Setkání akvaristů - Praha
bylo by pro tam pro mě ještě na dnešek místo?
Neboj, místa je dost.
Klidně přijď, kytek bude určitě dost, ale s tím pískem sis asi vzpomněl už pozdě, já ti můžu nechat anubias nebo hnědoku z těch míň náročných
0 28.01.2015 14:40 dansladek Ahoj, bylo by pro tam pro mě ještě na dnešek místo
? Mám jinak sebou přebytek Limnophily a ludwigy repens. Rád bych se ještě zeptal, jestli by neměl někdo přebytek písku nebo třeba Liaporu, potřeboval bych nové dno do miniakvária a třeba nějakou rostlinku co nepotřebuje hodně světla
. Děkuji
Dík.
Ok, beru ti ji. Ale budu az kolem pul 9.
Já bych se přihlásil,alespoň nemusím do krámu...
Myslim, ze se nikdo nebude zlobit, ze se nestihnes stavit na dele, nez si vybrat par rostlin. Vzdyt kdyz nekomu strcim tasku rostlin do ruky nekde na metru, a v zivote jsem ho nevidel a treba ani uz neuvidim, je to jeste kratsi kontakt a nikdo si s tim taky hlavu nelame. A vzajemna vymena usmevu, vis jak to umi napravit i hodne blby den?
reina napsala: No jo, jenomže já mám ještě takové malé, živé, aktivní, pažravé, 5-leté - kam s tím? U Trojek uz se udalo ledacos, staci dat na stul
.
0 28.01.2015 11:02 Macrosek – Filtracni vata
Mam jeden balik, nechcete nekdo? Vali se mi to pod akvarkem
No jo, jenomže já mám ještě takové malé, živé, aktivní, pažravé, 5-leté - kam s tím?
Pri pohledu na prezentace - rozhodne prijd mezi nas! Poradime, vysvetlime, zaucime, zahrneme biomasou (rostlinkama), mozna i ty paviky udas... Neboj se nas nic.
Zítra (teda vlastně dneska) je docela dost povinností, nemám to tak jednoduché s plánováním
Ale něco zeleného by se šiklo (teda do toho akvárka by to chtělo spoustu věcí - hlavně nové větší akvárko).
Tak opravuji účast z +1 na +2 ... ještě že nedorazí Ivoš, určitě by udělal z prodaný nevěsty seriál
, No nic, jdu spát. Čeká mě 6 hodin vydatného spánku, než začnu lovit slíbené rostlinky.
reina napsala: Teda lidi, jak vás tak čtu, tak se asi budu muset na příští setkání taky dostavit - minimálně trochu "zazelenit" akvárko Proč až na přští?
Bella napsala: co z toho budes tentokrat koupat v pivu Na koupání v pivu mám prosím patent já!
Ok, Staurogyne necham pro tebe, to se nevyplati kouskovat, musi jich byt vic aby to vypadalo
co z toho budes tentokrat koupat v pivu
dik, tak to podelim jeste podebradsky
abych to trochu podporila
Kdybys mi mohl rezervovat aspon kousicek Staurogyne, prosim.
Vezmu s sebou mimo zamluvenych jeste par hracek k osvetleni - LED kolecka, LED panely, lampicku - ta uz vlastne neni moje, automaticke stmivani, a tentokrat si beru i vlastni napajeni (akumulatory), pac se zasuvkami je to U Trojek katastrofa
.
Vezmu ti dve sklenicky se 2 velikostmi. Ja pouzivam velikost 0, neonky se muzou pretrhnout jak jim chutna
já bych měl určitě zájem....
Mohla bych taky poprosit o odsypani krmiva, diky.
Ahoj kdo by mel zajem o Afriku znamy se potřebuje zbavit 3 akvarek s rybama malawi tanganika.v patek je mozna navsteva.
Ty máš teda chutě, já si dám něco od masa
trosku toho SAKu bych zkusil taky. Diky.
OK, super. Sklenicku krmiva ti odsypu
tady to zacina byt sama zenska, pripomina mi to jednu pisnicku od kapely Horkyze Slize, kde v refrenu zpivaji: "je ich stále viac, bojím sa, že už v baroch nebude pre chlapov plac."
Jinak tu giganteu ti prinesu
Hlásím že dorazí jedna začínající akvaristka co tu není registrovaná a potřebuje poradit s výběrem nádrže a techniky. (jen kvůli počtu)
Už jsme se o ní Václave bavili , měl jsem ji taky , roste snad ještě pomaleji než anubias , pokud nebude jinej zájemce , zkusil bych ji do experimentálního NANO 10L kam momentálně smažím cca 1300LM , hromadu živin a zatím pátý týden bez řas ,jen něco málo na sklech , ale pokud si pamatuji , na světlo nebyla moc náročná , nejdýl mi vydržela snad v nejhůře osvětleném akva s málo živinami bez CO2 ...
Když něco zbude, tak bych si na ozkoušení trošku odsypal do malé nádobky, vyzkouším jak čemu bude chutnat a pak uvidím třeba i pak také koupím.
Když nezapomenu vezmu ti Egeria najas, je nádherná a dobře se hodí na ukrytí techniky všeho druhu. Navíc je tvrdá a dost odolná. Přitom rychlorostoucí. Do nového akva ideální.
0 26.01.2015 16:42 Macrosek –
Re: rak jj, rakum bude chutnat. Prijdu az po osme hodine
Když nebude zájem tak bych ho vzal.
0 26.01.2015 15:59 Macrosek – SAK55 0.5 kg, vel. 2
Mam pul kila tohoto vyborneho krmiva. Ale kamos mi koupil misto velikosti 0 (pro neonky) velikost tusim 2. Kdyby mel nekdo zajem, venuji zadarmo
0 26.01.2015 15:58 Macrosek – :)
Ja mam do 19:30 squash, tak prijdu po 8. Pokud zbydou nejake rostlinky, bylo by to faj, kamaradka potrebuje zaridit novou 60 litrovou nadrz. ALe je jasne, ze kdo driv prijde, ten driv mele
ted asi budou spis mensi, 160 cm max
To dokud neuvidis, specialne tuhle co nosi riso, nemuzes mit jasno. Ja uz ji bral jednomu znamemu, a kdyz ji chytnes jednou rukou tak, abys necoural kus rostliny po zemi, dverma neprojdes (pokud se Ti necourat ji po zemi vubec povede), nehlede k tomu, ze dve tyhle rostliny staci k naplneni igelitky
.
EDIT: No a pri pohledu do Tve prezentace, ve 126l akvariu bys tim asi rostliny vyresil komplet, ale kam si das ryby?
Přidat reakci
1 ...... [155] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355262x