Setkání akvaristů - Praha
C: Neukázněný turista, který se poprvé v životě potápí na útes.
Jdu lovit a trhat - co jsem:
a. dravá šelma
b. akvarista co jde ke 3trojkám
Má někdo z přítomných zkušenosti s výrobou přepážek v akváriu a odpovídající filtrací?
Potřebovala bych si večer popovídat.
Po neděli mi přijedou dvě nový akvárka a dvě Bettária, takže bych tak do dvou týdnů chtěla objednat nějaký rostlinky z Aqua-Daho.
Pokud by měl někdo zájem se přidat k objednávce, ať se ozve tady, SZ nebo to proberem večer u Trojek.
Podělili bysme se o poštovný a jakmile by to přišlo, rozdistribuovala bych to po městě
.
jsi špatně pochopil, Tereza to schání
0 13.03.2013 12:12 Marcel G 2 Kytka, Jar-oslaw, Tereza:
Měl jsem ráno co dělat, abych stíhal, ale nakonec se povedlo, takže mám celkem slušnou zásobu Pogostemon erectus (pro Kytku a ostatní zájemce, pokud se s vámi Kytka rozdělí) + pár kousků Alternathera (pro Kytku). Všechny rostlinky jsou v perfektním stavu (naprosto bez řas) ... pokud vydrží dnešní skladování za oknem v práci.
ahoj,zbyl mi tady naky tydlosti,kdyby mel nekdo zajem,pisnete do 1700 a muzu to vzit.
jo,urcite bych sivzal,dekuju.
ja se hlasim o ty kytky a taky nezapomenu,dekuju moc...
Jasně, vstup volný, najdeš nás úplně vzadu v uzavřeném salónku.
S parkováním ti neporadím, nejsem přímo odtamtud a jezdím busem, určitě má ale Praha 3 parkovací zóny...
může se přidat jeden přespolní
? Zítra jsem v Praze, ale nevím jak budu stíhat. Dá se někde poblíž parkovat? Díky Maculak
Tak jsem se s Vencou domluvil a gigoška půjde k tobě do překladiště
RAP napsal: ...protože zvětšuju dvě akvárka 2*54 na 2*120 ...
Ty si tajnůstkářka, tady máš prezentaci jen na 36litrové akva.
Tak já večer udělám fotky a něco zveřejním.
I když jsem slibovala, že to pustím, až budou dokonalý. A to ještě nejsou.
souky napsal: když máš tu tabulku, co jsem ti kdy slíbil a nedonesl? já mám totiž hroznýho hosipa a nerad někomu něco dlužím...
Spolu máme všechno vyřízený, vždyt se vídáme pravidelně dvakrát do měsíce
(pro rýpaly myšleno srazy Praha a Liberec)
P.S.: Co je to hosip?
souky napsal: já jsem ještě mladej a pln ideálů v lidskou počestnost
Vítej mezi námi blbci.
já jsem ještě mladej a pln ideálů v lidskou počestnost
souky napsal: když máš tu tabulku, co jsem ti kdy slíbil a nedonesl? já mám totiž hroznýho hosipa a nerad někomu něco dlužím...
Takové veřejné přiznání je lehce zneužitelné(myšleno všeobecně)
když máš tu tabulku, co jsem ti kdy slíbil a nedonesl? já mám totiž hroznýho hosipa a nerad někomu něco dlužím...
PaDa napsal: valisneriii giganteu asi nikdo nechcete?
jestli se o ní tady nikdo nepřihlásí, tak jí klidně vem s sebou, přepošlu jí invalidovi
PaDa napsal: zatím to není rozdělený na sloupečky má dáti - dal - nedal
ale má vzíti - vzal - nevzal tam máš, když jsi odhalila kwisatze
s tebou bych chtěla účtovat
, to by se kontrola z berňáku potrhala smíchy
zatím to není rozdělený na sloupečky má dáti - dal - nedal
ale má vzíti - vzal - nevzal tam máš, když jsi odhalila kwisatze
...protože zvětšuju dvě akvárka 2*54 na 2*120 ...
Ty si tajnůstkářka, tady máš prezentaci jen na 36litrové akva.
Tereza napsala: Ty si na to vedeš tabulku?
No jasně, v excelu.
Ty ses s ní ještě nepotkala? Kdo si to má pamatovat, když někomu něco slíbím tři týdny před srazem. Holt jsem postižená účetnictvím. I když furt to ještě není kritický, zatím to není rozdělený na sloupečky má dáti - dal - nedal
Jo a taky vedu v excelu svejm rybám deníček.
Až ho doladím, pustím ho jako soubor na profil.
Ty si na to vedeš tabulku?
Určitě, mechy všeho druhu beru! Díky!
kwisatz napsal: Připomínám se s prosbou o Ceratophyllum demersum a jakékoli (malé) plouvoucí rostliny (Limnobium, Salvinia, Lemna ...): zatím mi přisíbili něco donést PaDa, Kytka a Jar-oslaw. Prosím, prosím, nezapomeňte. Díky!
PS: Měl by někdo zájem o rostliny Pogostemon erectus a Alternathera rubra? Mám to už druhý den v kýblu, tak jestli má cenu tam ty kytky ještě trápit.
Pogostemon a Alternatheru ano prosím.
Na plovoučky pro tebe myslím, a taky mám v tabulce poznačeno, že jsem ti v lednu slíbila nějaké mechy, jenže jsi pak nedorazil. Chceš je ještě?
0 12.03.2013 10:10 Marcel G Připomínám se s prosbou o Ceratophyllum demersum a jakékoli (malé) plouvoucí rostliny (Limnobium, Salvinia, Lemna ...): zatím mi přisíbili něco donést PaDa, Kytka a Jar-oslaw. Prosím, prosím, nezapomeňte. Díky!
PS: Měl by někdo zájem o rostliny Pogostemon erectus a Alternathera rubra? Mám to už druhý den v kýblu, tak jestli má cenu tam ty kytky ještě trápit.
Jo stál bezdomovci se tam těšili do tepla a vono nic
invalida napsal: Nemám rád tramvajáky...minule mi nezastavila noční tramvaj...a to sem byl slušně voblečenej...teda myslím.
Hele Venco a stál si na zastávce?
Tereza napsala: ok, dostaneš právo prvního výběru. Mám dva pěkný a dva malý chcípáčky.
Já nevím, kdy dorazím, ale do osmi bych měl dorazit. Tak mi nějaký hezký schovej. Dík.
Tereza napsala: Chce si někdo zamluvit anubias? A já bych brala něco trávovitýho zakroucenýho nebo monosolenium.
Kousek Monosoněčeho ti přivezu.
kravatu neřeš a neber, vem králíka
Tak už si jí prosim tě neber
Jinak, krevetky můžu dodat, ale nevim jak. Napiš do SZ, jestli pojedeš do Mostu na burzu.
No kravatu sem nenašel....na tý sem naposled stahoval králíka? Proč se ptáš?
Měl si i kravatu a salám na vestě?
0 11.03.2013 20:38 Tereza –
Re: RAP ok, dostaneš právo prvního výběru. Mám dva pěkný a dva malý chcípáčky.
No a já se těšil na společnou koupel...a vono to nebude s kytkou ale s krevetama
0 11.03.2013 20:23 Tereza Chce si někdo zamluvit anubias? A já bych brala něco trávovitýho zakroucenýho nebo monosolenium.
PaDa napsal: krevetky pro začínajícího akvaristu bych uvítal
Já bych tam i snad nějaký ještě vyšťoural, ale vydrží to v petce od mlíka, než tě Kytka uvidí?
Nebudou v petce. Kytky i krevetky bych ubytovala v rezervní nádržce (45 litrů, včetně filtru) + případný kbelíky.
Prostě budou bydlet, dokud invalida nepřijede.
Akorát si je pak bude muset vylovit.
Přidat reakci
1 ...... [243] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355274x