Přihlásit se RYBICKY.NET »

Setkání akvaristů - Praha

NápovědaFórum » Ostatní » Setkání akvaristů. 

Přejít na předchozí stránku 272 Přejít na další stránku   1  
Setkání akvaristů - Praha
Sraz v restauraci vždy od 18:00 (viz. zobrazení místa restaurace u každé akce)
22.1.2026 https://rybicky.net/akce/3220
19.2.2026 https://rybicky.net/akce/3221
19.3.2026 https://rybicky.net/akce/3222
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R vaclav Re: Rubby222
Ďáblická ulice pojedeš po ní až za areál policie a tam je rybník z něho teče strouha směrem k dálnici. Před několika (více) lety tam bylo těch ostnatých potvor plno. :-)
maps.google.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Rubby222
Scháním koljušky nemáte někdo ? :-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - helleriRe: LiborSprysl
Libore,fakt si nás pobavil :-D :-D :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: LiborSprysl
Jasně to napsal až poté. Ve chvíli, kdy jsem mu psala mejl, tak jediná informace byla, že se chystá nějaká nová burza a co lidi na to. Včetně dotazu jestli vyhovují termíny. Jen jsem to tu nestíhala pro Pražáky napsat ;-)

Ještě že už jsem si zvykla, že od vás se člověk místo pomoci dočká jen rytí a nepřekvapuje mě to.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - LiborSprysl Re: Kytka
No nač bylo třeba mailu netuším, když to Pavel psal tak jasně a srozumitelně...Ale budiž smich Ta jeptiška se svíčkou se také sichrovala... hop ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: petulinakk
Tak stačil jeden zvědavý mejlík a je jasno: Střelničná už nebude, Rajskou dělá někdo jiný, ale chtějí navázat na tradici Střelničný, proto ty termíny a ještě jsem dostala bonus za zvědavost ;-), takže se určitě půjdu podívat.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - petulinakk Re: Kytka
No je to divný, ale tu Střelničnou tam někdo vložil už v lednu :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: petulinakk
Hm, já jen že mě zarazilo, že jsou v akcích uvedený obě :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - petulinakk Re: Kytka
Řekla bych že půjde o stejnou akci, jen presunutou ze Střelničné (kdo mohl do akcí zadat Střelňičná???) k Rajské zahradě - když si totiž rozklikneš webovky na které je odkaz tady v akcích, objeví se jedna a ta samá stránka :-)
rybicky.net/akce/2012/9/8
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka – Nová akva burza v Praze
Ahoj, objevila jsem infos o nové akvaburze, která bude od září na Rajské zahradě (Praha 9).
Zajímalo by mne, jestli stále fungují akvaburzy na Střelničné. Neznáte náhodou někdo jejich stránky?
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - S invalida Re: wassup
Já nekouřím :-O
 Reagovat na tento příspěvek 1  - wassup Re: invalida
To já taky... namíchám to půl na půl s trávou. ano
Ok domluveno...a mysli na to že sem vod přírody lakomej smich
 Reagovat na tento příspěvek 3  - wassup Re: invalida
Tomu bych zatím nechal čas, domluvíme to před srazem, teď to oba zapomeneme. :-D Budu ho ale šetřit.
Chce to na pozadí...a není nováček...takže předpokládám větší nádrž ano Je čas se ještě domluvit...co mám přinést já?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - wassup Re: invalida
Kolik je větší množství? Chtěl bych se přijít podívat a zrovna jávského mechu mám doma navíc.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - S invalida Re: tomchamik
hahaha tomchamik napsal: no Ty....než jsi začal jezdit ty,tak jich tolik nebylo hop smich
 Reagovat na tento příspěvek 3  - souky Re: invalida
a v září ti přivedu další ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - tomchamikRe: invalida
no Ty....než jsi začal jezdit ty,tak jich tolik nebylo hop
 Reagovat na tento příspěvek 3  - S invalida
Takže to zatím neví žena ani doktoři ale v září bych měl bejt a mám velikou prosbu...poptávám pro kolegyni větší množství jáváku tak kdyby někdo na ten pátek měl stydim Jinak vám všem děkuju za supr společnost, krásnou zeleninu a jiný věnovanosti. Jen mě zarazilo kolik je tam bab. Přitom většinou brečíme nad nedostatkem ženskýho elementu. Co to asi způsobilo?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - půlpy Re: tomchamik
Dík smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - tomchamikRe: půlpy
tak to máš super....jen vylaď tu kocovinu....ta mě zmáhá,proto moc nepiju smich
tak hubnout musím tak jako tak, dochtor do mně chce cpát nějaký prášky na tlak po kterých se stále cítím jak po opici :-P a tak nějak mně přestává bavit pít, když tu kocovinu mám každý den i bez piva :-(
 Reagovat na tento příspěvek 3  - tomchamikRe: půlpy
to netuším,,,rád bych,ale časově v tom plavu.Jinak uličky plánuji širší aspoń o 5cm,tak uděláme kompromis,,já rozšířím uličku,ty zhubneš a bude to pohoda smich
Tome, prosím info, v září jak bude sraz u 3trojek, už budeš mít zprovozněnou i druhou místnost odchovny? ;-) Že bych se přišel podívat, ať se zas přiučím palec
P.S.: budou širší uličky? smich
proč svini coze já mám Helenky rád :-D stejně ty kružníky, okružáky a levatky nestíhaj ani redukovat tak aby jich nepřibývalo natož ubývalo smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - tomchamikRe: usine
taky jsem tam jednu tu žravou svini našel,,asi z echáče z minula.pak tam má něco růst smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bella Re: usine
Usine, diky :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R vaclav Re: Bella
Echinodorus 'Fantasy Color'
www.akvarista.cz/…
Helenka tam mohla být. :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - S invalida Re: Bella
V těch místech se dělily heleny vode mě...možný to je ano
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 4  - snehulda007 Re: PEKY
Tak u Venci je běžný ,že to cestou do práce vezme přes brazílii,ne? smich
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Bella – velky echac
z hospody jsem si odnesla velky echac (ne-zeleny, byl solo v sacku, dva slahouny...) prosim pekne co je to zac? a je mozne, ze snek co se na tom vyskytnul, muze byt helenka?
 Reagovat na tento příspěvek 4  - S invalida Re: Kytka
Asi tak...
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Kytka Re: invalida
Slušně vychované mladé dámy a invalida choděj domů za světla stydim
 Reagovat na tento příspěvek 3  - S invalida Re: PEKY
ne dorazil sem v 10 ráno ale musel sem eště pryč ano
 Reagovat na tento příspěvek 3  - RAPRe: invalida
invalida napsal: Už sem doma ;-)
To si jel přes severní pól. coze
 Reagovat na tento příspěvek 3  - S invalida
Už sem doma ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - tomchamikRe: Kytka
taky do elementek....mě se množí pomalu,,protože ty vajíčka většinou stihnu zničit když to vymejvám
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: tomchamik
A cos dělal s těma šnekama, který sis odsypával minule coze?
 Reagovat na tento příspěvek 3  - snehulda007
Super sraz,škoda že jsem musel vypadnout už v devět,ale i tak jsem zaleh až po půlnoci,protože jsem aklimatizoval držkoleza od Venci (díky za něj). Taky děkuju za ludwigu od Belly a za filošneka (jak ho přejmenovala Kytka) od Luczika palec A zvláštní dík patří Mouchovi za to,že mi naložil kytky,o kterých ani netušim jak se jmenujou,takže ho jdu prudit po vzkazech,aby je určil smich
 Reagovat na tento příspěvek 3  - kaasha
Sraz výborný. Mouchova masáž přímo božská. Do postele jsem se doplazila v půl osmé ráno. Čímžto patří můj obrovský dík Invalidovi za to, že jsem přečkala do pěti hodin ráno (než mi jel vlak zpátky do Ústí) v příjemné společnosti :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - tomchamikRe: Kytka
já ale šneky nekrmím,,naopak je hýčkám pestrou stravou pod potěry.(toto neplatí pro pávčata) ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka
Díky všem za kytí, už se těším, až bude zítra moje malá neteř sázet giganteu, která je větší než ona :-D. A speciální dík navikovi za galaxky, už spokojeně plavou v novém bydlišti, jen jim teď frčím koupit krmení, neb z těch třiceti druhů, co mám doma, není vhodný ani jeden hmm.

Včera zbyli na stole krmní šneci větší velikosti, takže pokud by měl někdo zájem, ozvěte se, jsou u mě dočasně ubytovaní. Pokud se PaDa rychle nevrátí z dovolený, tak je vezmu po víkendu na výlet s pávčaty do Vysočan zn. pouze jednosměrná jízdenka stydim (to tomchamik: předpokládám, že zkrmíš jakékoliv množství ;-))
 Reagovat na tento příspěvek 0  - zikyc Re: Danila
Čus, tak to má Lukáš radost, když je z tebe ted plazák :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: luczik
to je pidimistnustka na kaficko, jednani, posezeni, poobedvani... a v nouzi i k prespani.. jinak se spinkavalo v kanclu na zemi.... (at zije alergie)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Peťura
Hospůdka byla super,všem děkuji za kytičky co jsem si přines,mouchovi za dokonalou masáž,cítím se jak znovu zrozený a Terezce a čudlince za příjemnou cestu domů,bylo to určitě lepší než jet sám.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - luczik Re: Moucha
Společenskou místnost pro všechny "společensky znavené"? Mám tomu rozumět tak, že tam pak spíte všichni společně? ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: luczik
mame spol mistnost s gaucem, kresilkama a helikanskou LCD
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka Re: Moucha
www.refit.cz vím, znám, chodil tam i ten můj masér, super
 Reagovat na tento příspěvek 0  - luczik Re: Moucha
To jo, máš zlaté ručičky :)
Máte tam v pci aspoň gauč, pro tuty naléhavé případy přenocování?:)
Sraz v restauraci vždy od 18:00 (viz. zobrazení místa restaurace u každé akce)
22.1.2026 https://rybicky.net/akce/3220
19.2.2026 https://rybicky.net/akce/3221
19.3.2026 https://rybicky.net/akce/3222

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [272] ...... 352 353

Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 360288x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/10957?od=13551