Setkání akvaristů - Praha

Tohle asi Limnophilla aromatica není
Tak v tom případě je potřeba najít viníka - toho kdo jí někdy v prosinci nebo v lednu nechal v Pintě na stole.

To je určitě něco jiného.

Mně se všechny rostliny hrozně vytahujou k hladině. Asi by měla být hustší. Nebo máš podezření že je to něco jiného ?
V patek to bylo bezva.
Květena zasazena, děkuji za ni

Sice si nepamatuji ani jeden jeji název, ale snad časem dozjistim

super atmoska byla,plno kytek jsem dostal,děkujem všem a stejne dost kytek pošlu dál pro oslávence atd.ach,ten facebook...
Tak to jsi mě moc nepomohl. Pěkný koště

Tu jsem přinesl já, sebral jsem jí v Pintě na stole asi před třema měsícema. Měl jsem jí za Limnophillu aromaticu ale nijak na tom netrvám

pořešíme, dobrou

Jj do velkyho akva by mohly, ale asi mi tam chciply i japoniky, tak teda nevim

. Jak moc jsou citlivy na hnojeni? Uvidime, kdyz budou - budou, kdyz ne - tak ne

. Dobrou

Je ti už doufám líp
Hospoda super, asi 27 lidí, tak nějak můj odhad. Jídlo dobrý, pivo taky.
Spousta zájemců o dajánky se šikuje, rychle si to rozmysli, nebo na tebe nezbyde

Máš kliku, že to čtu až teď, jinak bych snad zapomněl na to, že jsem gentleman

Prostříhal jsem ráno trošku i bucephalandry, tak bych třeba i někoho uplatil aby mě vzal na klín.

Jedna mi tu v sáčku i kvete
No nic, vypínám PC a pádim na sraz.
Tak to je poprvé co jsem se přihlásil na poslední chvíli, vždy se hlásím i měsíce dopředu, na další jsem se přihlásil jako první. Prostě mi to vypadlo (myslel jsem že přihlášený jsem).
Uz tu Saratici nepij

Ja, ja ,ja prosiiim. Mi to vždycky zajimalo..
A to mam přineest vodu ve sklenici. ?

kdyby někdo chtěl měřit vodu ph,vodivost,múžu vzít techniku a změřit.
PaDa napsal: a na konci té uličky dostanou napít tvého čaje
Čaj beru, uličku ne.
a na konci té uličky dostanou napít tvého čaje

Udelame ulicku hanby a budeme viniky slehat gigantickymi valisnerkami
Pavla je nahlášená přes FB, to hlídá Amrtin

Tebe ještě berem, jako náhradníka za drvi, jinak jsi seděl venku

Taky jsem byl upozorněn, abych byl přísnější na ty, co přijdou nepřihlášení, protože pak se pořád přisouvaj další stoly a židle.
Ale nevím, jak bych to měl provést, takže jen prosím, abyste to příště dělali, opravdu to není tak moc složité

...napsal PaDa minule...
Bohužel, moje současná choroba není nakažlivá, takže byste z toho zas tak moc neměli

. Přijdu, až budu mít tyfus

tak ji vem sebou a poděl se z ostatníma,nebud soukromnice,ostatní ti rádi pomúžou...
theu klidně opět zkusím.do pinty to mám kousíček,klidně přijdu dřív.anebo se múžeš stavit na vizitu.mobil mám v profilu.
Ahojky jestli mohu tak bych si také trochu vzala Děkuji
Ja bych si s dovolenim trochu vzala. Dik
mám volný tak 2 hrsti,kdyby někdo chtěl.

to je fakt. Měla bych to upřesnit.
Echâč né větší než 40cm. Akvo mam 50 na výšku.

Větší echynáč bych nepsal, viděl jsem už na srazu jeden co měl problém se vejítt do vany.

Díky moc

Děkuju

Prosim , prosim. Jestli někomu překáží nějaký větší echynodorus a neví co s nim. Tak já bych věděla.

To bylo jinam

Dekuji

Marsilku a sagittarii ti přinesu.

Nejlépe kdyby se podařilo
šípatkovec širolistý
marsilka
Vallisneria a Sagittaria nějaká nižší verze
Připadne si rada nechá poradit co je vhodne do menšího akvária a není příliš náročné.

Znamenam si

Funguje to pořád stejně, akorát teď Pavel marodil.
Přidat reakci
1 ...... [117] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 358085x