Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - Praha

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku 100 Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - Praha
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: Bella
Kdybych vypil ty tvý 4 čaje, jsem teď mrtvej :-P
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bella
Asi uz vim jak se citi chlap, kdyz se vrati domu, po te co slibil, ze jde jenom na jedno :-) moje vetsi polovicka navic jeste nasla karticku, na ktery bylo napsano Kocicak Raskenius. No ja vam nevim, tuhle jsem zas ja u nej nasla karticku (ruzovou!) na ktery bylo napsano Stoptussin. A rikala jsem neco? Ne.
Ale jako asi dobry, kdyz videl v jakym stavu jsem byla rano, tak pronesl moji nejoblibenejsi vetu: vis co, lehni si na gauc, a pekne odpocivej, dneska budu varit ja (kdybych jeste mohla mluvit, tak bych vyuzila prilezitosti a dodala: a uklizet, prat a myt nadobi :-) )
Jooo, to jsou vysledky chlastani caje v hospode. Ale zatim me jeste nikdo neprechlastal :-) trenink dela mistra.
Ps: a probirat vazani stredovekych knih v akvaristicky hospode! (vystudovana knihovnice, no). Tam se vazne probere kde co :-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - půlpy Re: PaDa
Děkuji, to je milé hop
pivo
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy Re: vaaclav
Václave,
že zrovna Ty vstávat nebudeš, to mně vůbec nepřekvapuje, i když Ti připravuji krásný dáreček ke schválení, tak možná budeš muset ten spánek omezit ;-)
zatím vše nej všem z Pražského srazu
pivo
 Reagovat na tento příspěvek 6  - PaDa Re: půlpy
velvyslanec z Liberce má židli v Pintě vždy nachystanou :)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - půlpy Re: PaDa
na to se nehraje, nějaká procenta ;-)
už se na Vás chlapi a dívky na únor těším
ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: půlpy
percentuelně na počet obyvatel sever nad Prahou vede X-) ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R vaclav Re: půlpy
a já :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: půlpy
:-P
a ve 4:30 vstávat nehodlám ne
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy Re: PaDa
co to znamená - odpovědní?
:-D :-D :-D
jít spát ve 2:00 a vstávat v 4:30 , není moc zodpovědný
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy Re: PaDa
opět jsme vůči Praze propadli, nás bylo v Liberci i s jednou manželkou 9 hmm
snad Vás jednou doženem smich
 Reagovat na tento příspěvek 2  - PaDa
Dneska asi 20 kousků, skoro půlka je ještě v báru u zastávky, ale jsou tu i ti odpovědní, co jdou ráno do rachoty :) pivo
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Sucu
ja ted cekam, co se me chyti do pasti na sneky, snad donesu aspon neco, jsou to mrchy prezrany, ze se jim ani nechce doplazit do misky s jidlem :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bella Re: MartinH
Takovej mladej, a uz takhle zapometlivej :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MartinH – Vyrážím
Za hoďku vyrážím, jestli ještě někdo něco chcete tak dejte rychle vědět. Nebo jestli jsem někomu něco slíbil, tak taky, už jsem to totiž zapomněl.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Sucu Re: drvi
pocitam s tim, ale netusim, jak dojedu, je to dost zavysle na tom, kdy me prijede hlidani :(
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MartinH
Pepan napsal: afc1886 napsal: Teda,chvilku jsem si myslel,že jsem si spletl stránky. smich
Taky mám takový pocit že ta jejich setkání jsou něco jako erotická seznamka. :-D
No jak kdy... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MartinH
Ivoš napsal: MartinH napsal: Ivoš napsal: Tak tomu říkám slušná vakuová pumpa pro pány v letech smich 4 cm, trožku ouzké ne? stydim smich

Panáčku, to se nesmíš snažit do toho narvat hlavu!!!!
A co tedy? To není na provětrání myšlenek?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bella Re: drvi
Ano ano, pocitam. Blyxy mam dost. Taky prijdu na otocku, doufam cca na 18h, nejsem uplne ok. Pytlicek s blyxou pro tebe je podepsanej, pak bude dalsi pytlicek blyxy na rozebrani - kdybys Drvi nemela dost tak si jeste priberes :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: Bella
Člověk který žije pouze jednou věcí, je obvykle suchar. Když dojdou témata v jeho oboru, není se s ním o čem bavit.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - drvi
Ahoj Bello a Sucu, počítáte se mnou dneska s tou Blyxou (i když venku mrzne)? Předem díky. Já dorazím kolem 19 hod jen tak na otočku a hned zase pofrčím. Dneska bohužel nemám na sraz čas. Tak jen abych nejela zbytečně. Díky moc :) ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bella Re: Pepan
a nekdy jsou ta setkani burza kytek (jinych nez akvaristicky) nekdy zase konacky... ne samou akvaristikou clovek zije :-) a kolik hobby mas tolik casu postradas :-) si clovek aspon rozsiri obzory
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Pepan Re: afc1886
afc1886 napsal: Teda,chvilku jsem si myslel,že jsem si spletl stránky. smich
Taky mám takový pocit že ta jejich setkání jsou něco jako erotická seznamka. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 2  - R afc1886
Teda,chvilku jsem si myslel,že jsem si spletl stránky. smich
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Ivoš Re: MartinH
MartinH napsal: Ivoš napsal: Tak tomu říkám slušná vakuová pumpa pro pány v letech smich 4 cm, trožku ouzké ne? stydim smich

Panáčku, to se nesmíš snažit do toho narvat hlavu!!!!
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MartinH Re: Ivoš
Ivoš napsal: Tak tomu říkám slušná vakuová pumpa pro pány v letech smich 4 cm, trožku ouzké ne? stydim smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Sucu
ja mela ten mix se soli, prvni pokus se vylihlo hadam tak 50% a ted uz dvakrat ani tuk, skusim to jeste jednou, ryby to stejne sezerou i nevylihle
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: jája
vaaclav napsal: Chce někdo odkalovač průměr 4cm délka 40cm.
Jája napsala: A na jakou je hadici? Jestli je na šestnáctku, tak bych jeden prosila.

Ano, je to na 16ku, odvčera jsem také vlastníkem jednoho kousku, dneska jsem s tím hned odkaloval čtyřstovku a byl to naprostý luxus palec ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: MonterMonty
Já jsem v pohodě, jen vysvětluju, proč to tam už nepíšu :-P pivo ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MonterMonty Re: PaDa
se hned nečerti :-P pivo ahoj
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: MonterMonty
PaDa fláká osvětu na akvarista.cz ,to je pak marný ...
Fláká, protože to tam nikdo nečetl, Pavla nevyjímaje.
Nerad dělám zbytečné věci X-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Horác Re: RAP
A ... tak jste to našli :-) ... Já si pamatuju pěknej článek o odskořápkování artemie na aquar.cz. Ale je to celý nějaký nový, překopaný ... už to smazali ... vlastně všechny články (například o nemocech a léčení ryb) jsou fuč ... škoda.
 Reagovat na tento příspěvek 1  - MonterMonty Re: RAP
Já to četl RAPe , i několikrát myslím, neříkám že je to špatný když potřebuji makrmit dvacet potěrů ,nějajak mi to příjde moc pracné ,takže je jednoduhší nelíhnoucí vyhodit a pořídit i dráž něco co vím že nasypu do vody se solí a vím že za 18 hodin mám co potřebuji , nedovedu si představit takto chystat pro deset výtěrů ....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: RAP
Tady je ten z Dajany, co vzpomínal Jožin www.dajanapet.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: dudak
dudak napsal: on myslel zřejmě odskořápkovat živý vajíčka ne tu odskořápkovanou mrtvou co se tak už prodává, někde sem na to viděl i návod, tuším na Dajaně někde. Necháš to správnou dobu v roztoku sava, pak to neutralizuješ a pak dáš normálně líhnout.
Jj, to jsem měl namysli. Jinak v tom článku autor popisoval, že ta odskořápkovaná artémie měla 100% líhnivost. Zítra ten článek zkusím najít.
Edit: Ta skořápka se rozpustí a zůstane jen vnitřek. Změní se barva z hnědé na oranžovou.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dudak Re: drvi
z mixů mi taky ještě nikdy nic nevyšlo, ale ty čistý vajíčka maj v pohodě, já jsem akorát dopotřeboval to malý balení co tam prodávaj expirace byla 1/2018 a i ten konec se líhnul dobře, ani jsem to neskladoval v lednici.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - drvi Re: dudak
Jozko, ja mam od Hobby mix z Hbchu a ani ň.
Zkusim jeste zitra zavolat do Branika, jestli tam neco nemaj, uz bych o vikendu potrebovala krmit :-O .
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MonterMonty Re: dudak
jo takto je jiná , no krapet složitější verze
 Reagovat na tento příspěvek 0  - dudak Re: MonterMonty
on myslel zřejmě odskořápkovat živý vajíčka ne tu odskořápkovanou mrtvou co se tak už prodává, někde sem na to viděl i návod, tuším na Dajaně někde. Necháš to správnou dobu v roztoku sava, pak to neutralizuješ a pak dáš normálně líhnout.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MonterMonty Re: Sucu
nj PaDa fláká osvětu na akvarista.cz ,to je pak marný ..... smich
 Reagovat na tento příspěvek 2  - dudak Re: drvi
Blanko já líhnu bez problému Sandersku (artemia sanders premium) z akvarista.cz nebo pokud to potřebuješ rychle, dá se koupit od HOBBY v Hornbachu, ale kup jen čistý vajíčka, protože prodávají i mix a ten tak dobrej není. obojí jsem líhnul i bez bublání v plochejch miskách a nestalo se mi ze by se neco nevylíhlo. Jen je potřeba dát pozor na vodu aby měla vyšší pH (případně přidat jedlou sodu), a soli stačí míň než se většinou uvádí v návodech.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MonterMonty Re: Sucu
gooogli ....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Sucu Re: MonterMonty
nema, dneska jsem u nej byla na prodejne a ani netusil, ze nejaky sraz bude :)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - MonterMonty Re: RAP
Rape , to Ti prostě žrát nebudou , je to tvrdý i po namočení , já to rvu sumcům do gelu jinak to žraly max gupky a to už fakt z hladu
 Reagovat na tento příspěvek 3  - MonterMonty Re: drvi
Zavolat hned ráno Pavlovi , jestli náhodou nemá cestu na sraz že by Ti ji vzal ze skladu , přez eshop se to už asi nestihne
www.akvarista.cz/…
, nebo jsem viděl u Grygery 603 475 504 - domluvit se po telefonu kdy tam bude , sídlí na Plzenské pod Motolem
samo se dá různě sehnat na netu za jiné ceny ,Na hroudě jsem ji taky jedou kupoval , by se Ti tam PaDa mohl stavit a koupit Ti ji před srazem ,fakt jsem na dně , jinak bych přines aspon vzorek
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Sucu Re: RAP
jak odskorapkovat ?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - drvi Re: MonterMonty
Prosim te Monty, kde se to da koupit, ja nutne shanim artemku pro prvni krmeni poteru a nic se mi nelihne, uz z toho panikarim - jsem odchovavatel zacatecnik stydim :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: Ivoš
A já naivka jsem si pořád myslel že ty srazy se konají kvůli akvaristice. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Ivoš Re: vaaclav
Tak tomu říkám slušná vakuová pumpa pro pány v letech smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Ivoš Re: MonterMonty
Budu vděčný i za tu lžičku už jen proto, abych si ověřil, že doma nemám artemiopatogenní zónu protože když se nevylíhne jediná artemka, tak je to fakt psycho.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [100] ...... 353

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 360988x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/10957?od=4951