Setkání akvaristů - Praha
já mám flexiobklady ze starého akvárka (112 l, takže písku je dost), tmavě hnědé (H1), tak ti klidně můžu něco prodat. Ale u trojek teď nebudu, takže ideálně někdy Dejvice nebo centrum (pokud toho nebudeš chtít moc). Kdyžtak do vzkazů
.
Mam stale jeste na balkone (je zaskleny) emerzni
rybicky.net/atlasrostlin/echinodorus_pythom , ale par dni jsem mel honicku, takze nevim jestli jeste zije, ze bys nemusela nic emerznit. To 'Tornado' Ti samozrejme rezervuji
.
Já bych si zkusila jeden zemerznit.
Budou nejake Echinodorus 'Tornado', vyrazil treti kvetni stvol, a na tech prvnich dvou uz jsou pekne rostliny. Jeden je zamluven, ale minimalne jeste 2 vypadaji dobre, takze kdyby nekdo chtel...
Flexiobklady v Braniku, jsou snad jejich ofiko prodejcem. zoobranik.cz
Ahoj, chtěl jsem se touto cestou zeptat, jestli někdo nemá navíc flexiobklady a trochu jávského mechu. Popřípadě kde by se tady v Pha dalo koupit něco podobného flexiobkladům. Děkuji.
Ahoj, vypadá to dobře, tak doufám že se to ujme a dobře poroste
Zdravím, máte někdo zájem o Anubias barteri var. barteri? Je to ten velký. Už se mi v akva za ten rok a čtvrt rozrostl tak, že musí část ven. Rozstříhal jsem ho na několik částí a ty už obrazili. 4 kusy můžu donést pokud bude zájem. Je poměrně v dobrém stavu. Sem tam je sice po obvodu listů řasa a ty nejstarší listy už začínají mít v sobě dírky, ale jinak je to velmi vitální rostlina.
Díky moc za nabídky. Do Roztok fakt nemám čas jet, to neklapne. Ideální by teda asi byl ten Žižkov, pokud by Václavovi nevadilo, že by to bylo nejdřív až příští středu? Zbytek kdyžtak po vzkazech, ať to tu nespamujem.
Mám taky křížence endlerek a oček, Šárku bys dala? Nebo dnes večer Anděl, jinak jsem na Řepích, na Dejvice trochu z ruky...
No,já nemám v plánu Prahu...momentálně...
12.12. stoprocentně trojky,tam je vzít můžu a taky asi vezmu...Ale Roztoky jsou blízko dejvic,ne?
Vašku,já se jich ale potřebuju zbavit!
3trojky jsou taky skoro v centru tak jestli ti to stačí tak si přijď bydlím skoro naproti.
No do Roztok se mi pro ně fakt nechce... Do toho centra by to nešlo?
Tak ideální by bylo,kdyby sis mohla udělat výlet do Roztok u Prahy a něco vyfasuješ
Mám jich cca 15-20,ale jsou to kříženci ok a endlerek,ale hezký
Potřebuju se jich akutně zbavit.Nejlepší bude,když mi písneš na amrtin@centrum.cz
Tak příští sraz bohužel zase nestíhám, snad to bude příští rok vycházet lépe. Chtěla jsem vás teda ale poprosit, jestli někdo nemá nějaká volná paví očka, poprosil mě šéf, jestli mu nějaká neseženu do akvárka. Předání bych potřebovala někde v Praze, ideálně v centru nebo v Dejvicích...
Starší reakce
No kdyz zase nekdo bude chtit nejake LEDky, aspon ja si ten vecer odpracuju (teda kdyz se nebudou tak moc nosit sovy do Athen) a nebude to zrovna myti nadobi
.
No co se dá dělat.
Já nešahám na trojky..jen bych pomoh propíjet plat
Kvůli dvěma pivům nikam nejedu
Nešahej nám na Tři 3. Možná nejsou až tak nóbl, ale jsme tam doma.
Nóbl?Já vždycky jenom nóbl!
Prémie s váma klidně prochlastám
,každej jedo,dvě piva a vymalováno
Když bere tak nějakou nóbl....bych se i přidal
do hospody na pivo, když už toho 12. bereš
kam?
Né,my akvaristi se neperem
My se jenom objímáme
a poprali se?
No,někteří měli i jiné zviřátko za krkem
Ale tentokrát v den mojí vejplaty!
Jé...teď sem něco prozradil
Ještě otázka - termín 12.12. je už pevně daný/neměnný?
Jo, termíny uvedené zde v akcích jsou zveřejněny, až když je hospoda zamluvená. Je to jednou za měsíc, většinou středa, ale třeba příště je to zrovna pátek
milá společnost, pohodoví a (relativně ;) normální lidé
Bohužel čas utíkal jako voda, takže jsem pokecal jen s částí osazenstva (a polovinu jmen a nicků jsem jako obvykle hned zapomněl). Pivo dobré, jen příště musím občas říct obsluze NE, až mi bude chtít vyměnit poloprázdný půllitr za plný (nebo si sednout někam, kde nebudu tak "na ráně"
Snad jedinou kritickou připomínku bych měl k "nekuřáckému prostředí" - v salónku se sice nekouří, ale myslím, že i tak každý z nás dostal slušnou dávku cigaretového kouře. To je ale bohužel obecný problém většiny restaurací se "stavebně oddělenými" prostory pro kuřáky a nekuřáky, takže nezbývá, než se s tím smířit.. Jinak děkuji všem za milé přijetí, cenné rady, prima pokec (jen částečně o akvaristice
a zase někdy na shledanou
Ještě otázka - termín 12.12. je už pevně daný/neměnný?
3 06.11.2014 08:44 Bella [1047] - Rostliny "co že to za zvířátko s náma domů za krkem dorazilo"
no to vis, treba takovej potkanek
(strasne lochta pacenkama
) *
a ty mutanti cernobylske krevety co mimikovaly raky! (eh, dajanky neconeco) **
* pro ty co nebyli - Romant myslel asi opici
ale na srazu byl krasny pritulny strakaty potkanek, ktery rad sedel za krkem (popr pod trickem)
** pro ty co nebyli - macrobrachyium dayanum, na prvni pohled to vypada jak malej ráček (sem si musela prepnout klavesnici, protoze jinak by to byl racek... az tak daleko ta mutace nezasla)
4 06.11.2014 00:06 RAP Momentálně jsem dorazil ze srazu(samozřejmě později než byl plán
) a usazuji tetry od Františka. Dle lístků byl počet 29kousků, tipuji, že skutečnost byla 31-33.
Neoficiálne byl maskotem zvolen Racyn potkánek, který byl ochoten s každým se pomazlit.
Můžeš udělat obojí.
Já teda nikam nemažu, ale možná někomu něco smažu, sám se nezmažu, ale asi trochu namažu, kolena francovkou.
Přeji všem zůčastněným, ať doma nedojde k nemilému překvapení, co že to za zvířátko s náma domů za krkem dorazilo.
Ahoj. Bohužel, musím změnit plány, dnes k Trojkám nedorazím, nějak nestíhám v prací. Omlouvám se, že slíbené piskořky dnes nedorazí. Snad jich ostatní přinesou dost a mřenky budou spokojené
.
0 05.11.2014 16:40 Tereza Krevet nesu nakonec jen tři sklenice, měla jsem pocit, že dělit je do 4, tak by každý dostal málo. Ale na koho se nedostane, ať nezoufá, ráda přivezu do Prahy další i mimo sraz.
když budeš hodná , tak se můžeš kouknout
kreveta macrobrachyium dayanum,mas ji tady v atlasu.trosku vetsi ale v pohode.
Co je dayanka? esli teda muzu byt zvedava?
Přidat reakci
1 ...... [161] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355262x