Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - Praha

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku 156 Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - Praha
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dudak Re: Bella
Kryptošku beru, jestli zbyde, dik
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bella Re: doubler
Nejaky plovoucky ti taky donesu. Nekde mi taky zavazi zbytek nizky tmavy kryptosky...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Designer Re: doubler
Limnobium neni nijak extra zadana rostlina a mam ho zase dost, takze pokud to neco basti, at si klidne pochutna, donesu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - doubler Re: vaaclav
když už je řeč o "tmě" :-) ... Od Belly už mám slíbené echinodory "Leopard" a Tornado. Kdyby někomu ještě přebývala nějaká menší kryptokoryna nebo anubias, který by neměl moc velké nároky na světlo a extra přidávané živiny, rozhodně nepohrdnu ;-) I nějaká plovoučka by se hodila - od Designera jsem dostal spoustu Limnobium laevigatum, ale rybičkám nějak zachutnaly jejich kořeny, takže přežilo jen pár.. Upozorňuji, že jsem ve fázi zkoušení a testování, co se ujme a co ne, takže rád vezmu nějaké přebytky, ale "vychytávky" s respektem přenechám zkušenějším a lépe vybaveným akvaristům ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Jája Re: vaaclav
Jéžiš, tak to moc děkuju, s tím jsem ani nepočítala. stydim
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R vaclav Re: Jája
Trochu se namnožila mám asi tři tak ti jednu dám když dudák chce něco do tmy. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Jája Re: vaaclav
Kdyby Ti odpadl zájemce na flamingo, tak se stavím do fronty. Pravidelně se k Tobě do prezentace chodím na tu krasavici koukat a tiše u toho slintám. :-) Já jsem si před časem koupila kelímek, ale chcíplo, a to bylo ve dvou akvárkách - a nic. Tak si myslím, že submerz by se mohl ujmout.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: Moucha
palec To je fajn
A taky mi to připomíná, že je čas připomenout, že je hospoda již za týden a je na čase začít počítat ovečky. ;-)
Prosím, hlašte se na rybicky.net/akce/1578
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R vaclav Re: Bella
Já jí nekoupil ale vyměnil, takže to nejhorší už měla za sebou. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: PaDa
tak to zatim na 90% vypadá, že tentokrát dostanu propustku a konečně dorazím ke 3trojkám
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: Bella
Krakonošova zahrádka :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bella Re: vaaclav
Jsi prvni o kom vim, ze se mu flamingo chytlo :-) Co si to kdo z meho okoli poridil, tak se jim to rozpadlo.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dudak Re: souky
určitě bude, ale počítej s tím, že jsou to větší kytky :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dudak Re: vaaclav
děkuju, jednu klidně zkusím, ale myslel jsem spíš něco do stinnejch koutů ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - souky Re: dudak
kdyby zbyla Cryp. crispatula, rád bych se jí ujal
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jar-oslaw Re: dudak
prvni 4 poprosim a dekuji...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R vaclav Re: Bella
1, Cryptocoryne wendtii 'Flamingo'
2, Echinodorus janii
3, Echinodorus 'Tropica' :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bella Re: vaaclav
Ha, cervena... Copak to je?

Moc pekna cervena u echace vpravo :-) ktery to je?

A co je to za zeli v levo?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R vaclav Re: dudak
Fotka k příspěvku A co tohle. Jednu bych ti dal. :-)

Reagovat na tento příspěvek 0  - dudak
nepohrdnul bych několika menšími kryptokorynami, wendtii, affinis, či ještě něco menšího

donesu Staurogyne, Glosostigmu, Cryp. crispatulu, Cryp. pontederifolii, nějaké stonkovky co jsem vytahal dnes, jestli vydrží + nějaké co vytáhnu za týden

bude Pavel? akvarista.cz? nevíte někdo? pivo
 Reagovat na tento příspěvek 0  - doubler – krevetky
nechtěl by se někdo zbavit několika krevetek? ;-) Asi nejlíp Red cherry, jak jsem tak nastudoval a co by se mi líbilo :-) Mám nevyužitou cca. 12 l kouli (nekamenujte mě, je v ní pár rostlinek plus mech a slouží jako šnečí farma, příležitostně jako karanténa) - myslím, že by se v ní nemusely mít zrovna špatně..
 Reagovat na tento příspěvek 0  - reina Re: Designer
No jo, vlastně burza - já musím před trojkama šetřit, přece jen, beru s sebou kyselinu, a budu si tam něco vyzvedávat, takže na burzu nesmím.
Navíc - bych hlavně potřebovala větší akva, abych tam dala vše, co bych chtěla :) a to nemám kam dát
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Designer Re: reina
Dnes je burza na Pankraci, tak jestli treba neni tam ;-) .
 Reagovat na tento příspěvek 0  - reina Re: Designer
Na kytky jsem včera u Kytky koukala. Dokonce jsem domů dostala i kyblík.
Ale asi jsem Kytku otrávila přineseným "malým revanšem", že se dneska ještě neukázala :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MonterMonty Re: vaaclav
Vona by se tam Václave nějaká ta obluda taky našla , třeba Isabella nebo uruguayensis , ale ty budu tahat ven až do nového akva , tak pak můžem poměřit potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Designer Re: vaaclav
A ted se uz jen bojim, ze posle fotku Echinodoru Kytka. Jeden kus, plna vana. Akorat nevim, jestli ta fotka nekde tady verejne sla.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Designer Re: vaaclav
Tak co si budeme povidat, nejlepsi "nakup" Echinodoru je u Tebe U Trojek :-) .
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R vaclav Re: MonterMonty
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku Tomu říkáš velkej. smich

Reagovat na tento příspěvek 0  - Designer Re: MonterMonty
Je to desne vdecna rostlina, nic moc nechce a roste jak silena. Jen kdyby tak za cas nezacala produkovat 70cm dlouhe listy, to se to pak zacne valet po hladine a je tma. Pak se snazis ho orvat, ale nepomaha uz nic, je jednou velikej, tak dela veliky listy.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - MonterMonty Re: Designer
Jiříku , každej tejden mu musím uškubnout cca deset listů , jinak by do půl akvárka nebylo vidět a docala i chutná L213ctkám , takže je sem tam list ožužlanej
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R rak
Kdyby někdo měl nějaké přebytečné krevety Macrobrachium assamensis rad bych se jich ujal.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Designer Re: MonterMonty
A to je zatim jeste malickej smich .
 Reagovat na tento příspěvek 4  - MonterMonty Re: Designer
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Taky jsem ho dal bláhově k čelnímu sklu že je to malej echináček , aby ho chuděrku něco nepřerostlo
50cm výška nádrže , je to dvojrostlina 50-60 listu ? :)

Reagovat na tento příspěvek 3  - riso Re: reina
tak nejak :). Ale par masochistu uz si ji ode mne vzalo :-D.
 Reagovat na tento příspěvek 4  - reina Re: riso
Riso - to je ta kytka, co nejdřív vyžene všechny ostatní kytky z mé 54-ky, potom vyžene ryby, a nakonec se vyplazí z akva a vyžene z garsonky i mne?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - riso – Vallisneria gigantea
zrovna koukam do akvarka a asi by to chtelo zase protrhat giganteu ano. Zajemci, hlaste se :) ahoj
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Designer Re: MonterMonty
Fotka k příspěvku A Monty asi bude vedet ze vsech nejlip, co znamena "Tak ja toho maleho indiana ubytuju..." Tohle je nejmensi kousek z kvetniho stvolu, ktery jsem cekal ze nejspis odejde, zbytek jsem rozdal, a dal ho k celnimu sklu... Jeste si ho chvili podrzim, ale rekl bych, ze nebude trvat tak dlouho, a seznami se se stolem U Trojek. :-)

Reagovat na tento příspěvek 0  - Designer Re: Bella
Fotka k příspěvku Asi nejvic v ohledu cervene umi zklamat uz zminovany E. 'tornado'. To si doneses krasne cervenou sazenicku, a pak z toho mas zelenou flekatou obludu, s tolika listy, ze utluce cokoli pod sebou. :)

Reagovat na tento příspěvek 2  - Designer Re: Bella
Je moc zelenej, mne je to uplne jasny smich .
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bella Re: doubler
Dostanes leoparda, ten by mel byt ok
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Jar-oslaw – 450 l
ahoj,kdyby nekdo mel zbytecnou 450 a vymenil za mensi mel bych zajem.muzu nabidnout 300 a 200 litru.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: Jar-oslaw
Egerky mám dost. A mech by mě zajímal. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Jar-oslaw – anubias
prinesu kousek anubiasu a drobotinu willow moss.a asi se zbavim microsoria a poprosil bych egerii...
 Reagovat na tento příspěvek 5  - Designer Re: doubler
To se vubec neboj. Az budes mit neco, co budeme moc chtit, my si reknem, a pak si zkus rict ze nedas smich . A je to mozna jedno z mala mist, kde kdyz da chlap chlapovi kytku, a jsou oba heterosexualni, nedojde ani ke ztratam na chrupu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - reina Re: Kytka
třeba já - žádného šneka jsem vědomě nekupovala, ale nějak se mi jich v akva objevilo cca 4 kusy (oni furt někam lezou, kdo to má počítat???)
A asi se množí dělením - nedávno tam určo byl jen 1 kus!
 Reagovat na tento příspěvek 6  - Kytka Re: doubler
doubler napsal: ...spoustu malých piskořek a nějaké levatky, ale toho má asi většina z vás plná akvária..
Omyl, šneci jsou velice žádaný artikl :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - doubler – šištičky a šneci
vzhledem k tomu, že bych si rád od Trojek něco odnesl (opička se nepočítá :-P ), přemýšlím nad tím, co bych naopak mohl nabídnout.. Kdyby byl zájem, můžu příští víkend natrhat u rodičů na vesnici nějaké olšové (bio :-) šištičky. Jinak bych mohl odlovit spoustu malých piskořek a nějaké levatky, ale toho má asi většina z vás plná akvária..
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Designer Re: doubler
Bambi je do 30cm vysokeho akvaria trosku velky, alespon tak soudim podle sveho kusu. Ale to neznamena, ze bys z nej nemohl mit nejaky cas radost, jen ze Ti jednou muze vyrust vic, nez se Ti bude uplne libit.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - doubler Re: Bella
já bych si, s dovolením, také vzal ;-) líbil by se mi ten echinodorus bambi/mercedes - samozřejmě za předpokladu, že by se mu mohlo líbit v mém akváriu (pokud bys ale měla pocit, že by to pro něj nebylo vhodné prostředí, prát se o něj nebudu :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - reina Re: Bella
super! jen si ji rozeberte!
jinak - já bych měla mít nějaké kytky od Kytky (to zní dokonale!), takže nevím, nakolik budu ještě potřebovat biomasu, ale uvidíme, biomasy není nikdy dost :)

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [156] ...... 353

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 360719x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/10957?od=7751