Setkání akvaristů - Praha
Zatím to Václave opravdu nevím (tedy 12.12 asi), ale někdo tam ze spolku určo pojede.

0 09.11.2009 21:45 Usine – Re: Bob66
Však oni to vědí moc dobře.

Myslím že 12.12.

Proto rikam pomalu

. Nevim, kdy jsou presne. Nekdy v prosinci pokud se nepletu...
Kdy že to jsou ty Úvaly vlastně ?

ahoj Václave

jak každej rok?

...předloni,loni sem toho stihal dost celkem,letos nic..vim že volno se vždycky dá udělat,ale viš jak ještě neni ta správná pohoda...o to vic se těšim

0 09.11.2009 20:46 Usine – Re: mch.sokolov
Výmluvy a zase jen výmluvy. To píšeš každý rok.

Uz si Uvaly pomalu krouzkuju v kalendari.
letos to nestiháte?

resp kolem 25.11

A v kotci bude zasse.....vy na nás úplně dlabete

Ale Sokole, my Tě přepadneme. doufám že po novým roce. A do té doby Úvaly!!! nezapomeňte bando

Romy napsal: No a jak to vypadá s tebou Mraku? Máš slíbeno,že se do toho kotce můžeš uložit také... : -D : -D Jako Sokolík...
zdravim
Bohužel se jako vždy nedostanu

hlavně diky že mám šichtu a na volno se nečapu,málo dovolený,je třeba ji nechat na vánoce...takže tento rok sem fakt nic nedal

snad to bude přišti rok lepši

1 09.11.2009 18:03 Usine – Re: Danila
Aby vám rostli kytky, tak nesmějí být pod vodou.

Václave, ty jsi držtička

Jak dlouho jsi tu nebyl? V paludáriu to roste jak zběsilý

A Zikouš je vyloženě zatíženej na rostlinky, jako kdybys ho neznal

potvrzuji ucast

Se mnou to vypadá úplně normálně, zase špatně. (tak nějak pořád) Uvidíme až bude zase teplejc

Jinak snad Úvaly.
No a jak to vypadá s tebou Mraku? Máš slíbeno,že se do toho kotce můžeš uložit také...

Jako Sokolík...
0 08.11.2009 21:26 Usine – Re: PaDa
Jseš první, vyhrála jsi

Jááá, mám děsnou spotřebu kytek

Mám bokem pár kryptokoryn (affinis) a hrstku jávského mechu, má o to někdo zájem? Případně najas a jiné.
Nechci se s tím celý den tahat zbytečně

Neboj, ono se to ještě naskládá...
0 05.11.2009 07:12 JuraS Zkusím přijít..mám před tím několik věcí co by tomu mohli zabránit (tím nemyslím alkoholické akce) ale mám to jinak v plánu...
Bojdel na kolečkách

Na akvaristovi vidím jen osm přihlášených, budeme muset pít za dva

0 04.11.2009 22:31 RAP Překousal jim koleje...

,tekly v nich prachy.

Dopravní podnik nemá na poslední měsíc na výplaty, to bude myslím ono...
0 04.11.2009 21:51 RAP – Re: Moucha
Nacpal jsem ho tam, ale musel jsem vynda původní. Doufám, že já taky. Mít večer po ruce Béma, tak mu to vysvětlím výhybkovou tyčí.

rape co koren vesel se?
aspon budu mit na utratu....
0 04.11.2009 21:39 RAP – Re: Moucha
Ty musíš!

Chtěl jsem jen říct, že ačkoliv bych chtěl , tak taky nepřijedu. Z Ostravy to mám trochu z ruky

Tentokrát to nestíhám

, jsem nadirigován od začátku týdne do Itálie a přes veškerou snahu a co nejrychlejší vyřízení všech záležitostí budu rád, když se ve středu večer budu v tu dobu vracet zpět, chjo

...
0 04.11.2009 20:23 Usine Takže připomínám že příští středu v 18.30 dne 11.11. 2009 se opět koná v restauraci
www.u3trojek.cz setkání akvaristu z Prahy a přilehlého okolí. Salonek je opět zajištěn. Těším se na vaši účast. Vašek a spol.

Starší reakce
0 21.10.2009 16:27 JuraS Dneska jsem se dozvěděl, že mi 10-11.11.2009 přijedou vyměnit okna..mám 3 měsíce staré žaluzie v oknech za 3 a půl litru..kolem oken nábytek, čerstvě vymalováno..asi je pošlu do pr..dele ale spíš ne a budu muset oželet žaluzie a nové si nechat za 8 litrů udělat..to pak na sraz přijdu ale nechtějte vidět jak se vstekem ožeru...
0 21.10.2009 16:19
Romy [1839] - Cichlidy To se řeší až tak týden předem oživením tématu, má to ale určitou stabilní členskou základnu, která nezklame

0 21.10.2009 12:47 JuraS – Re: RAP
to jsem četl..já jen kolik je přihlášených...
0 21.10.2009 11:13 RAP – Re: JuraS
citace PaDa: "Ahoj,
takže příští termín akvaristického setkání je ve středu 11. 11. v 18:30 hod. opět U tří trojek
www.u3trojek.cz na Žižkově. Tenhle datum se bude dobře pamatovat

Pavel"
Aktuální stav je tento

0 21.10.2009 10:44 JuraS Jaký je aktuální stav ? Všiml jsem si týhle akce teprve teď a využil bych, že a, jsem čerstvý pražák...b, mám to kousek od bydliště...c, stíhám to z práce d, kromě cambeku ve středu nic nebývá v televizi..e, pitný režim se prostě musí dodržovat....
šmarjá,to Ať se boji
Danila: tak to berůů

Bude těsno, ale ten nocleh platí, se vejdeme, bude haldáááá

0 20.10.2009 20:39 RAP – Re: mch.sokolov
Přidat reakci
1 ...... [346] ...... 351 352
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 358192x