Setkání akvaristů - Praha
tééda ten je kráásnej
, tiše závidím, už nějakou dobu sháním pěknýho červenýho beťáka
Ted zase vic, chystaj se zase trit. Zrovna vcera jsme to resili, par z nas chce udelat trosku odklon od rostlin, proste zase neco trosku jineho (no mne asi s tema kancema nic jineho ani nezbyva). Ono bylo bajecne nosit rostliny, ale jak rikal Jozin (Dudak), vzdyt uz to nikdo ani nechce, pak toho mraky zustane po stolech a neni to zadna radost. Proste ze se bude nosit spis po dohode, nez jen tak naslepo.
Kancici jsou uzasni, prezili par dni i 33°C, mam doma fakt pekelne, baracek se prohral a nepomaha nic. Snad to daji nez se ochladi.
Luky mám..je nádhernej!
Á hele, kdo se objevil. Co dělaj saiky, ještě bagrujou?
Pratele, vsem Vam dekuji, bylo to jako vzdy moc mile Vas videt, pobyt s Vami, a specialni dik za ten konec, kdy jsem strasne rychle mizel (a jak se mi nechtelo), abych stihl spoje a dostal se rozumne domu
.
Nemáš zač
Hlavně, že se ti líbí
0 13.08.2015 10:46 Makky [101] Děkuji za rostlinky - dneska se budou vázat a sázet.
Dík za kameny
fakt jsem jich nechtěla vyškemrat tolik - ale hodí se všechny
A dík za molitan do Hamburského plošného filtru
večer krásný, ale to ráno..
Každý svého štěstí strůjcem
večer krásný, ale to ráno..
taktéž díky všem za milou společnost a pár rostlinek jako bonus
0 13.08.2015 01:08 amrtin [191] kofolu dneska vynechám
kdyby měl někdo zájem múže si u mě nalovit živí krmeni komary a dafnie.nařadí pujčím ale pytlík nebo sklenici nutno vlastní.
gigu a něco si múžeš přijít kdykoliv vzít,číslo na mě máš,stačí dát vědět až pujdeš podolím.
Náhodou , trepku doma někdo nemá ?
Připravím krabičku
podle mých zkušeností je to plevel nejvyší třídy, jako ostatně všechny plovoučky, ale aspoň se dá dobře korigovat množství a nemá dlouhé kořeny. Roste mi dobře i v málo osvětleném low tech
Ještě nějakém kameny najdu
Pár phyllanthus fluitans bych taky bral
Olšový šišky vezmu z podzimního sběru letos ještě nejsou zralé
Ahoj já bych si vzal trochu pupečníku tripartita pokud ještě nějakej bude
Super, díky
ahoj,mám tady 2 alternatey,nák se nechtej chytnout.pak akva tapetu 120 x 60 cm a muzu vzít jeste cabombu a giganteu.a na prodej mám led rampu z čipú.
šišku ti nějakou vyhrabu
huráá! konečně vím, jak se jmenuje ta zajímavá plovoučka, kterou jsem si předminule donesl domů
Můžu doporučit i do low-tech akvárka - info. v atlasu jsou podle mých (byť krátkodobých) zkušeností dost zavádějící.. Beru pár nadbytečných kousků společně s dalšími plovoučkami - Limnobium laevigatum (v mých podmínkách o polovinu menší rostlinky, než které jsem původně dostal, ale pořád pěkné
a Salvinia minima. Moc toho ale není, tak na jedno menší akvárko..
Neměl by doma někdo nějaký olšový šištičky či listí? Předem díky
Aquasky se nějak vypařil , nemá někdo od něj mikry ? potřeboval bych udělat jednu násadu , nějak nám to všechno přez dovolenou pošlo
0 11.08.2015 19:12 pavlaxxl – krevetky
Nema nekdo krevetky? Obyc...cherry...potrebovala bych cca 20 ks.
Ahojky, ja je chci .jak jsou velky? 4 ks bych prosila. Moc dekuju
ja bych si ten java mech vzala.
Podělím tě s doublerem, je toho snad dost
Tak super,beru ho
Zdar, jedné ženštině jsem spíbil minule závojnatý ancíky, nechť se mi ozve do zprávy a napíše kolik jich chce. Nestíhám se tady tím fórem teď prohrabat. Ale když napíše dnes tak večer je vylovím a zítra přinesu.
Vem mi tedy dvě odnože "Cryptocoryne crispatula var balansae", děkuji za Lenku
Půlpy
A můžu ti být dlužna i za ty anubiasy? Ty plánuji do krevetária taky
. Dostaneš asi rovnou celou večeři ... když se potáhnes s rostlinstvem hlavně pro mě
ok vezmu,
jinak jsem ještě zapoměl na Phyllanthus fluitans - plovoučku, kdyby měl někdo zájem.
Vezmi mi prosím tu sagitarii a ludvigii, oživím u Skobů akvárko
jelikož zítra nepůjdu z domova a nechce se mi tahat s nůší rostlin, tak donesu jen kytky, které mi napíšete, že chcete. Ostatní budou k mání zítra nebo pozítří u mně doma.
mám tu: Sagitaria subulata -je to varieta s delšími úzkými listy - bru asi 10kousků pro Makky, takže ještě je jí pořád dost. Cryptocoryne pontederifolia - mám tu asi 3 takové mrzáky co mi šlahounili moc dopředu, Cryptocoryne crispatula var balansae - nechceš ji půlpy místo té aponogetifolie? je dost podobná, mám tu asi 2 nebo 3, samé mladé odnože. Anubias berteri - 2-3 kousky tuším, Microsorium pteropus narrow mini - asi 2 slušné trsíky, + spustu malejch dceřinejch rostlinek mix variet. Echinodory "Horemanii Red" a "Kleine prinz" ten je jeden rezervovanej pro doublera. Pupečníky tripartita a leucocephala - rezerva Makky, ale bude toho víc, takže asi zbyde. Rotala rotundifolia, macranda, Ludvigia repens "Rubin", Proserpinaca, Pogostemon erectus, Ceratophyllum demersum, Lindernia rotundifolia
ryby brát nebudu, nestihnu to vylovit
Čistě červeného beťáka mám dokonce k mání. Zítra bych sem hodil foto a ty si pak řekni, jestli ho mám sebou brát
Ahojky, ja bych si ten java mech vzala.
Nemá někdo doma,nebo neví v Praze o čistě červeném,mladém beťákovi?Můj Ruda to po 4 letech už vzdal...
Zanechal po sobě dvě vdovy,viz foto...
Přidat reakci
1 ...... [137] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x