Setkání akvaristů - Praha
to jsou keci
a když chci koupit pivo, tak ještě málem příjdu k monoklu
No a to nevíš že piju bechera?
A žes neřekl...! Panáka na účet oslavence bych si dal...
Skvělá akce kterou jsem již druhý rok mohl spojit s lehkou celotýdenní oslavou mých narozenin. Domů jsem přinesl i věci o kterých jsem vůbec nevěděl
To byl příklad , ale připomínku beru , zaklikal jsem jak jsem zvyklý a tam je týden začínající nedělí a končí sobotou
Ještě něco
Nevadí, že víkend je sobota/nedeľa a nie piatok/sobota?
Jakože soustruh jadrný rektor?
já bych se nebál vynechat ještě jedno písmenko ("a"), abychom se mohli chlubit, jaké je "personální obsazení" akvaristických srazů
Zdar mohlo by to být takhle ? + Jmeno datum zatrhnout... odeslat...
doodle.com/… Dobře jsi to pochopila! hledá se víkendový termín v červnu,kdy bude moct co nejvíce akvaristů.delat párty pro 3 lidí nemá cenu.
"akorat ne na organizovani akci u nekoho, komu pak treba nemusi vyhovovat termin, co vyhovuje vsem ostatnim" - aha, to jsem tak nejak z toho co napsal Jar-oslaw nepochopila
Prelozila jsem si to tak, ze se to zorganizuje v den kdy nejvic lidi nahlasi ze muze.
kolik radosti dokaze udelat trocha te biomasy
at se dari
Miluju Blyxu, miluju Bellu ... děkuju! Omlouvám se za trochu té euforie, ale mám z ní fakt radost
Doodle je super, akorat ne na organizovani akci u nekoho, komu pak treba nemusi vyhovovat termin, co vyhovuje vsem ostatnim.
Nejlepsi bude nechat na majiteli haciendy, kdy si ji chce nechat zpustosit a lehnout popelem ...
Redakci rybiček ovládly reakční síly! Povolejte internacionální pomoc!
A budem ho oslovat pane? Nebo soustruhu Reaktore?
Jar-oslaw napsal: Necháme to na reaktorovi jménem Lacewings,on už to poskládá!
Já tu češtinu miluji! Vypadne jedno písmeno a z Miloše je (jaderný) reaktor
Necháme to na reaktorovi jménem Lacewings,on už to poskládá!
Jen takovy nesmely navrh-napad. Je pry neco co se jmenuje doodle - takovej kalendar s daty, a lidi si tam muzou odklikat kdo kdy muze/nemuze/mozna. Lip se to statisticky vyhodnocuje
Ale nevim jak se takovy hlasovani zaklada...
invalida napsal: Co je todle za bandu? Všichni si tam veřejně dávaj špeka, někteří se i celkem zmastěj a dokonce si i měněj kytky. Kam sem to zas vlez
Jestli se zmastěj a mění si rostliny, to by mohli být pěstitelé konopí.
Co je todle za bandu? Všichni si tam veřejně dávaj špeka, někteří se i celkem zmastěj a dokonce si i měněj kytky. Kam sem to zas vlez
V júni už voľné víkendy nemám. Nanajvýš posledný májový...
Dává se na známost všem zájemcům o gril párty,aby nahlásili volný víkend v červnu.na základě nejvitizenejsiho termínu bude pořádaná akce,z který se domů neutíká.misto akce Doubek u Prahy!
Akvarista je hejnová ryba. Základem výživy je voda s velkým množstvím rozpuštěných plynů a důležitých iontů.
Konečně fotky s jinejma lidma. Podle těch prvních by člověk nabyl dojmu, že celé setkání bylo hodně komorní - dva lidi a Anubias.
Pokud se člověk po dobrém mejdanu probudí a je absolutně fit, tak to nebyl dobrý mejdan.
0 20.04.2018 07:15 půlpy [2138] děkuji Všem za příjemný večír,
cítím se tak trochu jako by mně přejel parní válec, ale to neva
a teď hurá do práce od 9:00 do 21:00
Jde o účastníky a ne piva
A kousek jsou ta
Pavle ,jestli jsi zvládnul uváděné množství piv,tak jsi v požádku,na urologii nemusíš
,trošku by mne zajimal ten kousek,to byl akvarista předškolního věku,nebo že by nějaká mumie
?
Všichni tři jsou perfektní
Statistika nuda je, má však cenné údaje
Nevěřil bych, že to zvládneš napsat...
Malej, plachej a mlčenlivej
Tak za 15 minut jsem tam
To ne, jsem plachej...
Pokud jsi jí nedával štípanou pusu dvojími kombinačkami, tak je to v pohodě.
Od tý doby, co jsem ji plácnul přes stůl po zadku sázecíma kleštěma, mě má ráda...
Ale jsem ještě v šalině...
ctibum napsal: Za 31 minut mi objednejte pivo
Zase jsi pohádaný se servírkou?
Za 31 minut mi objednejte pivo
Kdyby někdo spěchal, já a invalida už jsme tady!
Byl jsem rychlejší. A to nejsem redaktor.
Přidat reakci
1 ...... [58] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x