Setkání akvaristů - Praha
no jenže on má asi 70 litrtů, ale vešlo se to

, ten malej echinodorus sem si nechal (nevíš co to je?) a ještě pár stonkovek na doplnění k těm co mám od tebe z minula. Je vidět krásně rozdíl, ty nové jsou krásně zelené a ty co tam už měsíc mám jsou o dost světlejší, hlavně třeba u heteranthery, už nevim co dělat aby mi ty kytky zezelenaly
"bylo toho vic nez jsem cekal" - no, rikals, ze potrebujes jeste pro kamarada na jeste jedno akvarko

ja to tak nak tusil,dej jim vodu z akva,vzduchovani a uvidis sam.ta rybka by mohla byt endlerka,uvidis az naroste.
No včera jsem si přinesl kytky od Jar-oslawa a ted jsem se šel hrabat do akva a koukám, že v misce kterou jsem si přinesl je jedna větší krevetka a pár malých. Tak je zkusím v nějaký skleničce trošku odchovat

A nějaká malá rybka v tý misce plave. Vůbec nevím co sem si teda přinesl
ale kdyz tim fotim udela to: zzz... zzz... zzz... a pak teprv vyfoti
krásnej popis
dobrej foťák je základ

máš to vážně moc pěkný, já vůbec nechápu jak ti tam může za 2 tejdny narůst taková biomasa. (děkuju za kytky, bylo toho víc než jsem čekal

) Já furt zvažuju jestli krevetky nebo párek nějakejch malejch cichlidek, ale každopádně chci počkat až se to trochu víc zaběhne

No, fotky... musim nejak zmermomocnit pritele na foceni. Ma lepsi fotak. Nejak se do toho zazral a kouka na naucne filmiky od fotografa Neffa, tak by mohl potrenovat foceni... treba zrovna na akvarku

Asi pouziju nejaky zensky zbrane, treba takovy revolver magnum by mohl zabrat

Ten muj kompakt sice ma takovou peknou funkci makro, ale kdyz tim fotim udela to: zzz... zzz... zzz... a pak teprv vyfoti. Kdezto zivy kreveti obraz uz je davno prekomponovan po prvnim zzz... A to vyfoceny thorakatovo vykuleny oko byla totalni nahoda - a jo, tohle je ten sumec idiot, ktery mi chce pokazdy udelat moncla.
Jestli mas aktualni prezentaci, a mas v akvarku hrbohlavce... nevim, nevim... Cas od casu mi nejakou krevetku zbodne cichavec, ale jen zridkakdy - nebo to aspon nevidim. Ale krevety lozi vsudemozne a neschovavaj se tak to nebude s tim jejich poziranim tak hrozny. Ale ten hrbohlavec fakt nevim...
To mi moc křivdíš

,vždyť já ty korýše mám tak rád

V tvým případě mám pocit že jo

Ty myslíš že vše musí být jen krmivo?
kdyby par krevetek nekomu zbylo. rad bych je zkusil. nevim co na to moje ryby, takze jen trochu obycejnych na zkousku. dekuji
jestli chces ty bílí,jakože zeleny,par zkusim chytit.
Kdyby eště zbyla krevetka...

pěkné fotky
nějakou krevetku bych kdyžtak věděl kam umístit

Nehodláš s nima krmit, že ne?

OK. Ony tak rychle nedojdou

Pár bych jich vzal,jestli jsou ještě volné.
Chcete nekdo krevetky cherrynky? V tomhle pocasi by jeste transport mely zvladnout ne?
V posledni dobe u akvarka travim jejich pozorovanim nejvic casu:
www.akvarko.cz/…
Ještě jedna věc, včera jsem daroval všechny ryby ze starého akva a mám doma přebytečné 200 litrové akva i se stolkem svařeným z nějakých trubek. Kdyby měl někdo zájem, tak přes SZ.
grunda napsal: jedině pokud má někdo tuhle, je to neskutečný plevel a roste i bez CO2: Glossostigma elatinoides
Jestli by někdo měl nějaký kousek, zkusil bych jestli se mu bude u mě dařit.
Tu v akva mám, ale že by nějak rostla???? Moc ne. Žije, je zelená ale moc se nerozrůstá. Ale díky za tip. Jedině že bych koupil tak 20 košíčků a udělal koberec

jedině pokud má někdo tuhle, je to neskutečný plevel a roste i bez CO2: Glossostigma elatinoides
ne že bych nabízel, ale staurogyne by to mohla zvládnout
Už sou i václavky...ale třeba všichni nemaj možnost...

OT a toho kysliku co vyprodukuje.... bublinky jak drahokamy
ja si nemuzu pomoci, kdykoliv vyrazim do lesa, vzdycky prinesu houby.....
Pánové díky za hezký večer

Mimojiné....chtěl by někdo sušený houby? Samozřejmě do hrnce a ne do akvárka...........

heboučká jak myší kožíšek
a jak pravil v pohádce šéfkuchař: "hodná je, jen trochu ošklivá..."
Krásná všehopokryvka, nenáročná na pěstování, roste všude i při mírným osvětlení, v různých barvách, heboučká jak myší kožíšek, no prostě zn. ideál.

nějakou nenáročnou a rychle rostoucí kobercovku?
Sinici?

No to nemám. to je pravda. Tak já tedy počkám do vánoc a poprosím ježíška o nějaký pěkný setík

Abych pravdu řekl tak bez CO2 to je trochu problém.

Neměl by jste někdo nějakou nenáročnou a rychle rostoucí kobercovku? Díky
Vezmu ti zbytkový limnobium
A beres i treba listy echacu a tak? Volne listy jinych rostlin? Proste fakt pohnusky?
Nepletu, jen jsem blbě četla. Nečetla jsem název, přišlo mi, že se to týká mé kryptošky. Čtyři oči a nevidím.

I tu velkou trávu bych si vzal

A DĚKUJU

kdybych to věděla, tak jsem ti ji nedala
to se asi pleteš - Richard je u trojek dlouholetý exportér gigantey, nikoliv importér

Ty jsi ale ošklivý chlapeček, kdybych to věděla, tak jsem ti ji nedala.

Ja mam taky jeden tradicni dotaz

. Dejte vedet pokud nekdo chcete, jinak to pujde do kompostu

Jo jasně...vařím.. tak jen mimochodem...asi sem to nenasměroval

Omlouvám se. A děkuju
invalida napsal: Mě by se taky šikla
Předpokládám, že to bylo na mě. Tak máme rozděleno, to byl fofr.

Možná bych vzal...upřesním zítra...bylo by to pro dítě do začátků.

Nechcete niekto Endlerky?
Přidat reakci
1 ...... [225] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357676x