Setkání akvaristů - Praha
drvi napsala: Pájo, dneska se pomějete, nesu dvě sklenice šneků
Pořád jsem se domníval, že ty šneky nosí PaDa makrakantám. Dneska se to provalilo, žere je sám.
Prosím O.T.
Samý dobrý zprávy dneska
Ty tam budeš i snídat? A svařák hned ráno?
PaDa napsal: Spolehni se, ani mu je neukážu To si ještě povíme že neukážeš,
sice nevím o čem je řeč, ale stejně...
Spolehni se, ani mu je neukážu
Jirky s povdekem beru, dekuji. Dorazim asi az kolem 8, tak prosimte dohlidni, at je nikdo (zejm. MartinH) nezkousi namacet do piva, nedava si je jako prilohu k veceri nebo si je omylem nebere pro zalozeni noveho (ne)biotopniho akvarka.
Ja by som tiez potreboval tak 40 dokupit.
Taky se hlásím do fronty na modré neonky, taky bych jich 30 potřebovala, z domácího odchovu jedině
I já bych jch tak 30 vzal
0 20.04.2017 08:18 PaDa [6079] - mřenky a sumci Jeden akvaristický dotaz
Nechce někdo hlízy jiřinek?
V dobrých podmínkách do metru a půl, fialové květy...
Nechce se mi to házet do kompostu a sousedky už víc nechtěj
RoFr napsal: Před několika měsíci jsem zakoupil několik modrých neonek (Paracheirodon simulans). Záměr byl rybky množit. Došel jsem k závěru, že o rybky (pokud je rozmnožím) nebude zájem. Od záměru jsem proto ustoupil a snažím se rybek jakkoliv zbavit. Mám ještě 4 kusy a rád je někomu daruji. Máte-li zájem, dejte mi zprávu, mohu je zítra přinést. (Píši nepřihlášený)
Františku pokud je rozmnožíš, ta minimálně 30ks si zamlouvám!!
Podívám se jestli na chodbě ještě něco mám.
Lukáš Disko nabízel na Facebooku
Přinesu ti tu Cabomba piauhyensis jestli je to ona ale nevím.
Já bych je moc chtěl..ale přijel bych kolem 15.hodiny někam k tobě..na setkání se nedostanu :/
Františku,se moc pleteš.nedavno byla na facebooku celkem poptavka po nich,nevzdaval bych to!
0 19.04.2017 19:18 RoFr – Daruji
Před několika měsíci jsem zakoupil několik modrých neonek (Paracheirodon simulans). Záměr byl rybky množit. Došel jsem k závěru, že o rybky (pokud je rozmnožím) nebude zájem. Od záměru jsem proto ustoupil a snažím se rybek jakkoliv zbavit. Mám ještě 4 kusy a rád je někomu daruji. Máte-li zájem, dejte mi zprávu, mohu je zítra přinést. (Píši nepřihlášený)
Poslušne hlásim,že jsem vás 20 nahlásil,tak se snažte splnit účast!
vaaclav napsal: Hottonia inflata tak tu ti vezmu.
Díky
Bucku bych bral, ty z minula jsem nezahubil, neboj, jen pomalu rostou
Hottonia inflata tak tu ti vezmu.
Blani omlouvam se, Hotonie není, napsal jsem ji tam omylem místo Hedyotys salzmanii.
Řasy nevadí, děkuju.
malý nevedu, ale bude trochu zařasená, musíš se s tím poprat.
ta velká má tak 60 cm na vejšku, rostla mi z akva, ale něco ti vyberu
Prosila bych tu velkou a Trident? .
Děkuju
Blixu ti přinesu chce jí ještě někdo?
pupečník mám, a jakou chceš hnědovku? mám tu velkou listy trojzubec, trident a pak takovou menší listy obyč
Já bych prosila anubač, hnědovku a jestli mas ten pupečník s malinkejma listama ?
Děkuju. .
Já bych si vzala nějakou tu Hottonii
. Díky
A tradičně, prosím, kdyby měl někdo jeden, opravdu jen jeden keříček Blyxy, raděj menší, byla bych moc ráda. Mě se nikde nemnoží, a teď potřebuju jedinou rostlinku do miníčka. Díky předem
Nějakou Bucephalandru bych si vzal.
kdyby někdo chtěl, můžu donýst nějaký anubiasy, hnědovky, Proserpinacu, R. macrandu, pupečníky, Phyllanthus, Ceratophyllum, Lagenandru, Hottonii, R. rotundifolii, Bucephalandru, E. uruguayensis horemanii red, C. crispatula v. balansae, Lomariopsis (v nic moc stavu, takovej ten ze tmy)
beru jen na přání, když si nenapíšete, vezmu to do práce.
Dobre, prinesu, je to takovej mix, nevim presne co to obsahuje, protostlo mi to do sebe na korenu. Mel by tam bejt Christmas a mozna javak - proste mech
Trochu mechu bych bral.
0 18.04.2017 21:24 MartinH [142] - L144 závoj Tak jsem se přihlásila. Když jsem to spočítala, jsem v pořadí třináctá. Tak snad mi do toho nic nevleze. Minule jsem nebyla, tak se těším.
Starší reakce
0 13.04.2017 14:44 PaDa [6079] - mřenky a sumci Připomínám, že příští
a povídání o
a všem ostatním bude již za týden.
Hlašte se v kalendáři akcí
Pozor, Pozor
chystá se modeznizace úpravy vody Želivka, bude vystaven nový objekt GAU filtrace (filtrace přes aktivní uhlí) předpokládá se, že bude v provozu cca 3 mesíce v roce, aby hlavně v jarních mesících zlepšovala kvalitu surové vody. Stavba by mela začít ve čtvrtém čtvrtletí 2018.
Jsem zvědavej jak to dopadne a jaký budou parametry vody.
Přidat reakci
1 ...... [89] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x