Setkání akvaristů - Praha
nema nekdo par pavich ocek?? kamoska zaklada 200L a chce neco na rozjezd
já ještě uvidim, podle toho, kdy odhodim berle
0 03.03.2013 11:07 riso [130] - Cichlidy 0 28.02.2013 18:49 Tereza Bohužel, mám jich jen asi 10 a už si je zamluvil rak. Jako uklízeče bych mohla obětovat pár sakur.
ja myslel ty krevetky crs,ale na sraz taky prijdu a snad taky konecne neco prinesu,naky kviti...
ahoj,dneska jsem na prazske trznici objevil prodejnu s potrebama pro zvirata a maj tam veskery veci za 50% sleva,mrazenosti,vlocky,granule a snad i naky filtry jsem videl.tak kdo chce,at si tam zajde...
Starší reakce
byly by nějaké i pro mě?
už delší dobu přemýšlím o tom, že znovu zkusím CRS, když se u mě začalo tak krásně dařit sakurkám....
Nějaká důchodkyně se klidně vejde
Uz delsi dobu premyslim ze bych si nejake poridil jako uklizeci cetu. Jestli budou ochotne plnit tuto funkci, tak je beru
. Jak vypadaji je mi jedno
0 19.02.2013 16:06 Tereza Chce někdo z trojkařů krevetky CRS v céčkové kvalitě (tzn. skoro bez bílé barvy)? Po dlouhém snažení se mi konečně začaly množit a můžu si dovolit třídit. Byly by to už starší krevetky, takové důchodkyně ;) Ale dám je zdarma.
když má slečna pěknou postavu a ještě upnutou v těsné kombinéze, tak se kluk stejně otočí i když ji nevidí do obličeje
a pak následuje blízké setkání se sněhem a někdy pak i s lékařem
Si to nějak idealizuješ, většinou je to jak na přiložené fotce, k tomu lyžařské brýle a zbytek zakrývá šátek nebo šála přes nos, pusu a bradu
kouká po holkách a takhle to dopadá
pouze jeden a to skoro na rovině, když jsem myslel na kraviny
tak kolik máš opěrných bodů?
Doufám, že jste v hospodě nezlobili a můžeme tam příště zase.
A to bude
ve středu 13. března od 18:30 hod., zvány jsou nové tváře i staré ksichty
dekuju za prijemnou spolecnost a kytky,snad uz priste neco dodam i ja...
já už jí slíbil, že jí nějakou dám příští týden
ahoj,tys chtela tu alternateu,jestli se nepletu,tak jsem ti ji odlozil,budu doma dnes do 1900 anebo ji muzu vzit do prace na vikend na zizkov.734711930 jarda
no to máme všichni radost
Jé, vesuvius! Škoda, že nemůžu dnes dorazit :( Slavíme, že je na světě o jednoho advokáta víc ;)
Já už se v Praze ladím na tu správnou notu
už mám za sebou i návštěvu v ZOOBráník, ale Danila se ulejvá doma a Ziky byl zrovna na obědě
hold jsem si vybral špatný čas na návštěvu
tak za chvíli U 3Trojek
tak jsem prave vyrval vsecky kryptosky, a podstatnou cast rotaly, trosky maly bacopy a nejaky odnoze od e.vesuvius
To máš z toho, že i v hospodě piješ vodu. Bacil je sviňa a je potřeba ho zabít. Dezinfekce těla alkoholem je zdravá!
Těší mě, že mi to skrývání jde tak dobře a není to poznat, bohužel jsem nemocná už pár měsíců. Ale snad mi bude zítra alespoň tak, abych se ukázala.
v nedeli jsem s ni mluvil na burze a zdala se bejt v pohode....
Kytka má chřipku jako prase chro chro
nevim co to je poradne za druh, ale jsou to vetsi rostliny, zabiraj skoro pulku prcka
taky rad kouknu na kryptosky...
vemu ti rotalu
a budu likvidovat kryptokoryny
ještě, že jsem to hned v sobotu nevyhodil
stačí jakýkoliv plevel na zkrmení třeba Egerka?
Pak jí vemu
Jen v dobrém Pavle, u tebe jen v dobrém.
většinou jdeš příkladem.
Raději se neptám, jak to myslíš
Tak já zase v březnu
PaDa napsal: já a morální autorita?
Jestli morální autorita nevím, ale většinou jdeš příkladem.
já a morální autorita?
dyštak to svedeme na tebe, že nás nehlídáš
Přidat reakci
1 ...... [245] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355259x