Setkání akvaristů - Praha
0 13.04.2015 11:38 RAP – POZOR ZMĚNA
Z provozních důvodů hospody se termín setkání přesouvá až na STŘEDU 15.4.2015 !!!
Mas neuveritelne stesti, pac jsem sel na burze v nedeli kolem jeho stanku, tak jsem mu tam pytlik sebral pro strycka Prihodu. Takze jestli uz jsi strycek, prenecham
.
nepřebývá někomu doma PMDD? Objednával jsem na akvarista.cz, ale dnes bohužel přišla tato odpověď:
díky za objednávku, ale tentokrát se vyloženě na sraz nechystám, zatím mám jen tuto jednu objednávku Samozřejmě zaplatím
už jsem to našel
já včera po více než dvanácti hodinách čumění do obrazovky nějak blbě viděl..
no už jsem možná aspoň vyřešila to dávkování Eshy - pokud teda vyjdu z trapné teorie, že 1 litr = 1 kg, tak to by nějak odhadnout šlo, ne?
pokud se nemýlím, nedávno tady někdo nabízel "šmoulí" paví očka
Synovi se moc líbila.. Na posledním srazu jsem bohužel nebyl, takže nevím, jaký byl o ně zájem, ale kdyby byla ještě možnost, rád bych se přihlásil
mám jen měchýřnatku obyč mech
ale jestli chceš
né, myslím potěr ten můj malý, dvounohý, co tam byl - vlastně už předminule. Ten pažravý, ukecaný, a nevím co ještě
V akva mám kde co, teď jsem koukala, že se mi tam nějak objevily malé krevetky (ale zase velkých asi ubylo, nevím, blbě se to v té džungli počítá, a já to zas tak extra neřeším), a mimo akva mám jednoho velkého Puntíka
0 12.04.2015 12:42 reina [17] Ahoj,
já tentokrát snad dorazím, ale sama, potěr chytil nějakou tečkovanou nemoc - no má teček víc jak sluníčko sedmitečné (spíš jich má jak ropucha, i vzhledem by to odpovídalo, ale pssst). Jen se asi nebudu moct moc zdržet.
Každopádně - vezmu cca "jednu plnou hladinu 21-litrového akvárka" hladinovek, a všechny šneky, kteří neuniknou mému mizernému chytačskému umění - počítám, že tam bude i PaDa
Zdravím vespolek , ví někdo kde se daj po Praze sehnat vodící lišty na krycí skla ?
přesněji tento typ
www.mk-zoo.cz/… Jojo. Já do poznámky udám sraz U 3 trojek a datum srazu.
Kontrolní otázka: při nákupu na akvarista.cz vybrat "osobní odběr" - centrální sklad (platba v hotovosti při převzetí) a do poznámky napsat, že prosím o donášku k "Trojkám"? Je to tak správně?
Nerad bych zbytečně jel přes celou Prahu kvůli jedné drobnosti a svojí blbosti
uvidim,prvni byl invalida,tak kdyby nic,ti je vemu.
Já jsem zrovna jedny zlikvidoval, takže pokud jsou volné budu rád. Poradím si i bez návodu.
Jestli taky můžu kousek poprosit pro bráchu na vyzkoušenou, je teď na dovolené a já se mu tam o to starám, tak ať se mi to tam po návratu trochu zelená.
chce nekdo digitalni spinaci hodiny,funkcni,ale bez manualu?
řadím se do fronty na "plevel" / taktéž pro jednoho "přespolního"
Odkud je maji netusim, ale vzdyt se rovnou zeptej
. A ja bych se je tam vzit nebal, ryby vypadaji dobre (nektere dokonce super), nikde zadny naznak nemoci, a nejake ryby uz jsem od nich taky mel.
právě si chci koupit nové a ideálně od nějakého chovatele...braník mám až jako poslední možnost, nevíš jestli to mají od chovatele nebo z importu? proto kdyby se tu někdo nacházel komu se vytřeli, jinak na tu červenou agasku jsem taky koukal
Rec o nich hodit muzeme, ale ja je nikdy neodchovaval nejak planovite, se to vlastne vzdycky odchovalo samo, maximalne jsem to nakrmil... Jednoho takoveho bobecka "to samo" muzes videt treba tady:
rybicky.net/fotogalerie.php… a nebo "to se sprsklo samo" (mix barevnych variant) tady:
rybicky.net/fotogalerie.php… když jsme u tech cichlid neodchovává tu v praze někdo trpasličí cichlidky?..kakadu a tak? případně jestli někdo takový nebude přímo na srazu
Nemá někdo navíc samičku ramky?Mě uhynula a sameček je teď sám...
no zase tolik toho asi nebude, ono nemá smysl sázet 2-3 řízky. Uvidím až to v úterý ostříhám
zatím počítám 2 porce Designer a gazely
ahojky, jestli mohu poprosit také bych si vzala
Tobe neslo M. calitrichoides. Proti tomu je M.m plevel, donesu ti.
Nesel mi, ale ted mam ten Terramol a jinou vodu, jestli mohu prosit, zkusil bych ho
.
EDIT: Tedy pokud ho mas jinak vyhodit, pac ze mi ted poroste, to si mohu jen prat, a nerad bych znicil neco, co nekomu urcite pujde.
Dyk jsem psal, ze jsem ten pisek co nabizim jeste vypral...
Myslíš, že někdo vypouští hodně špinavý akvárka?
Posílal jsem mu dotaz, tady je jeho odpověď:
"
pokud si někdo něco objedná, tak přijdu Pavel ..."
Tak koukejte objednávat, donáška zdarma rovnou k pivu se vyplatí
taky jedna obvykla otazka: Chce nekdo Vallisneria gigantea?
obvyklá otázka před "trojkovými" srazy
Neví někdo, jestli dorazí Pavel /akvarista.cz ?
Chtěl bych vyzkoušet PMDD.. Kdyby ale náhodou někomu doma přebývalo, vyměním za pivo
Uz jsem nekomu slibil kremicity pisek, vyprany po pouziti, 33kg (puvodne, mozna se neco odkalovanim a pranim ztratilo), nebo jsem si na nej na setkani ani nevzpomel? No ja vim, to mi asi nikdo nerekne. A nechce ho nekdo? Ovsem musel by si dojet autem, nedaleko metra Luka. K videni zde
rybicky.net/nadrze/18477 , neni podobny, je to primo on. A je ted trosku tezsi, jeste asi uplne nevyschnul...
0 08.04.2015 19:58 Sid [6685] - Rostliny joo už na to koukám že je to úterý...kluci ste moc hodný doneste potřebuju osázet tak 50 cm dlouhou plochu podél zadní stěny akva
červenou ludvigii sem včera stříhal, snad to vydrží do úterka, odložím ti to
Ja to akvarko zabiham, takze mam mene svetla nez obvykle, metry to zrovna nebudou a mozna nebude ani tak cervena jako obvykle, ovsem taky necekej 4 ubohe listecky, to bych si ani netroufnul nabidnout
.
EDIT: Zkus prijit uz v utery a ne ve ctvrtek, tedy jestli jsem ten ctvrtek dobre pochopil, at tam nejsi sam
.
joo super
aspon něco
snad někdo ještě něco donese...a do čtvrtka určitě doroste
Palustrisku mam, ale dost jsem ji vyhazel, takze jestli Ti bude stacit par cm, urcite mohu donest, nakonec roste hodne rychle
.
ahoj chtěl bych poprosit nějakou dobrou duši která by měla l. palustris nebo l. repens, případně jiné stonkovky do červena
děkuji moc
Přidat reakci
1 ...... [146] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x