Já se stavím, ale až kolem čtvrté
Napřed musím dospat noční, pak počochnit akvárka, protože dneska jsem se na ně ...
Tak snad tam ještě na ty dvě pivka budu mít nějakou společnost
502.10.2020 20:17MichalKaspar[95] – Akvaristi, půjdem na pivko do Restart Pub
Zdravím všechny akva maniaky.
Pokud nevíte, co dělat v neděli po obědě, tak se stavte ve 14:00 hod na přátelské posezení a akva pokec v Restart Pub, Ostrčilovo náměstí 252/2, Praha - Nusle.
830.09.2020 16:33Rlacewings[5677] - Živorodky-přírodní formy, cichlidy – Setkání akvaristů - Praha říjen
...Setkání akvaristů - Praha Říjen/2020...
- Zdravím všechny
- jak se věci mají, asi víte všichni
- termín je předjednaný na 8.10. ,jediná změna je místo konání Restart Pub, Ostrčilovo náměstí 252/2, Praha - Nusle. restart-pub.cz/…
Zastávka tramvaje, Ostrčilovo náměstí.
- zatím tedy předběžné, upřesníme a dáme do akcí, jak bude stanoveno tím omezením
To budu asi uklízet bordel ve stodole.
Ale paví oka mám nalovený, jestli ještě ubytuješ
327.09.2020 19:43MichalKaspar[95] – Sváteční setkání u pivka v Restart Pub
Zdravím při nedělním večeru.
Pokud někdo neví, co dělat v pondělí po dobrém svátečním obědě, tak se může zastavit ve 14:00 hod na přátelské posezení a akva pokec v Restart Pub, Ostrčilovo náměstí 252/2, Praha - Nusle. restart-pub.cz/…
- rozpuštěné, velice podařený sraz, probrali jsme alkalitu a pH, jídlo a pivko bylo výborné, obsluha L
Veronika a její kolega se nám věnovali po celou dobu, vstřícnost, to už se moc nikde nevidí
- ještě jednou díky za kytky a živé krmivo
- myslím že to zase nějakou neděli zopakujeme
Zdravím v nedělním dopoledni,
- pokud někdo neví co dělat po dobrém nedělním obědě, tak se může dnes stavit v 14 hod v Restart Pub Ostrčilovo náměstí 252/2,
Praha - Nusle, na nedělní akva pokec
- zastávka Ostrčilovo náměstí,
- restart-pub.cz/…
- dobře vaří, pivo výborné,
- Anotace 10:52hod, zatím, lacewings, MichalKašpar, Jar-oslaw, RoFr,
Původně jsem plánoval taky přijít, ale nakonec to nestíhám, respektive včera jsem dorazil domů z třídních schůzek až v pokročilou ranní hodinu a bez klíčů. A v pátek jsem večer zase pryč. Takže dnes zůstávám doma. Užijte si to, příště už snad dorazím
Ahoj, hledáám někoho, kdo by mi v Praze mohl osobně předat trochu červíků grindalu. Mám odchovničku, ale bohužel mi populace odešla a ráda bych obnovila chov. Na výměnu nabízím přebytky plovoucích rostlin salvinia, najas guyadaluensis, klasický růžkatec, malý anubias nana anebo nasbírám několik piskořek. Vím, že můžu na burzu atd. ale za současné situace se mi nechce mezi davy. Díky, případně mi prosím napiště do zprávy.