Setkání akvaristů - Praha
Koupil jsem v řeznickejch potřebách, takový ty silnější a hranatý a s nima to jde nádherně, nelámou se
Ty taky, vítej v klubu špejlařů, letos je to nějaká epidémie, nebo co
Na srazech budeme povinně k rostlinám rozdávat i špejle.
Pár dní před srazem ožívá tohle téma a zamlouvají se rostliny, tak sleduj. I kdyby ti to uteklo na stole toho bývá stále dostatek. Stálí hosté už jsou hodně vybíraví.
Proklatě
Uvidíme, jakej bude ten příští se čtrnáctkou, třeba bude ruduchovej.
I já se musela podívat kdeže ty špejle jsou
letos poprvé - takže hromadná erupce na slunci jo?
Kluci, já se přidám, já taky točím
Ty taky, vítej v klubu špejlařů, letos je to nějaká epidémie, nebo co.
Jo ale moje akviško bude za chvíli vypadat jak jedna velká řasa. A vypadá to že přerybněno nemám páč dusičnany jsou skoro na nule. Takže sem dneska začala přihnojovat
Každý má nějakou tu řasičku. Já taky točím špejlí.
To určitě nevadí ale v 22 00 nás z hospody vyhodí.
Už je to tam.
Jen se chci zeptat, platí tento termín? Pátek 10. ledna? Tady jsem ho ještě oficiálně mezi akcema nenašel.
Starší reakce
tak i ten nas budulinek mel dneska rybictu.... deda mu koupil pstrouzka... mel ho naprirodno v alobalu s bramburkem...
krasne proziti vanosnoch svatku... a do noveho roku at vam to krasne roste a plave!!!
fíha, pracovat na štědrej den...
Tak bando..taky přeju pěknej štědrej a takový ty kecy. A žádnou rybí kostišku ani v akva ani v krku
Šťastné a veselé Vánoce a hlavně bohaté akvaristické přírůstky do Nového roku.
splnění všech přání nejen ve vánočním podaní všem přeju jááááááááááááá.
0 24.12.2013 00:39 MartinH [142] - L144 závoj RadekH1 napsal: Dekuji za hnojivo a kytky ktere jsem si odnesl. Trvanlivost hnojiva me vubec netrapi, protoze z toho co jsem si odnesl jsem domu neprinesl vubec nic. kahua napsala: A tos to jako nechal v taxiku či co? Já už ho projistotu nechal u trojek spolu s jednou sklenkou s piskořkama, ale zbytek jsem zdárně donesl domů, většina kytek už je zasazená, něco čeká na zabalení ségře pod stromeček. Krevetky už taky mají nový domov, jen piskořky se budou muset činit v rozmnožování, donesl jsem jich jen půlku.
Bella napsala: Nevim kdo to byl - Ivos? v roli dohazovace, aneb "Prodana nevesta", akvaristicka verze... "Znam jednu divku, ma akvaria, ma akvaria..." Kdyby jen jednu...
Nakonec mi chtěl domů nastěhovat hned 3 najednou.
No a teď už jen zbývá popřát:
VŠEM VESELÉ VÁNOCE, měkou vodu a hodně jiker.
Starší reakce
Já jsem ráda alespoň za nějaký pátek, v týdnu mohu opravdu jen když mám dovolenou a tu si nemůžu brát každý měsíc
Kryje se to s víkendy, kdy přítel jezdí za dcerou...
Ono se to právě vždycky někomu s někým kryje, teď uvidíme ty pátky, kolik nás nakonec bude, na jaře a přes léto bych viděl zase spíš návrat k nějakému dni v týdnu.
tak přijedu otravovat 7.února
Rádi tě uvítáme kdykoliv, o otravování nemůže být řeč
vsem za kytky,pohodu a kopec srandy a hlavne bohate akva vanoce...
Ok, napíšu si do diáře 7.2. sraz
10 ledna Jedem na hory na víkend, tak si spíš domluv ten druhý víkend volnej
PaDa napsal: Na další termíny bylo vyhověno (z)pátečníkům a zamluvené jsou 2 pátky.
pátek 10. ledna
pátek 7. února
Zatím to berte raději jako předběžné, nemají ještě diář na další rok, tak to psali někam na zadní stranu, že to přepíšou. Ještě to budu ověřovat.
Kryje se to s víkendy, kdy přítel jezdí za dcerou....no snad mu zas nebude tak vadit, že jednou s ním nepojedu
10.ledna se mi to kryje s Libercem
tak přijedu otravovat 7.února
Děkuji za šneky...
Měl sis pro ně dojít a ne poslat chudáka Václava samotného.
Na další termíny bylo vyhověno (z)pátečníkům a zamluvené jsou 2 pátky.
pátek 10. ledna
pátek 7. února
Zatím to berte raději jako předběžné, nemají ještě diář na další rok, tak to psali někam na zadní stranu, že to přepíšou. Ještě to budu ověřovat.
PaDo, ty nas statistiku, kolik se nas tam tesnalo?
Včera rovných 24, ale několik s kratším pobytem.
Kolik lidí dala dohromady Ivošova akvaristická seznamka, statistiky zatím nevedou.
Kdyz me vadi, kdyz je neprijemnej. Tak at tu praci nedela. Posluchat reci ze jedem za snizenou sazbu atd. A tech par pivek samosebou take udelalo sve. Prijel sem domu ve 2 a v 6.30 zvonil budik
fuj priste jedu autem abych nemohl pit
Věřím, že posilněn pár pivky jsi byl "chytrej"
No asi jo. Pan byl hodne neprijemnej a divnej. Takze sem nevolal pak ani na dispecink. Asi by se stejne nevratil za ty reci co sem tam mel
A tos to jako nechal v taxiku či co?
Vycepak mel smutek, Honza se rozesel s pritelkyni, tak jsme mu chteli spravit naladu, ze to neni jedina zenska na svete
. Ale jak uz to tak chodi, kudy chodim, tudy hnojim...
Kdybyste pak nekdo chteli ten EI-mix, prosim trosku s predstihem, musim z Pavla vyloudit dalsi Tenso...
Ty asi myslis tu divku u baru, ja zas jednu divku u stolu
"A ten Echinac mas u mne, budu ho ted mesic hyckat" - dik. Tak ne abys to pohnojil
Stejnej jako ja, priste donesu novy ;) .
Dekuji za hnojivo a kytky ktere jsem si odnesl. Trvanlivost hnojiva me vubec netrapi, protoze z toho co jsem si odnesl jsem domu neprinesl vubec nic.
A tu divku jsme si pujcili ve vykricenem podniku, ale nikomu to nerikej, pac je to jednak tajne, a druhak nevedela dost dobre, koho pritelkyni ma nakonec hrat
.
No na Ivose to sedi. A ten Echinac mas u mne, budu ho ted mesic hyckat, abys nerekla, ze je to stejna chudinka, jako dostala Kytka.
Přidat reakci
1 ...... [208] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x