Setkání akvaristů - Praha
Ahoj Jájo, tentokrát přijdu a tu Tvou kryptokorynu ráda ubytuju do svého akvárka.
Díky a zdravím!
Jájo je moc hezká.
Nechtěl byste někdo kryptokorynu kalatkolistou (Cryptocoryne aponogetifolia)? Celých deset let měly vždycky snesitelnou velikost, ale letos rostou jak blázen a stíní mi téměř polovinu AQ. Asi chytly slinu nebo co.
Listy mají kolem 60cm. Jednu jsem v květnu dala risovi, ale není to ani znát, ještě jednu bych potřebovala udat. Fotka je z 26.6.
Starší reakce
Je to sice trochu OT, ale chtěla jsem se obrátit hlavně na Pražáky, tak snad prominete
Mám jednu jedinou Rasboru Einthovenovu - zřejmě se v akvaristice zamíchala do nesprávného hejna, a mně jí vylovili spolu s boraraskama...
Nemáte je někdo taky, a neujal byste se jí?
Já vím, jde o jednu jedinou rybičku... ale všechny moje ostatní už o kus přerostla, a bude asi hlavním viníkem mého zpomaleného přírůstku počtu krevetek
rybicky.net/atlasryb/razbora_einthovenovaStarší reakce
Na Karláku se přehrály koleje a tramvaje jezdí jen některé a jen v některých směrech.
mám okno do dvora a na sever, takže si nemůžu stěžovat, teplotní rozdíl během roku je tak 5-8 stupňů.
A které Vinohrady myslíš. My máme taky poctivé vinohradské zdi a máme krásných a příjemných 29°C.
jo, poctivý metr tlustý Vinohradský zdi, v pokoji mám krásnejch 22 stupňů celej den.
naprosto to samé, kolem půl šesté sem se vzbudil... bych takový teploty zakázal vyhláškou..
Ne, potřeboval jsem jet do Říčan. Odpoledne jdu makat.
RAP napsal: To já až v šest
To je u tebe nezvyk, tos měl půl dne dovolený?
ja kratce po paty.... nedalo se vubec spat..... desny vedro
jinak aktualni foto akva s kvetoucim echynacem jsem vylejskl aspon mobilem.... je v prezentaci nadrze
trochu moc provokuješ, já vstával v půl šestý
To já až v šest
Tak to už jste tři
Až tam půjdem v červenci, posunu termín v září na pátek 20. 9.
Kdybys místo hledání odkazů dorazil na sraz.
U nás se to takhle nedělá.
Jojo, bylo slyšet mlaskání
Ty byly od Václava a já děkuji za kytí. Už se v nich prohánějí galaxky a kardinálky.
Já bych přišel jestli nenátáhnu ráfy do tý doby
na výstavu chci,tak by bylo super,kdybych to mohl spojit obojí do jednoho
Zdar určitě ten pátek bude super a já se určitě dostavím, už jsem s tím i tak nějak počítal, že to bude v pátek, pokud mě pamět neklame už jsme o tom hovořili hned po loňský botance. Ale jak psal Souky, bude to chtít i trošku rozhlásit i jinde, ne každej čte toto vlákno. co se týče mě, měl bych být od začátku září asi šest týdnů služebně v Praze, takže bych i eventuelně mohl i v týdnu a snad i v tom říjnu bych se tam u vás mohl ukázat, ale to už jsem hodně vepředu
to spíš dej do vlákna s botankou, tady si toho nemusej všimnout
Zamluvil jsem aktivně i termín v září, na středu 11.9., ale Kytka mi vzápětí připomněla, že je někdy tou dobou výstava v Botanické a že bychom to měli posunout kvůli mimopražským na pátek jako vloni.
Našel jsem, že výstava je naplánovaná na termín 19. - 22. září.
Hospoda by se tedy nabízela v pátek 20. září. Ještě vůbec není problém to přesunout.
Jste pro? A přijde někdo z mimopražských?
A příště je to zamluvené na
úterý 9. července a rovnou i na
středa 14. srpna
jako vždy od 18:30 hod. U 3trojek. Zapište si za uši a přijďte
Za šneky díky, už jsou zpracovaný
1 19.06.2013 23:32 Romy [1839] - Cichlidy 0 19.06.2013 18:14 kahua [223] - Miniakvária Jen abych ten půllitr ještě udržela v ruce, až dorazím.
Na žádnej sraz se nechystám, ale pitnej režim dodržuju, mám už v sobě 3 kusy. Pivoléčbě zdar.
A koho že to napadlo zrovna dnes dělat sešlost?
Jájo, já bych to napsal jinak. Proč to počasí blázní, když máme sraz.
Ber to jako zkoušku, na jejímž konci kyne odměna v podobě vychlazeného piva.
V tomhle vedru se běžet nedá, vem to krokem.
A koho že to napadlo zrovna dnes dělat sešlost? Mám co dělat, abych se přemluvila a vytáhla nos z baráku. Jinak přinesu ti šneky, teda, ne tobě, ale rybám na malou svačinku, tak doufám, že za těch 20 minut, než dojdu ke Trojkám, z nich nebude šnečí polívka.
....zbytek už báby utejraly..
Chudinko! Tak se nedej, v duchu jsme s tebou.
Sakra vy se scházíte a mě v lázních tejraj dietou tělocvikem mažou mě dehtem a balej mě do igelitu...a jako společnost mám autobus důchodkyň z domova seniorů...dědci sou tu jen dva...zbytek už báby utejraly
myslel sem si to
To je jako s autem, jezdit v modelu prošpikovaném elektronikou umí každej jouda, ale běda když se něco pos... , škoda slov.
ale aspoň se to za tebe rozjíždí, ne? u nás na škole byli nějaký zkazky, že sme dělali nějaký protiprokluzový systémy pro tramvaje, vlaky a kdoví co.
Naopak T3 jsou bakelitové a mají ideálně přidělané nárazníky. Nemám rád, když mi do řízení zasahuje nějakej počítačovej program. Né vždy je to ku prospěchu.
nerad bakelitové/plastové tramvaje?
Tereza napsala: Asi dostaneš novou tramvaj
Na novou tramvaj zatím nemám zkoušky - zaplať panbůh.
tak ať ti berou
0 18.06.2013 22:21 Tereza –
Re: RAP Asi dostaneš novou tramvaj
To by bylo rychlé ouřadování - 0. Ťuk, ťuk, ťuk.
Jdu fasovat, zatím ale pořádně nevím co.
22 18.06.2013 20:16 Tereza –
Re: RAP Co znamená u tramvajáka administrativní den?
To jako uděláš statistiku, kolik lidí si přejel a tak?
není nad pořádně udělanou administraci
Přidat reakci
1 ...... [231] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x