Setkání akvaristů - Praha
Teď mě tak napadlo, že sis přezdívky echináčovej taťka užil s bídou měsíc.

Vaclave gratuluju k dalsi generaci, obdivuju ze jste to spolu vydrzeli tak dlouho (je jsem s tou svou neco pres 5 let a obcas je to na vrazdu), a ta operace? at ti to dobre dopadne, nezalozime si piskovnu??? ze bych dodaval krasne cernej stavelano-uratovej pisecek a ty by jsi obstaral ty vetsi kousky...

drzim palce at to dobre dopadne!!!!! (radsi ti nebudu vypravet jak si se zlucnikem uzil muj tata)
hele je to vzdicky ve stredu, tak prijdesh pristi mesic.... vzhledem k tomu ze se to domlouva +-dopredu a ten maturak se urcite par mesicu pripravuje tak to nikdo nebude presouvat tahle na posledni chvili....
Václave gratulace k dětkovstí, obdivnej pohled za výdrž a soucitnej za chystanou operaci.
prosííím prosííím přehoďte to na čtvrtek , ve středu mám maturitní ples :( :( :( ... chjo
0
[1841] - Cichlidy 15.02.10 22:05 Romy Čau dědku

A ten kámen vezmeš do březnové hospody a bude stát uprostřed stolu

Asi takhle: gratuluji, obdivuji, nezávidím

Ta první je že jsem ode dneška dědeček, druhá že jsem z tou paní co u mě bydlí zítra 30 let. A ta nejhorší že jdu zítra na kudlu a nemohu to ani pořádně oslavit.

Tak má tři zprávy. Jedu dobrou, druhou takovou neutrální a třetí horší. Kterou chceš říct první?

kdyby jste někdo z účastníků ještě protrhával kyti a měl k dispozici salát na vyhození rychlerostoucích stonovek vemte...díkez...
Já furt...

si koleduješ

Držím palce, ať ti to klapne...

Zavíračka v deset je sázka na jistotu

Haha, ono není jisté jestli dorazím i já. Ještě nevím, jak sloužím

Vsici jsou vitani, chlopy, zenske, kuci i holky... je to naprosto otevrena spolecnost.... a to je na tom to krasne
Já myslím,že není proč se stydět.
Mám dotaz,je možno přivést kolegini z práce,taky akvaristku?Nebo je to pánská jízda.
Bereme nováčky i zkušené harcovníky

Já jestli se nestane nic neočekávaného,bych taky rád dorazil.
To zní slibně, už se těším!

Vítán je každý akvarista,a začíná se z toho stávat pěkný zvyk.Není nic cennějšího,než když víš s kým diskutuješ,u nás už to přesahuje rámec Prahy...,a u některých i rámec republiky...

Četl jsem, že nováčci jsou vítáni, tak jsem si doma podal žádost o propustku, třeba to vyjde.

Dám ti je do 2 l petlahve a můžeš je vozit tejden jen tak, to jsou vážně ještě drobečci...
to PaDa no ma tam jen dva sumecky... takze by to melo bejt ok, jen bude zajimava preprava... ale neco vymyslim, kdyztak si domu vemu rezervni vzduchovadlo... (povezu to dom a pak rano do prace, v praci to bude celej den a az vecer si to odnese domu... snad to prezujou bez filtru)
přidal jsem akci do kalendáře..jen...a .... by mě mohli zastavit nepřijít...nebudu dráždit osud a psát co....
Já mám jenom potěr endlerek, to by nesměl mít nic jiného, jinak to sežerou

Ja zase prijdu... jen mam prosbicku nema nekdo par odolnejch rybicek do 40L akvarka, pro meho kolegu z prace (bydli v Praze)?
To se domluví zase v hospodě, pár lidí bouchá směnný provoz

Ale držíme zhruba ten měsíční interval.
Tak jsem se těšil, že se stavím...ale musím k Olomouci na školení...

Kdy bude setkání příště?

Tak už za týden, ve středu 17.2. od 18:30 hod., je další akvaristická hospůdka na Žižkově, podrobnosti na
rybicky.net/akce/445
Posledně nás bylo asi 15 a myslím povedená akce

Zváni jsou všichni...

To je skvělé! Tak nejdřív půjdu s Vladislavem na pivo Hradci

)) a pak s ostatníma v Praze

)) Radovan
Akce byla suprová. Všem děkuji. Podle ohlasů si myslím, že příště už budeme mít problém se tam vejít.

V nádržích je vpravo, vyhledávat v akvaristech tam napíšeš jméno(správné) a dostaneš se kam potřebuješ.
Jinak Bodík má
mailto:brozdab@seznam.cz
napiste mi nekdo e-mail na akvaristu Bodík
Z Jindřichova Hradce jako Ty, je i Vladislav,a věřím,že se také rád připojí...,stačí se jen domluvit.Jinak stává se to pěkným zvykem,a ono se potom i jinak diskutuje,když toho dotyčného osobně znáš.Ona ta anonymita je někdy spíš na škodu,pro nás je cennější osobní poznání...

Ahojte, to je paráda, že se takhle setkáváte!!! Skoro uvažuju, že bych se na příští setkání zastavil. Bydlím sice v jižních Čechách, ale nějak bych to vyřešil! Radovan
Přidat reakci
1 ...... [343] ...... 352 353
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 360043x