V zatáčkách bacha... někdy se psi lámou mrazem...
Bacha jsem si dával a hlásím návrat všech psů včetně mojí maličkosti
Největší mráz byl jen jednou po ránu -22 a jednou přes den -16 s vichrem, jinak to s počasím bylo dost dobrý
Pada je v tom? A s kým si to uhnal?Kytka napsala: PaDa napsal: boty do sněhu a na běžky, nářadí na případnou opravu tažného zařízení sáněk a pak nářadí v autě, takovej ten klasickej bordel co tam má každej
V tom máš sbalený věci nebo seš v tom?
půlpy napsal: viděla jsi poslední AKVÁRKO ŽIVĚ, nebo četla citaci od p.Bílé co jsem uvedl v akcích?
právě kvůli velké poptávce akvaristů - laiků, chtějí tam nalákat co nejvíc akvaristů prodejců a poskytnout jim různé výhody
letos jsou rybičky a akvárka žhavý zboží
Akvárko živě jsem viděla ve středu v hospodě, ale řešila jsem tam jen s Václavem ten hezký Aponogeton. Jo a taky tam měli Gavůnky. Víc nevím
0[6098] - mřenky a sumci15.03.13 22:37PaDa – Re: vlk9
tohle konkrétně je nějakej matroš na bágly koupenej v metráži, ale jinak zrovna u tebe tuším odpověď
viděla jsi poslední AKVÁRKO ŽIVĚ, nebo četla citaci od p.Bílé co jsem uvedl v akcích?
právě kvůli velké poptávce akvaristů - laiků, chtějí tam nalákat co nejvíc akvaristů prodejců a poskytnout jim různé výhody
letos jsou rybičky a akvárka žhavý zboží
barva a potisk těch báglů mi něco silně připomíná, jen si vzpomenout, kde jen já jsem to viděl
3[6098] - mřenky a sumci15.03.13 22:30PaDa – Re: Kytka
to je z tréninku v lednu, teď mám v předsíni akorát neskutečnou hromadu krámů a dlouhou noc před sebou...
když jsme to táhli lesem, říkali jsme si, že při potkání policejní hlídky by asi následovala prohlídka
půlpy napsal: mimochodem, půjde někdo v dubnu do Letňan na veletrh FOR PETS ?
For Pets je o ničem, byla jsem loni.
Králíci, morčata a kočky - živé
Věci pro psy a kočky
Z akvaristiky jeden stánek s knížkama, jeden s nějakým polským krmením a jeden s akvárkama z plastu. Kryty měly tvrdost igelitu na balík limonád.
Jestli chceš jet do Prahy kvůli akvaristice, tak se stav na burze na Pankráci.
PaDa napsal: boty do sněhu a na běžky, nářadí na případnou opravu tažného zařízení sáněk a pak nářadí v autě, takovej ten klasickej bordel co tam má každej
V tom máš sbalený věci nebo seš v tom?
0[6098] - mřenky a sumci15.03.13 22:25PaDa – Re: Kytka
boty do sněhu a na běžky, nářadí na případnou opravu tažného zařízení sáněk a pak nářadí v autě, takovej ten klasickej bordel co tam má každej
Doufám, že to opravdu stihneš, minule jsi nebyl, nyní jsem nebyl já, tak abych nezapomněl jak vypadáš
mimochodem, půjde někdo v dubnu do Letňan na veletrh FOR PETS ?
PaDa napsal: nebo si budu muset pořídit mřenky
jakmile jsi o tom již začala přemýšlet, jednou podlehneš
jaký jednou? právě jsi přišel o pravidelnou dodávku šneků.
já si jen potřebovala ověřit, že těch pár měsíců můžou žít v tý menší nádržce a zdejší fórum mě za to neukamenuje
PaDa napsal: Zítra razím za polární kruh, tak když nezmrznu, určitě se v dubnu objevím
Hlavně se nám v pořádku vrať, nebo si budu muset pořídit mřenky, abych měla likvidační četu na šneky
0[6098] - mřenky a sumci15.03.13 20:47PaDa – Kdy příště?
Dneska honím resty a koukám, že jsem zatím nenapsal další domluvené termíny:
duben - středa 24. 4.
květen - středa 22. 5.
jako obvykle od 18:30 hod. v nekuřáckém salónku.
Zítra razím za polární kruh, tak když nezmrznu, určitě se v dubnu objevím
Tereza napsala: Ale za brzkou dobu odchodu mají někteří velké mínus
No jo, né všichni bydlí v Praze. A i když dojíždění za noci a v mrazu, kdy pak ještě člověk musí šlapat pár kiláků pěšky (páč už mu nejde žádný bus), má něco do sebe, né vždycky se to chce člověku ve všední den absolvovat .