Setkání akvaristů - Praha
Jeden kus Echinodorus bleheri ubytuji. Zkusim zda se mu u me bude libit.
Dekuji!
já bych si vzal
esli se nikdo neprihlasi,zkusim je ubytovat.dekuji.
já to říkám pořád že led pásky nejsou vhodný na akvárko
0 19.02.2017 10:23 sachlj Tak se to nakonec vyřešilo nějak samo. Na burzu jsem vyjeli o hodinu později než obvykle. Lidí jako...no na burze...a furt další a další. Tu boční chodbu jsem ani neriskl. S manželkou za ruku. Sám asi jo ale s ní to nemělo cenu. Našel jsem gibicepse 2x s rozdílnou cenou. O dost. Jenže u těch menších, levnějších měl mladý pár prodávajících i moji snovou rybu. Anténovce červonoploutvýho. Tak sjem vzal od každého jeden, nějaké krmivo, no litr jen to hvízdlo. A šupejdy domů. Domy jsem ráno, než jsem odjeli zjistil, že mi přestalo svítit akvárko. Do věčných lovišť elkktroniky šly led pásky. Tak mám v akvárku tmu. Aspoň ti prckové hned nebudou sežráni. Doufám. Odpoledne budu řešit světla.
Dekuju uctive
já beru i francouze
mě stačí škodovka
Ano prosim,me postaci mercedes,ja jsem skromny.dekuji.
Jaroslav jako velký spotřebitel mých rostlin jistě rád počká.
Lagenandru bych taky chtela, kdyz budete mit vic, nez jeden kus. Predem dekuji!
Muzu prines, jestli nekdo ma zajem:
Vallisneria spiralis, Egeria najas a Egeria densa.
Lagenandru... A sakra, pozde
Ja bych je s dovolenim.ubytoval.prosim a dekuji.
Lidičky nevíte o nějaké práci jinde než v Petku? Botanická? Zoo? Super Zoo? Hornbach? Soukromník?
Omlouvám se že se ptám tady a takhle. Ale vy sami víte kde bych byla užitečná
Dayanky ma zelenakocka tady v praze.a pak sladkovodnikrevetky.cz zdenek malat na facebooku.
Ja vím jen se ptám.
mam to do prahy 100 a když tam pojedu tak už chci něco odvézt.
a pěkně sem poprosil a poděkoval, tak nabídnu jěště čokošku .nebo vstupný?
0 18.02.2017 09:25 Sucu [12] vyzkousime, uvidime
snad to gibous nezlomi
Mě ale pouští kořínky a dá se pěstovat i jako zasazená, sice se ráda láme a pak plave na hladině, ale při trochu opatrnosti to jde. Mám ti ji vzít? Je to plevel vyzkoušíš a když to nepůjde tak vyhodíš.
Ahoj můžu poprosit někoho z Pražanů kdo půjde v neděli na burzu.Jestli tam někdo prodavá krevetky Krevetka čokoládová, Macrobrachium dayanum nebo Krevetka molucká, Atyopsis moluccensis nebo Krevetka japonská,Caridina multidentata ještě na skalary rio nanay. a panceřníčky byl by někdo ochotny když tam bude kouknout a zapsat mi ceny?u těch skaláru i kontakt.abych tam nejel na blind.Prosím pěkně. a děkuji.
Vím že je to OT ale kde jinde se zeptat?
tohle je plovoucka, ja bych potrebovala, aby mela vlastni korenovy system v substratu
V ZOO Bráník měli jeden čas dospělého, možná ho ještě maj. O dalším o kterým vím byl v akvaristice v Újezdě nad Lesy.
stejně zajedu na burzu, potřebuju žrádlo. Uvidím co tam bude.
tam jsem je v nedeli videla, ale takhle velke meli jen jine krunyrovce, ale co jsem videla, tak meli v hornbachu na cernaku (uz je to par tydnu)
Lika napsala: Sice neni to v Praze, ale urcite maji je v SuperZoo (vcera jsem tam osobne byla a videla par docela velkych jedincu) na pobocce v Cestlicich www.superzoo.cz/…. Tam se da dojet avtobusem od Opatova. Tam bych v tuhle dobu zajel raději autem. Ale nejdřív zkusím na burze v Praze tuhle neděli. Stejně tam musím pro žrádlo.
Sice neni to v Praze, ale urcite maji je v SuperZoo (vcera jsem tam osobne byla a videla par docela velkych jedincu) na pobocce v Cestlicich
www.superzoo.cz/…. Tam se da dojet avtobusem od Opatova.
www.happyzoo.cz/…
Vraj na Galaxii majú. Otázka je, či bude väčší, podľa tej ceny skôr nie. Ale za telefonát imho stojí...
0 16.02.2017 13:05 sachlj Zdravím. Nevíte někdo kde v Praze, ať již u chovatele či v obchodě lze koupit
rybicky.net/atlasryb/krunyrovec_sitovany o velikosti 8-10 cm ? Nepotřebuji prcky aby hned nestal potravou. Stačí jeden. Na pohlaví nezáleží. Kdo by to taky poznal?
potrebuju nejakou takovou kytku do nadrze, chci udrzet biotop ameriky a aby to delalo jen tenke stvoly k hladine a zadnou jinou jsem nenasla, co by mela delku cca 50cm a byla tenka
Já bych ji ani nesháněl nestojí to za to.
tenhle nemám
0 15.02.2017 16:51 Sucu [12] ja uz koupila na burze, at se s tim zabincem nekam hnu a zatim dobry
Prosim, prosim, taky bych potrebovala nejaky Ruzkatec
, nebyl by jeste kousek?
Bella napsala: Nemate nekdo nahodou prebytek heteranthery zosterifolii, rotaly macrandry a alternanthery?Heteranthera zosterifolia ti vezmu, potřebuji ho výrazně zredukovat.
Sucu napsala: nemel by nekdo k dispozici kousek ruzkatce ?Měl
Sháním tyto rostliny, stačí mi malý koušíček či jedna rostlinka:
Egeria najas
Hygrophila pinnatifida
Cryptocoryne 'Flamingo'
Díky
Díky,beru vše,uvidím,co mi půjde.
Tak pokud by ti stacil cca 10 cm, asi Medour, kazdopadne cerveny...
A chces taky blyxu?
Přidat reakci
1 ...... [95] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x