Setkání akvaristů - Praha
musim pro zarivky takze mozna prijdu o hodku pozdeji
Tak já nakonec pravděpodobně nedorazim
Se neboj
Nenechám si ujít, hlavně ty konce ve sport baru
Beru propagační materiály, tak ne že ten balík ponesu zbytečně
nemá někdo nějaké ryby navíc?
0 10.11.2010 17:55 tomchamik nemá někdo přebytek plovoucích kytek????Jinak kdyby chtěl někdo zase nějakou rybku tak pište.T
0 10.11.2010 12:30 Petr - olwy – Taky nic :-(
Ahoj, tak jsem se zase podival sem - a nic. Jsem už naučený na středu, takže čtvrtek nedávám. Stejně s tím dvoumetrovým bambusem bych se nevešel do dveří
A co na to tvůj fanklub?
to já vím, jaks´tu bejby myslel, kdo by neznal Hříšňák. Ne, já fakty nemůžu. Možná, kdyby byl někdo poblíž, poslala bych nějaký růžkatce, limnofily a ceratopteris,ale asi to za to nestojí
Místo sekání latiny, tipuji, že Ti Moucha doporučil sekat tureckej med.
Co se týče mého příspěvku nebyly to baby (jako nějaké stařeny, aj.), ale baby (čti bejby) z hříšňáku
Takže, jak to s Tebou bude?
asi si sedim na vedení, co mám dělat s tím medem? Zežrat?
To mmuclr: Žádný babči v koutě nenechávejte a roztočte to i za mě
"...baby nebude sedět v koutě ! "
OT: doporucuju zkusit tureckej med....
no nebude to naposledy
ani nevíš, jak moc ráda bych ty moje holky pruhatý zdrbla,ale bojím se, že bych doma udělala průser. Budu radši sekat dobrotu
A s kým teda pokecám o mřenkách?
já asi bohužel s velkou lítostí ne, zrovna jsem chtěla dotáhnout nějaké přebytky zeleniny... Budu plakat, ale musím být doma
0 09.11.2010 11:50 tomchamik – Re: Moucha
také bych rád.........
Starší reakce
S definitivní platností potvrzuji termín příštího akvaristického setkání v salónku hospůdky U 3trojek -
čtvrtek 11. listopadu od 18:30 hod.
rybicky.net/akce/2010/11/11
Přijďte, jste zváni
Starší reakce
0 15.10.2010 11:32 Petr - olwy – Re: Petr
Ale stejně je to super, že se jako lidé domluvíme a že se po netu klidně pohádáme, ale u piva to neruší
(to o dobrovolném rozhodnutí kuřáků vytvořit nekuřácký salónek jsem nevěděl - smekám, pánové)
0 15.10.2010 11:23 Petr – Re: JuraS
Ahoj, souhlasím s možností nekuřáckého prostředí, do čistě kuřácké bych asi taky nechodil. Ale co se týče toho topení, tak to funguje dost dobře a nos na cigaretový smrad mám taky dobře vycvičený. Asi to odporuje zákonům fyziky, jak je znáš, ale funguje to (záleží na materiálu - mikina v pohodě, svetr smrdí furt)
snad jim bude chutit.. tem mym bylozravcum chuti (pancici, sneci, krevetky a dokonce i jedny galaxce)
dík za panciky tomachmikovi a mouchovi za spirulinu
0 14.10.2010 18:33 tomchamik – Re: Danila
takže se špatně vstávalo.....,no,budu muset jednou vynechat auto a dát si s Váma "do volátka".Včera jsem dal 5 nealko piv a byl jsem jako těhotný vlk.
v sobotu se stavim.T
jj,třeba příště nebudu tak nachcípanej a unavenej a vydržim tam dýl jak na jedno na tý afterparty v tipáči
0 14.10.2010 14:03 JuraS – Re: Romy
však tak jak to je v pořádku..dokonce jsem se divil vždycky že je to rozdělené..nedávno jsem byl něco řešit v hospodě kde hulili jako fabriky ale měli to nějak dobře větrané protože mi nenačuchla ani flanelová košile...
11 14.10.2010 13:43 RAP – Re: JuraS
Vždyť tě nikdo nenutí chodit do hospody, tak co tady pláčeš!
Když jsme začínali, řekla nám servírka, že ať si tam kouříme, ale že se tam blbě větrá. Všichni přítomní kuřáci to zamítli, právě s ohledem na nekuřáky a chodíme k baru.
já je měla přes noc na šňůře na balkoně
1 14.10.2010 12:58 JuraS Kuřákovi to tak nepříjde bezohledné jako například v tuto dobu mě. Jako nekuřák a nejen já ale celá rodina je dost alergická na to když se vrátím nejen z hospody a smrdím celý jako popelník..to abych kalhoty a všechno ostatní dal do pračky a hnedle vypral protože nechat to v koši s prádlem tak načichne nejen ten koš ale celý byt. A to nejsem cimprlich páč jsem skoro 25 let kouřil jak fabrika...a kuřáky schvaluju už jen kvůli těm daním co cigarety dneska stojí..ale tak jako neposlouchám cíleně hard metal, barokní hudbu, dechovku, operety a nějaké aleternativní vrzání pak cíleně nevyhledávám kuřácké prostředí...
ale já se chci kamarádit i s kuřáky!
0 14.10.2010 12:52 tomchamik – Re: PaDa
navrhuji rozdělit na kuřáky a nekuřáky,my kuřáci se pak ve chvilkách kdy nedržíme cígo budeme spolčovat v salonku
)
Diky Mouchovi za piskorky a vsem co prinesli kyticky, nabral jsem si jich pytlik pro zajezd noveho akvarka.
proto vidím řešení v dvojitých židlích
On by se dal přiobjednat i nějaký stůl v té místnosti před salónkem, problém je, že pořádně nikdy nevíme, kolik nás vlastně přijde
a zamluvte ty dvoupatrový židle, bo si fakt budem sedět na klíně
Přidat reakci
1 ...... [326] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x