Setkání akvaristů - Praha
nemáš zač

jezdí jezdí, teda pokud s nima nějký auto či člověk nehraje přetahovanou. Ale to už jsme lehce mimo...
pendolinem to jde docela rychle

. i když nemám tušení jestli to ještě vůbec jezdí
díky díky

Ti opravdu zdáli to k vám mají 400 km a předtím musí normálně do práce, že
Ale tak snad nám tam podržíte místo aspoň na večer

Vidím že se tam chystá dost lidí.Tak se chci znovu trošinku připomenout ,kdo by měl uhynulé korýše ( nejlépe je uchovat na mrazu v igelitovém sáčku ).Poslouží k výzkumu DNA.Jinak kdo by se chtěl zbavit jakýkoliv korýšů tak se jich rád ujmu.
Už se těším na koljušky ( snad budou).Nějaké ryby nalovím na výměnu za ně.
ok nalovim piskořice

díky moc. budu s tím počítat. no já mám na výmněnu max pár stonovek, ale jedu už ve čtvrtek, tak ve středu je musím připravit. takže nezaručuju kvalitu.
My máme tři dny volna, klidně taky můžem dřív

piskořky ti můžu vzít já, aspon nepojedu s prázdnou, moc k výměně toho nemám

0 06.09.2012 19:11
kahua [223] - Miniakvária já budu já budu

dělám do dvou, vyjíždim nejdřív ve čtyři (dřiv to asi nestihnu, takže sem tam nejdřív tak na půl šestou
Edit: jedu ze Strakonic, můžu někoho cestou nabrat, domu jedu v sobotu po výstavě

třeba já budu v ph už od čtvrtka, tak můžu určitě dorazit i dřív

Mám to snad brát jako osobní pozvání?

Navrhuju těm zdáli časnější sraz...takovej pokec nanečisto...pak v plný hospodsě se toho nestihne

já jich zvládl 6,ale jindy a jinde

Jestli jsou z tý hezčí půplky Evropy a rády se druží tak to bude jistě přínosem

ad masáž: mě, já mám totiž svého osobního maséra
ad piva: úroky tam nejsou, tomchamik ty dvě piva nezvlád

0 03.09.2012 14:42
PaDa [6088] - mřenky a sumci Re: invalida
Pokud se půl Evropy vejde do salónku, tak ne
Re: všichni
Existuje někdo, koho na minulém srazu Moucha nenamasíroval?
Re: tomchamik
Ok, ty 2 piva zaplatim, ale jestli na nich mezitím naběhly úroky, tak se budu cukat

Ahoj, připomínám termín
setkání akvaristek a akvaristů v září:
kvůli souběžné výstavě v Botanické bude výjimečně
v pátek 21. 9. od 18:00 hod.
Ideální možnost pro mimopražské - spojit návštěvu výstavy (příjemné) s hospodou (užitečným)
Již teď se můžete hlásit
rybicky.net/akce/935 Pozval sem půl evropy....doufám že to nevadí

Jo je to v pátek..omlouvám se

nene, 21

mam tuny růžkatce a neco jako Ludwigiu pavích oček mam taky mraky nejaky zajímavý kousky bych mohl připravit

kdy jdou ty trojky ?
Starší reakce
0 28.08.2012 21:58 angakok – koljušky-re ruby222
Vždyť jsem na vláknu koljuška psal, že na zářijový trojky nějaký přivezu, případní zajemci nechť si připraví rostlinky a živorodky nebo krevetky na výměnu.
Ta je až o stanici autobusu dál, ale jak to vypadá dnes nevím.
Ďáblická ulice pojedeš po ní až za areál policie a tam je rybník z něho teče strouha směrem k dálnici. Před několika (více) lety tam bylo těch ostnatých potvor plno.
maps.google.cz/…
Starší reakce
Jasně to napsal až poté. Ve chvíli, kdy jsem mu psala mejl, tak jediná informace byla, že se chystá nějaká nová burza a co lidi na to. Včetně dotazu jestli vyhovují termíny. Jen jsem to tu nestíhala pro Pražáky napsat
Ještě že už jsem si zvykla, že od vás se člověk místo pomoci dočká jen rytí a nepřekvapuje mě to.
No nač bylo třeba mailu netuším, když to Pavel psal tak jasně a srozumitelně...Ale budiž

Ta jeptiška se svíčkou se také sichrovala...

Tak stačil jeden zvědavý mejlík a je jasno: Střelničná už nebude, Rajskou dělá někdo jiný, ale chtějí navázat na tradici Střelničný, proto ty termíny a ještě jsem dostala bonus za zvědavost

, takže se určitě půjdu podívat.
No je to divný, ale tu Střelničnou tam někdo vložil už v lednu

Hm, já jen že mě zarazilo, že jsou v akcích uvedený obě

Řekla bych že půjde o stejnou akci, jen presunutou ze Střelničné (kdo mohl do akcí zadat Střelňičná???) k Rajské zahradě - když si totiž rozklikneš webovky na které je odkaz tady v akcích, objeví se jedna a ta samá stránka
rybicky.net/akce/2012/9/8 Ahoj, objevila jsem infos o nové akvaburze, která bude od září na Rajské zahradě (Praha 9).
Zajímalo by mne, jestli stále fungují akvaburzy na Střelničné. Neznáte náhodou někdo jejich stránky?
Já nekouřím

To já taky... namíchám to půl na půl s trávou.

Ok domluveno...a mysli na to že sem vod přírody lakomej

Tomu bych zatím nechal čas, domluvíme to před srazem, teď to oba zapomeneme.

Budu ho ale šetřit.
Chce to na pozadí...a není nováček...takže předpokládám větší nádrž

Je čas se ještě domluvit...co mám přinést já?
Kolik je větší množství? Chtěl bych se přijít podívat a zrovna jávského mechu mám doma navíc.
hahaha
tomchamik napsal: no Ty....než jsi začal jezdit ty,tak jich tolik nebylo

a v září ti přivedu další

no Ty....než jsi začal jezdit ty,tak jich tolik nebylo

Přidat reakci
1 ...... [270] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357676x