Setkání akvaristů - Praha
0 01.08.2010 19:35 tomchamik – Re: Gunguy
ok,tak po 20 od obého.Kdyby chtěl někdo další......jsou.
tech sumecku? nevim kolik mas, max 10-20 ks, ale budu velmi rad i za jednoho, mam je moc rad
no a tech krevetek kolik nachytas, jak chces ty ale opet budu rad i za jednu
0 01.08.2010 18:42 tomchamik – Re: Gunguy
kolik jich chceš???
Dik moc, beru všema deseti ;), a chtel bych i krevetky, pro novou krev a navic jich moc nemam , mas to u mne
0 01.08.2010 18:38 tomchamik – Re: Gunguy
mohu Ti přinést paleatusy a jestli by měl někdo zájem o krevetky red cherry
no tak já bych bral nejake kytky, nejak mne to proridlo .... no a taky bych mel zajem o jakekoli prebytecne rybky, kamarad ma 3 asi 160l a ma to skoro prazdne, ted ma cas a ja mu slibil nejake rybky a jestli by mne nekdo mohl dat nejake krevetky, ale hlavne palmaty a taky sumecky do dna
protihodnotou mam piskorky a mozna nejakou red cherry a ty gupky... nebo muzu spravit auto ;)
mám na tebe prosbu , nenašel by jsi někde kousek nějaké vallisnerky ?
0 01.08.2010 17:33 Usine – Re: Gunguy
Pokud jde o rostliny tak většinou se nosí co komu přebývá. Pokud jde o ryby tak to musíš být z někým předem domluvený. Jinak ale nosit určitě nic nemusíš, není to žádná podmínka. Jdeme si jen pokecat o všem možném,, není to žádná burza. Jednu výhodu ale setkání má, chodí tam pravidelně i Pavel A kdyby jsi chtěl něco z
www.akvarista.cz/…
tak ti to přinese.
ja bych taky chodil driv, ale co ... jednou si cas udelam kdyz jsou ty prazdniny
jak to chodi kdyz chci menit? to mám přinést co mám navíc a tam to vymenit nebo se domlouvat predem? ja mam ted akorad navic nejaka pavi ocka s endlerkama a mozna nejakou mecovku
Potřebuju bejt tak asi v 9 večer v Rakovníku abych to stih...no já něco vymyslím
Sakra ale já nebudu mít povoz domu a na hlaváku se mi nechce spát
no z dejvicky jedes krtkem na floru a pak busikem na rokycanovu, a lidi se tam huz slejzaj od 18 hodky, vid Vaclave
Jak to v tý Praze chodí...někdy bych se stavěl kdyby to šlo stihnout vlakem...bejvá to tam okolo 9tý a jezdí to ted jen do Dejvic...teda kdybyste mě vzali mezi sebe
teda jako spíš se zeptat jestli nebejvaj srazy i dřív...večer bych se nedostal domů
0 29.07.2010 14:53 Usine – Re: AlQuds
Vítán je každý kdo přijde.
Mohou prijit i zacinajici akvariste? Pokud mi to vyjde, rad bych si nechal v nekterych vecech poradit nazivo a takrikajic nasat trochu atmosfery akvaristicke komunity.
0 29.07.2010 10:09 hans55 – Re: PaDa
Doufám, že tentokrát trefím ten správný den a že tam bude taky osazenstvo z Braníka - od otevření jsem tam byl 3x a pokaždé je to lepší a lepší - přibývají nové věci, obsluha vzorná, ceny mírné, rady odborné, zkrátka obchod jak má být.
Starší reakce
Hola hola hola, hospoda zas volá!
Příští setkání u 3trojek je
v úterý 10. srpna od 18:30 hod.
rybicky.net/akce/506Starší reakce
0 15.07.2010 18:37 RAP – Re: hans55
Z toho si nic nedělej. Já to věděl a bylo mi to prd platný.
0 15.07.2010 10:08 hans55 – Re: RAP
Teď už to vím, moje chyba
ale ta zmena byla zavcasu avizovana!!!!!
0 14.07.2010 17:28 hans55 – Re: PaDa
A já blbec se chystám dneska
kdo změnil středu za úterý?
Co bych tam asi sám dělal?
citim s tebou ja mam zase desinfekci ve stolicce a tak cokoliv snim ci vypiju mam s prichuti desinfekce......
0 14.07.2010 13:34 Danila [4490] - Amerika Včera to bylo skvělé
Nejlepší byl konec, kdy se debata rozvinula tak, že to nakonec musel PADA ukončit jako OT
a pro záchvaty smíchu jsme sotva vylezli z hospody.
Těším se na příště a nefmějte fe mi, kdyf mi chybí pfední žub
kuci soucitim s vami.... v kanclu mame 34°C a kdyz jsem jel ke trojkam tam v buse bylo nedychatelno......
0 14.07.2010 10:14 RAP – Re: PaDa
Óóó, jak jsem vám záviděl.
Já se koupal ve vlastním potu.
0 13.07.2010 23:16 PaDa [6079] - mřenky a sumci Tak dnes v prázdninovém horku: Crayfish, Pavel (akvarista.cz), Václav, Moucha, Langosh, Olwy, Navik, Peťura, Danila, Zikyc, nový ksichtík Tomchamik, a starý ksichtík Pada.
Pokud chcete vědět kdy a o kolik zkracovat, zeptejte se Václava
tví Pražané ti rozumějí
trosku vylepsena verze: Zizen je velika, zivot mi utika nechte me k trojkam jit!
Ve svetle akvarka, bumbal bych gambacka, sledoval rybky a rec.... HEJ! ....
ja vim ze se lip rymuje budvarka, ale toho tam netocej.....
no z toho vedra mi hrabe ale huz jen hodinka pouha a vyrazim do rozpalenych ulic, abych za par chvil ke 3trojkam dorazil
ja snad z toho vedra zacnu basnit....
jojo to vedro je hrozny, prave jsem nainstaloval vetrak i rybickam a starej chladic na procak jsem polozil na svetlo, ono 31°C je hodne, no jediny stesti ze domu pujdem uz za chladna
zizen je velika, zivot mi utika nechte me prijemne pit, ve stinu akvarka, bubal bych gambacka, sledoval rybky a tak.....
nebo vem ony rybi slecny na prochazku ke 3trojkam a on huz to s tebou nekdo probere
tak já se bohužel také nepřipojím, snad příště.Život je vážně nevypočitatelný
a zrovna potřebuju zeleně hodně a nejde to.
0 12.07.2010 17:28 PaDa [6079] - mřenky a sumci Já nějakou zeleň mít budu, nějaké kryptokoryny a ještě cosi plave v kyblíku, pokud bude zájem.
Re: riso
Klid v domě je klid v domě, ale v tomhle počasí je nějaké pivko více omluvitelné
Na 95% dorazím taky (tentokrát bez zeleniny)
Starší reakce
Tak to se mi moc líbí
Zrovna mam v plánu nějakou tu zeleninku shánět, tak si to ještě necham na srazíka
0 05.07.2010 21:58 tomchamik no,jestli vše klapne,přijdu také.
samozrejme, neni podminkou neco prinest
Jééé, já cííí takýýýý
Nevadí že z vás absolutně nikoho neznam (doufám jen prozetím) a co se týká této "úchylky" jsem v podstatě sotva vykulenej potěr?
Akvaristika mě chytla neskutečnym sevřením, až se z toho babi s mamkou občas nezmůžou na slovo
Přidat reakci
1 ...... [333] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355262x