Setkání akvaristů - Praha
0 17.01.2013 11:48 RAP Muž Bez Domova
nekecej, doufáš, že to bude něco neslušného
určitě to nebude nic neslušného - doufám
zaprve nevim co ta zkratka znamena a za druhy me to urazi!!!
Nj, to není pořad na uspání.
toho nyní dokoukávám taky
p.s. právě se oženil
OT
Moucha napsal: Ja jsem si udelal mensi zajizdku az na sporilov...
Jirka si hrál na MBD.
Čéče, ani nevím, já pak na telku ani nekoukaly, jen děcka dokoukávaly růžového pantera.
Já bych potřeboval večerníček teď, abych konečně usnul
Byl jsem součástí, ale mazal jsem pak domů.
Hele, s tím jak ses budil, nebyl nějakej drsnej Večerníček, kterej tě moc rozrušil?
já ještě jsem v občerstvovací stanici, která je nonstop, tak se jen modlím, aby ty Lorikarie ještě žily
Ja jsem si udelal mensi zajizdku az na sporilov, ale nastesti tramvaje zatahovaly, tak jsem se dovezl az pred barak a nemusel slapat ze synkace do kopce
já jsem ještě v busu směr Liberec ale už se těším na další návštěvu Prahy
bohužel nevím kdy to zas bude
zatím se mějte. Půlpy
3 16.01.2013 23:14 Tereza Tak jsme nakonec stejně s Kytkou v čele stolu skončily
Proběhl i masážní koutek a už se těším na příště.
Zdravím z postele, užijte si srazík!
Tak tentokrát opět nedorazím. Středy jsou pro mě na nic a uvolnit se na chlastání s vámi se mi ani dnes nepodařilo. Pěkný večer!
tak to je jiná
Připomeň se příští měsíc s těma slíbenejma kytkama.
pred chvili volal ze stihl drivejsi bus... na dejvickou
z Masaryčky tram 5 nebo 26 na Olšanské náměstí a pak 1 stanice busem na Rokycanovu
To máš ale ještě hodinu čas než by měl dorazit Invalida
tak mam zabaleno, za chvili vyrazim smer hradcanska
0 16.01.2013 15:25 Marcel G – Tak snad příští měsíc
Tak já bohužel dnes také nedorazím. Oba naši prckové už jsou zase nemocní. Ach jo!
za hodnu budu taky sackovat, musim probrat ktery kytky od soboty prezily a trosku vyplenit prcka
Přijedu busem na hradčanskou lehce po pátý cca 17,05 dle neřádu
a nebo z Florence, nebo od Bílé Labuti bus 207 na Tachovské náměstí, což je zastávka hned za rohem
ty dovalis na masaryčku? tak kousek mas Florenc (jedna stanice metrem, nebo dve stanice tramvaji, cca 10min peskobusem) a odtamtud jezdi bus 175
v kolik prijedes na masarycku?
Nech toho tvýho huž....to je hrozný slovo....jo a nejbližší metro a do čeho pak vlýzt a kde se vykulit....pro ty co si hodně pamatujou.
huz se tesim.... huz jen devet a ctvrt hodiny
trošku to tu proklestím
Klidně co najdeš, na zakrytí filtru a kusu pozadí jich bude potřeba tak 25...
ok, zařídím. uzdrav se
škoda
tak příště
Já se bohužel musím nakonec taky omluvit
. Něco na mě vlezlo a dnešní služebka do zas...něženýho Bruselu mě dorazila
. Takže zítřek strávím v posteli a sraz budu muset oželit. Moc se omlouvám všem, kterým jsem něco slíbila, přinesu to příště - to bude i na krevetky lepší počasí. A Kytko, mohla bych poprosit o schování toho krmení pro krevetky? Nic jinýho jsem si snad nezamlouvala, kromě odměn za krevetky, na který si ale tím pádem počkám, až jestli se příště už sejdem...
0 15.01.2013 22:35 Peťura Tak se bohužel musím omluvit z důvodu nemoci dětí,vypadá to u nás jak dětský lazaret,nemůžu tady nechat ženu se třemi nemocnými dětmi,musím jí pomoct,takže bohužel až za měsíc
Zejtra vyjíždím po jedenáctý...doplnění požadavků po této době nebudou akceptovány
To asi ne..dneska sem manželce řikal že "zejtra jedu do Prahy a budou tam i holky, nevíš kde mám kravatu?" a vona mi drze řekla že na tý jediný co mám sem naposled stahoval králíky a já nevim jestli nekecá...si to nepamatuju...jednu dobu s ní byl uvázanej reflektor k čubě "závěsný zařízení" na traktoru
Ale je to 2 mrtvice zpátky
Takže si možná dělá....fuj to sem ale říct nechtěl
Aby Tě nepodezírali, že si chceš ve vlaku dělat táborák a ještě s nějakýma ženskýma
Přidat reakci
1 ...... [247] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x