Setkání akvaristů - Praha
0 30.11.2010 20:31 Danila [4490] - Amerika Bránickej zveráč dorazí taky
klasicky opožděnej
Kdybyste něco chtěli, písněte na maila mailto:zoo.branik@seznam.cz.
Jinak počítám, že tu budeme strašit i o těch všemožnejch zlatejch nedělích a taky mezi svátkama.... tak by se možná sešla i nějaká ta akce " po zavíraččce"
Mám ten dojem, že někdo z vás pracuje u nějakého akvashopu?
Jo, Pavel z akvarista.cz Podívej se v jeho eshopu
www.akvarista.cz/… , jestli má co chceš, objednej to a do poznámek napiš "osobní odběr u 3trojek" a máš to tam jak na koni
Koukal jsem, že je na akci přihlášen, tak směle do toho
Mám ten dojem, že někdo z vás pracuje u nějakého akvashopu? Jestli je to tak poprosila bych o vodotěsné objímky na T8 a držáky na reflektory.
budu je brát už v pondělí brzy ráno, tak snad něco přežije do středy
tak tolik toho fakt nemam
Nejake plovouci kytky bych si vzal.
To můžu taky donést a ještě Pistia stratiotes (babelka řezanovitá), kdyby někdo chtěl...
budu o vikendu protrhavat Vallisnerii, muzu prinest jestli nekdo chcete. Ale je to gigantea (siroke listy, dlouhe asi 1,5 metru) tak predpokladam, ze to nikdo nebude chtit
0 29.11.2010 17:47 tomchamik Tentokrát se zdržím a přespím v praze tak určitě dorazím,Štěti,toho kluka fire reda vezmu,okružáky taky.Kdo by chtěl nějaké rybky pište na SZ ať to tu nezaplníme
)
Tak to jsem v klidu
dobre nalovim okruzaky.... huz se tesim
Já bych rád také dorazil, možná to nepůjde jinak něž s outěžkama, ale musím si to prosadit, jinak jsem mrtvej Homolka
Opět budu ráda za jakékoli šnečí populace, založila jsem si pěstírnu okružáků,ale rostou pomalu, pacholci.
Nechce někdo mladý endlerky?
A pak bych mohla vzít myslím dva větší lávový šutry porostlý anubiasem, co má krapet zelený řasy. Ty bych za něco vyměnila
Na 8. jsem si naplánoval zkoušku, tak buď budu slavit, nebo zapíjet žal
Zároveň také stávkovat
rozhodnopádně se už těším
Tak už za týden a něco. Nějak koukám, že se opět chystá nějaká generální stávka, přijde mi to už příliš často zrovna na termín naší hospody, to je snad naschvál nebo co, příště budu termín domlouvat s odborama
Tak ale předpokládám, že výčepáci stávkovat nebudou, a jestli nezkolabuje doprava, jsem tam na půl sedmou
Starší reakce
máte někdo navíc
hnědovku, hygrophil a nebo taky mechy?
Starší reakce
Dá se všechno, ale často to za to nestojí
Výhoda je v tom, že se scházíme celkem pravidelně, ono to jednou klapne
Posledně mi vybouchlo hlídání drobotiny a předtím se mi zas nepodařilo eliminovat drahýho polovičky narozeniny...!
máme poslední letošní fotbal
to tomu už stejně moc nedáte
Jestli příště dorazím, koukejte vzít nějakýho pořádnýho papoucha nebo holuba, prostě velkýho ptá(č)ka, vezmu si velký kapsy
Sáfra! to už se tam chystám čtvrt roku a ještě mi to nevyšlo...
0 16.11.2010 23:54 Danila [4490] - Amerika Trochu se zpožděním díky za klasicky skvělej večer, kdo neviděl MMULCR (Marka) plakat smíchy ve sport baru o hodně přišel
takovejch slziček, kvůli křečkovi v náprsní kapse...
Debata o cichlidách se skvěle vydařila, RAP měl pravdu, ale Ziky to uznal až kolem třetí ranní hodiny doma
Telefonát o půl čtvrté ráno jsem mu vymluvila... Volal až v sedm...
Díky moc za překrásnej echinodorus, máme ho doma v nově upravené čtyřstovce a moc mu to tam sluší.
Těším se na příště. Dan
3 15.11.2010 03:18 PaDa [6079] - mřenky a sumci Tak už jsem příští akci přidal i do kalendáře
rybicky.net/akce/483
zamluvená je
středa 8. prosince od 18:30 hod. v hospodě u 3trojek.
Bude to letos poslední hospůdka, tak doufám že se sejdem v hojném počtu
Dvě by se mi hodily,rád je přiberu...
To abys na to lovení vstával hodně brzo...
Nemam v umyslu te presvedcovat, ze mas nejake ryby vyhazovat a ze jine, jsou lepsi, vsechny rybky jsou uzasny a kazda ma neco do sebe, bohuzel vetsinou mame omezene moznosti a nemuzeme chovat vsechny, ktere bychom chteli.
PS mel bych darem 4x odrostle 2 roky stare SAE, mam v umyslu rozsirit hejno skalar a kvuli udrzeni neprerybnenosti hledam parmickam novy domov, nechcete ?
Neviděl, nebyl jsem tam už pěkně dlouho...
já chci takyyyy!
Viděl si je v pavilonu indonezký džungle?
Je fakt, že mám naplánováno přibrat 5 starších mřenek nádherných od Romana
tobe ne, pac nemas rad pindare
Proti pindare nic nemám, můj vztah k nim je čistě neutrální, záleží jen na tvé výřečnosti a schopnosti zaujmout, jestli mě přesvědčíš, abych vyhodil sumce a mřenky a pustil se do geophagů
Ty kluku usata ty sis me oblibil a vyrypujes kdykoliv se vidime, ale me to bavi
tentokrat sluzebni cesta zhatila muj zamer, bejt to ve stredu, tak to bylo za 1, to si pish...tak 8.12. se uvidi
Jinac jsem vas pozdravoval telefonicky on-line pres RAPa a skladal jemu omluvu za nepritomnost, tobe ne, pac nemas rad pindare
a hlavne nemam na tebe phone
A kdy je priste, abych mohl napravit svou vcerejsi nabsenci ???
No abych netento do té studánky přátelství, nedovolil jsem si ani rýpnout, že se minule někdo kasal, že tentokrát už určitě bude mít lístek s jedničkou.
K tomu termínu - jak už psal Marek, je to ve středu 8. prosince od 18:30.
Pane Kolego (kdyz huz jste s tim zacal), tak si neosklivte to co jste jeste neochutnal.... ja huz mel prazeny larvy tesariku,i jiny cerviky a byly moc dobry, jen se to chce zbavit predsudku
a lide mnohdy dopravaji svym mazlickum o nekolik trid kvalitnejsi a vyvazenejsi stravu nez sami sobe...
asi by bylo zajimave vas pozorovat pri moralovejch hodech.....
ale to uz se dostavame trosku OT
Teda pane kolego...trochu mi i kufr zatančil
mám takový dojem, že 8. prosince
nitenky jsem jeste nechutnal.... ale kdyz se ji i zizali kolac..... no vzdycky to muze clovek vyplivnout....
pozor do některé šarže bylo přimícháno aroma velmi připomínající nítěnky
A kdy je priste, abych mohl napravit svou vcerejsi nabsenci ???
no proc si nezavzpominat na amarouny.... prej to chutove nejni spatny
Také děkuji všem za krásné uvolněné odpoledne
bylo to krasne, absenteri se snad priste prekonaji vsecky obtize a prijdou posedet
namlsal jsem se na to gelovy krmivo... pro me by to mohlo bejt idealni reseni, tesim ho az ho otestuju
huz se tesim na priste
0 12.11.2010 07:32 RAP – Re: stetinka
A ty taky
já ne?
Přidat reakci
1 ...... [325] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x