Setkání akvaristů - Praha
Když mě nepřejede buldozer tak se mi to zatím hodí
Wole
stejně mi napíšeš ještě v neděli a v pondělí.....tentokrát se ukážu
3 31.01.2012 19:28 PaDa [6079] - mřenky a sumci mnemotechnická pomůcka pro Tomáše:
V
únoru v
úterý
Leden nám končí, tak připomínám únorový termín, tentokrát pro změnu v úterý
úterý 21. února od 18:30 hod. U 3trojek
možnost přihlášení
rybicky.net/akce/816Starší reakce
Díky pánové.
Je-li to tak, jakože předpokládám že je, tak Ti tímto taktéž velmi děkuji Václave.
ta byla myslim od václava
sorry, co znamená "klasické"?
Klasické - obyčejné.
Jinak se taktéž přidává a děkuji Padovi. Aklimatizoval se v pohodě.
Dále bych chtěl poděkovat Mouchovi za dosud neidentifikovaný mech . Už je instalovaný
.
A prosím, komu jsem zkonfiskoval tu blyxu? Taky už si žije u mně.
prosím tě a jaký druh jsme to vlastně od Tebe dostali?
Jsme ti říkali, že to zvládnou
tak toho druhýho sem si nevšim
jo, ten vlasatej s tím druhým vlasatým kamarádem
ano, já se přidávám k poděkování - taky mám Pavlovy ancíky a daří se jim v 160l nově založeném akvárku skvěle. Rybky ještě nejsou, tak tam jsou králové
Pavlovi(PaDa) děkuju za ancíky, přežili v pohodě cestování po Praze i domů přes Tábor, už řáděj ve velkým akva a tvářej se moc spokojeně
Přidávám jednu z mobilu
Příště je to 21. 2 v úterý.
Kdy je to příště? Naplánuju si volnooó
Lepší nemám.
no právě
Však tam sme vidět,ale jenom kousky
Václave čistě náhodou bys neměl fotku, kde jsou i rychnovští ?
Škoda že sem nemoh...podle fotky soudím že to jsou lidičky typu...tebe už sem někde viděl
Kde to jen bylo
7 19.01.2012 19:59 Usine
No nevadí. není to první a asi ani poslední rostlinka kterou mám v akva a zároveň neznám přesný název. Je to mech a mechem, jestli nezhyne, i zůstane.
Pokud mi ale někdo řekne, že to mech není a je to strom a on mi tam pak opravdu vyroste, tak ...
Odbornik na mechy nejsem, ale podle te fotky by to mohl byt Singapore moss (Vesicularia dubyana), pripadne to velmi vzdalene pripomina i Weeping moss (Vesicularia ferriei).
tezko se to poznava.... mikroskop nemam
0 19.01.2012 14:27 Peťura A co to zkusit dát sem na forum jestli to někdo pozná
zklamu Vas nejni to von.... jak se ten trs roztrhal tak to ztratilo puvodni formu..... tenhle ma stridave "listecky" po obou stranach stelky a v jedne rovinne....
prikladam foto, omlouvam se za kvalitu, ale lip mi to tedka nejde.... a na ni je taky patrno ze mi kvete pod vodou!!!
www.biolib.cz/… marne tam hledam i toho fontanikuse
0 19.01.2012 12:03 Peťura Nemáš zač,on si to Moucha přečte.
Jo, jo. Díky moc. Ještě se to musí dozvědět Moucha.
0 19.01.2012 11:54 Peťura Fissidens fontanus - Krondlovka vodní nebo takhle???
0 19.01.2012 11:51 Peťura No takhle to mám napsaný v mobilu.Ten první název je určitě dobře,ale ten druhej nevím určitě.
Peťura napsal: Tak ten název toho mechu by měl být fissidens fosinalis,ale tady v atlase jsem ho nenašel.
Mně ho nenašel ani strýček Google
Jsi si jistý?
Moucha napsal: Tak jsem nastydle,
vlezlo mi to na hlasivky, takze si asi moc nepokecam (nastesti existuje blok a tuzka).... ale dorazim, zitra proberu kytky (bude jich asi hodne, na me meritka), mam i peknej mech (jen nevim co to je zac, dela peknou kompaktni deku, dokonce mi i kvete!)
Tak ten název toho mechu by měl být fisidens fosinalis,ale tady v atlase jsem ho nenašel.
Takže rychnovská sekce všem děkuje za příjemně strávený večer,bylo to fajn.
Já děkuji všem za microsorium a jávský mech,aspoň mám v čem vytírat ryby
Jinak Vás rádi uvidíme na výstavě v Hradci Králové 11.-19.2.,tak neváhejte a přijeďte pokecat
Však se na tebe ptal číšník.
Sakra,jak vám závidím,právě jsem přišel z práce...
Tak snad příště mi to vyjde...
děkuju za pozvání a za skvělou společnost! A taky děkuju dárcům rostlin a ancíkům. Jsou to první obyvatelé mého akvária a zatím mají všech 160l pro sebe
navi příště!
Taky už mám skoro sbaleno:
taky huz razim s taskou zelene, to akva nejak prokouklo.... budu muset predelat osazeni korene.....
Stavil jsem se u kamaráda pro endlerky pro Aleše. Při tom jsme odlovili asi 15 ancíků, tak je beru s sebou, jsou volní
Přidat reakci
1 ...... [306] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x