Setkání akvaristů - Praha
- sraz bude ve čtvrtek, večer to dám ofiko na web

- ale no tak
- sraz se dělá, když jsou zájemci a nejsou zrovna dovolené, kdy dorazí dva lidi,
- navíc, každý týden jsou ted nějaké srazy, v Praze přes prázdniny, pouze jsou soukromé,
Nevím,nic tam když jsem to psal ,nic tam nebylo.
Zkusím mu zavolat,bude to lepší!
- máš poslouchat pořádně, to máš z toho věčného koukání do telefonu na srazu
- Pada dělá srazy dál, pouze ted se to ted dělalo, dle situace podle nařízení ohledně COVID,
- asi tak
- jinak moc dobře víš ,že sraz bude ve čtvrtek, tak nevím proč ta reakce

Tak mu napiš, jestli by to zase nedělal.

Ahoj,na posledním srazu jsme slyšeli povídání co a jak a zatím nic, žádný další termín v dosahu a měsíc skoro prošel.Jo, když organizoval PaDa,měl to hezky namalovaný dopředu i na 3 měsíce.Kdeze loňské sněhy jsou?a to chtěl dorazit i kočičák a já mu neměl co říct, když se mě ptal na termín.

Starší reakce
Bud nějaký sraz o prázdninách?
Starší reakce
jo to jsou egregiové, insignisky nic, vždycky to hned sežerou, bojím se aby to nebyly 2 samice
Ale já měl egregiuse.

Přál bych si, aby to bylo uvedeno v jejich rodokmenu

jojo, páda měl ještě mladý od toho tvýho páru a tohle jsou jejich mladý
Cca 150 kousků, snad přežijí všechny moje dovolené
Se ti doma všechno líhne
Co ty mesonauti?

Ahoj,v pátek vyrážíme na Brdy, kdyby se někdo chtěl přidat!
Starší reakce
Chybí mu trénink

- tak si představ, že ten nejvyšší z nás, si dal to nejmenší pivo

- jinak všem díky za pokec a kytky, zhruba za měsíc si to zopakujene

Dám si s vámi taky jedno...na dálku.

-
- až budeš v pátek v Práze samotného tě pít nenecháme, jěště bys nám to tu všechno vypil
- zbytek po SZ

Kdyby někomu přebývali cherryny, určitě tak 10 můžu ubytovat v hardscapu.endlerky už tam jsou nastěhovane.prosim a děkuji.
Polyspermu budeš mít dost, octopus taky a bude i kosokvet, snad si vybereš.
Polyspermu a octopus minimálně 4 stonky určitě mám od každého.
já nepotřebuju pár stonků od hodně druhů ale hodně stonků od jednoho, aby stálo za to založit emerzní kulturu. Aspoň na jeden květináč, takže ideálně 4x4 a víc řízků od jednoho druhu, ale díky
dudak napsal: díky Jardo tu tam už mám tak tam něco protrham,snad si vybereš.
Limnophyla sesiflora ti můžu vzít?
To vypadá, že nás bude pár,tak se nechám překvapit.Kdyby někomu přebývali Bucky,erectus a nízké červené kytky, rád ubytuji, kousek místa ještě mám.
tak o jeden týden ses netrefil, v pátek 25.06. mám dovču na kurz s novým foťákem v Praze, tak to by nebyl problém pak si vzít dovču už i ve čtvrtek, ale takto dva týdny za sebou? to v práci asi neprojde (u kolegy), ale ještě uvidíme
a nebo udělat si v ten pátek 25.06. odpoledne posezení s kamarády akvaristy u dobrého pivka znova?

- dnes provedena osobní prověrka, pivo jak Křen, jídlo o stejné kvalitě a vydatnosti porcí, ceny standart, pivo 34kč jak před Covid
-

Podle posledních sdělení dnes by měl Miloš doplnit termín a dát ho na rybičky,tak uvidíme.
Ahoj, co takhle udělat sraz v červnu. Pokud se budeme držet zavedených ctvrtků, máme na to dva týdny. Myslím že bychom to mohli zvládnout i bez Miloše. Kdo může vyvěsit termín akce (já ne) a kdo podle počtu zamluví hospodu (to už není až tak velký problém).

Starší reakce
Ahoj, zatím to všude vypadá na zahrádky, i když dnes lidi seděli i vevnitř bez roušky.Nechci se Milosovi do toho motat,ale do hospody můžu zavolat,nebo tam skočit.a kdyby to neprošlo, hamr v Záběhlicích má velkou terasu, ale bez rezervace.
Žije,veterinuje a kachlickuje, jak jsem ho potkal naposledy.prezentaci fláká a že prý dnes měli být u Ferenczfish jsem něco zaslechl.
Miloš ještě žije?

Ahoj, já jsem do půli června pryč, tak nic chystat nebudu.
Ale Miloš by mohl, stejně se jen fláká

Starší reakce
Ahoj všem,kdyby jste se v neděli nudili a počasí by bylo v pohodě nabízím procházku na Svatojánské proudy.Je to pro pěší, na kole by to byl držkopád.Takže kdo má zájem ať mi napíše vzkaz, kde zdělím detaily.Budu se těšit na vás!
Přidat reakci
1 ...... [14] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357676x