Setkání akvaristů - Praha
Marti,myslím že mě budeš proklínat, pokud ovšem nehodláš pokrýt limnobiem slapskou přehradu...je toho plnej kýbl...
AG muzes si sednout na moji zidli, me to bohuzel tentokrat (jak se ukazalo na posledni chvili) nevyjde
Do sedmi jsem to nestihl. Když tak si dám s váma jedno na stojáka
Nejak se mi potvory namnozily oranzove mecovky. Nemel by nekdo zajem o dorost, cca pul roku stary?
Tak z fcb mám tři duše plus já.
1 09.08.2016 12:22 dudak [1893] jestli to stihnu, tak dorazim taky, ale těžko říct, vyrážím na kole v 16:00 cca 70km od Prahy, tak možná po 8 bych se mohl stavit, když to půjde dobře.
donesu spoustu Pogostemon erectus, Rotala macranda, nějakou Rotalu rotundifolii, hodně malejch hnědovek, kousek Bolbitis huedelotii "compact" (ale musím říct, že mě ta velikost trochu zklamala)Lomariopsis, no možná tam je ještě něco. Když to nestihnu na sraz, bude to v pátek k převzetí u mě.
Pada to zvladne meilem nebo fonem ja budu v praci az do 17,takze neprijdu a budu vam zavidet.
Tak kdo plánuje přijít, přihlašte se do dneška do sedmi večer, Jarda pak objedná židle
Pavel asi bude, předběžně jsme se domlouvali, že mi tam něco přiveze. Pokud se ještě nedomluvíme jinak.
Velectěné díky
už jsem to jednou měl a skutečně se to rozplácne po hladině ,a teda i slušně monstrózně
Přinesu, jsou to skutečně prckové - fotka je ze dneška. Přinesu ti všechny tři.
Kdyby měl někdo nějaké menší valisnerky a jakejkoli rychlerostoucí plevel , rád se ho ujmu ,díky
nevíte jestli bude Pavel - akvarista.cz?
Já budu rád za kus té mrkve , nějak mi v tom novém akvu nic nechce růst
OK.
já bych si zamluvil tu cryptošku walkeri
předem díky
je tvoje
jasan
Fajn, dej mi pak vědět
rybicky.net/atlasrostlin/limnobium_laevigatum beru... vezmu to do práce pro beťáky
Právě to dávám na vědomost na fcb... ;)
Ahoj, další akvaristický potlach bude již za týden, ve čtvrtek 11. 8.
Pomalu se hlašte v kalendáři, viz odkaz nahoře.
Starší reakce
2 17.07.2016 13:36 amrtin [191] Předávám to v práci a za půl hoďky jsem tam
Je to od šesti, ne? Já za chvíli dorazím
Já nikdy nelžu...fakt sou tady jepťuchy
asi krapet zabloudil...
Klidně bych tě vzal na klín když mi slibíš že mě nebudeš vošahávat.
A seš si jistej, že jsi v Pintě?
A je to tady samá jeptiška.
teda, ještě že mě doubler zachránil a přenechal mi židli
omlouvám se, ale vypadá to, že v práci dnes budu muset zůstat cca do 21 hodin, takže na sraz pravděpodobně nedorazím.. V srpnu by to ale už mělo vyjít ;)
PS: Fidorka si tedy může sednout na "mou" židli
můžeš bejt pod stolem, neboj
Já už jsem tady a sám... Bojím bojim
Tak už pomalu balím v práci. Dám ještě sprchu a razím na sraz, doufám, že tam bude někdo zase dřív, ať mám s kým pokecat. Už se na vás všechny těším bando jedna.
vím že jsem tím už trapná, jak se rozhoduji vždycky na poslední chvíli, ale vešla bych se k vám na chvíli taky, i když nejsem přihlášená?
Aspoň tu mojí katastrofu zapijeme...
Jooo, Bella nestiha praci po navratu z dovolene. A pritom mam javaku plne 10ti litrove akvarko... a maly echacky, kterych se optrebuju zbavit (hlavne mercedesy)... Tak snad v srpnu.
Omyl, já nosím kytky po pár kouscích, neb bombu nemám a roste mi to tak akorát rychle. Kyblíky nosí Bella.
Přinesu ti pouze walkerku a vzhledem k tomu, že nejsi jediný zájemce, tak v tom pytlíku bude walkerka téměř přehlédnutelná.
Takže kyblíků se bát nemusíš. Jó to kdyby náhodou přišla Bella...
----
Tímto bych chtěla upozornit, že walkerku nesu pro tři zájemce, takže nadbytky jsou tímto vyčerpány.
.
Děkuju ale fakt malou...já vás už znám trochu je dva kýble a plevel sou rarity jak sviň...ale ta tygrovaná se mi daří červený už taky
OK
Musíš napsat jaký klíště potřebuješ
Jsou to nejtovací kleště na trhací nejty TADY JE KOUPÍŠ I V PRAZE ZA TŘI PIVA
www.zbozi.cz/… Uvidím ráno, a možná mám ještě jeden květníček ulitej. Je to celkem plevel takže když se nechytne bude na jaře druhej
Ja navrhuji nechat bambusy na jaro
Nevim jestli by se do podzima poradne chytnul. Navic fakt leje
Přidat reakci
1 ...... [108] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x