Setkání akvaristů - Praha
diky moc za snecky a kyti
proste nenapodobitelna atnosfera, skveli lidickove
huz se tesim za mesic!!!
ano, ano. Děkuji za zeleninku, šnečky, rybky,....poveselení!
Ani sera bactopurem ne? (tusim konkretne bactopur direct)Mel jsem galaxku a hengelku a nakonec jsm je tedy ozelel, ale svrbela mne ruka ten bactopur koupit, kdyz je na to.
vodnatelnost se neléčí
Jo, podle fotek to tak asi vypadá. Asi jsem jim jeste pomohl stresem navíc. No, kdyby někdo ještě neměl zabaleno a měl něco užitečného, tak to vemte, případně aspoň poraďte. Po stěhování pořád nemůžu najít polovinu svých věcí, natož pak věcí k akvárku.
večer
tabletky
Ahoj, tak jsem se zadíval na rybky v práci (měli hodně stresu při stěhování a já taky, tak jsem na ně neměl moc času) a zjistil jsem, že jsou nějaké oježené, šupiny od těla, jakoby potažené něčím bílím. Mají to jen neonky a nově teď i tetry královské (keriny). Kdyby na to nějaký pijan měl dobrou radu či účinný přípravek doma v hlouby šuplíku, tak to prosím vezměte. Jinak mě zdržují pracovní povinnosti a dojdu asi až na osmou... Ahoj
Dan díky!
To all: prosím vás komu jsem co naslibovala?
Pamatuju si jen dvoumetrový bambus, ještě něco?
ja bych toho chtel, ale potreboval bych nejakyho sponzora.... a asi nejsu sam....
0 13.10.2010 12:25 RAP 0 12.10.2010 20:37 tomchamik nutně bych potřeboval nějaké plovoucí kytky,kdyby někdo měl,budu vděčný,ryby co jste chtěli přinesu pod kyslíkem tak by mělo být vše ok,snad nic nezapomenu.Kdyby měl nekdo plonkového samečka Borelek,tak nepohrdnu.T
Tak to jsem teda zvědavý...
jupíííííí, vyvěsim fábory a balonky
0 12.10.2010 19:18 PaDa [6079] - mřenky a sumci od 18:30, když tam budeš na šestou, to už někdo nejspíš přijde, ale ve čtyři teda ne
v kolik hodin cca
mám školu 5 minut pěšky a končim ve 4 ...to je asi moc brzo co ?
chlapíka mi klidně přines, já dovezu ty dvě holky
0 11.10.2010 17:08 tomchamik – Re: Tessee
ok,chceš to přinést,nebo až si půjdeš vybrat ten zbytek?????
a já tobě mladou holku nebo dvě, jinak nevím co s nimi
0 11.10.2010 15:29 tomchamik – Re: Tessee
Ok,vezmu Ti mladého kluka
vyrostli mi totiž omylem 3 holky, místo nějakýho chlapa
A já myslel že zde je akvaweb.
0 11.10.2010 06:26 tomchamik – Re: Tessee
jak jí máš velkou????Mám tam nějaké samce od 8 do 12cm
já bych případně ráda vymněnila jednu ancici za ancíka
Jestli by mel nekdo zajem, mám platy a cernopruhy zivorodky
já už to pro sebe užízlý mám, to jen kdyby to někdo chtěl, tak že bych to nerada dělala znova,.... ale nakonec co bych pro vás pro všechny neudělala. Klidně si tou fričkou užíznou hlavu
0 10.10.2010 18:41 tomchamik – Re: stetinka
kdybys měla cestu tak Ti to tu říznu(ten bambus),nebo půjčím flexu
No jo, jenže já mám jen 230tku a tu sotva udržím při řezání něčeho rovného, když musím ještě řezat kulatej bambus není to sranda. Ono se na takový kulatině blbě stojí
0 10.10.2010 16:30 tomchamik – Re: Sid
řezal jsem ho flexou,trochu to smrdí,ale jde to dobře a rychle
0 10.10.2010 16:13 Usine – Re: Sid
Listopilka
Co to je, prosím, ta šukačka?
(Čemu se tak říká na Moravě, to vím.
)
no nejde o to co za to,ale bude ti asi plavat, budeš ho muset nějak zatížit, je suchej. Taky se to blbě řeže. Mám tu metrový a dvoumetrový kus, ale byla bych ráda, kdybych to nemusela řezat mám na to jen šukačku a blbě se do toho tvrdého zakusuje. Fričkou si na tohle nestabilní netroufám
ja bych si klidne kousek vzal pro L-ka
co by jste za to chtela ?
neměl by někdo zájem o desítku bambus? Celkem mám ještě 3 metry
Kdyby nahodou mohl ve stredu nekdo donest nekolik piskorek, velmi bych je uvital.
Přidat reakci
1 ...... [327] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355259x