Setkání akvaristů - Praha
Čauky
Domluvím se s PaDa(Pavlem) a pokud to bude možné, zkusíme to změnit.
Kdy ta výstava halančíků je?
Michal
ahoj,
kluci nešlo to naplánovat k probíhající výstavě halančíků o týden dřív?
Jeden víkend Rychnov pak halančíci a třetí sraz? Sorry to dopředu hlásím, že nedám ani náhodou - jo když vyhraju ve Sportce aspoň druhou

Takže v září na sraz už nyní říkám ne e

Starší reakce
Máme zde po dohodě termínů a rezervaci stolů, vloženy další nové termíny na setkání akvaristů v Praze, v Restart Pub (restart-pub.cz), Ostrčilovo náměstí 252/2, Praha-Nusle.
Plánujte si tedy své dovolené s relaxem a budeme doufat, že přijde i tak, co možná nejvíce lidí na další akva pokec se setkáním s kamarády.
Ps: přeji všem hezkou dovolenou
rybicky.net/akce/2845
rybicky.net/akce/2846
rybicky.net/akce/2847 Co, házet třešně, oni jim tam chtějí lít pivo!

lacewings napsal: - začínáme sklizní třešní
Jo, takže teď je trend dávat rybám do akvarka třešně?

To jiný borci jim tam rovnou házeli jablka
Taky zdravím

Pivo a třešně

hodně štěstí.

Zdravím všechny.

omlouvám se ale nedorazím, opět zlobí nohy
musíte hold pít piva i za mne

Starší reakce
Starší reakce
Přinesu pytlík bucek, tak pokud někdo máte zájem, vydržte, možná dorazím až k osmé večer.
Starší reakce
Starší reakce

Malý Akvaristka začíná vždy na tom nejhorší postu. Čištění akvaristického náčiní. Dnes dostal kýbl, okřehek a na pomoc si vzal záchodovou štěrku.
Starší reakce
Já vím, ale takovou nahrávku jsem si nemohl nechat ujít

To bych umřel. Myšleno jako 12 účastníků

Jako že jsi těch piv měl nakonec 12 ?? No to to muselo vypadat

Dobrý klacky do terária

PaDa napsal: A co kdybych ti řekl, že chci všechny, a v hospodě že nechci žádnou. Bavilo by mě pozorovat, jak se táhneš s tou otepí po Praze
Pamatuješ si jak si skončil, když si nehezky mluvil o podkanech před Aničkou? Piva by mi přišlo líto, ale těch klacků ne. S komentářem že si je můžeš někam strčit bych i konal.... Myslím že by se o tom mluvilo ještě hodně dlouho jak jsem ti z toho dlouhýho klacku udělal pěknej ocásek...
PS: Pro ty co nás neznají a budou to někdy v budoucnu číst, tak si tu jen ze sebe přátelsky utahujeme.

Dokonáno jest před 5 minutama. Po 3 a půl hodinách lovu je ten mrňous odloven v plastovém boxu, zítra přeliji do sklenice a donesu na sraz.

A co kdybych ti řekl, že chci všechny, a v hospodě že nechci žádnou. Bavilo by mě pozorovat, jak se táhneš s tou otepí po Praze

půlpy napsal: ... Jo, Martine dones mi toho malého ančíka, děkuji.
Tentokrát v Praze nezůstávám přes noc, tak to s tím ančíkem risknu

Uvidím jestli se nechá odlovit, minule mi utekl ze síťky...

Zdar, nechce někdo větve z révy do akvárka, rušili jsme doma trošku vína, protože každý rok celá úroda zpesnivěla. Pokud se nikdo neozve tak je sebou brát nebudu, pokud jo, zaškrtněte (třeba v malování) které chcete, ať se nenosím se všemi.
Edit: ta dlouhá úplně napravo má zhruba metr to jen tak pro měřítko.
Ahoj. Pokud by Ti zbylo 2-3 výhonků té kroucené Vallisnerie, tak bych měl také zájem...
Kroucenou valisnerii bych někde umístil

Rišo ten echináč bych bral, ale nevím jestli se mi povede dorazit.
pokud Ti roste max 25cm, tak bych pro kolegu bral, stále má to aqwa málo zarostlé
p.s.: myslím tu "Valisnérku s kroucenými listy"
potrebuji se zbavit jednoho Echinodorus bleherae, rostlina ma cca 25 cm a asi 100 listu

. Pak mam hodne Vallisnerii, tu s kroucenymi listami. Chcete nekdo?
Správně řečeno, hlašme se, už je čas

Starší reakce
Zdar, nechcete někdo celej kýbl růžkatce (možná by se z něko přebralo i pár šneků pro Padu) nebo ho mám vylejt na kompost?
PaDa napsal:...já jsem teď akvarista minimalista a péče o akvárko je nevelká.
Třeba to bude výhodou a poroste.

No můžu zkusit, jestli nebude vážnější zájemce, já jsem teď akvarista minimalista a péče o akvárko je nevelká

chcete nekdo male rostlinky (cca 10cm) ze slahounu? Myslim, ze je to Echinodorus bleherae
Starší reakce
6 14.03.2022 11:17
PaDa [6088] - mřenky a sumci Starší reakce
V šest.

Fajn. V kolik? V šest? V sedm?
Klidně mě je to jedno.

Tak určitě do pondělí to jde manželka k zubaři.

Přidat reakci
1 ...... [10] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357676x