Setkání akvaristů - Praha
Nedávno tady někdo dával odkaz na odreklamování..buď tady nebo na republikovým srazu. Už ho nemůžu najít. Poradíte mi někdo?
Děkuju. Ok, tak do hrsti, to bych tam mohla zvládnout nacpat. A kdyby nikdo nechtěl ten bolbitis, tak ho ubytuju, ten malinkej, co jsme objevily v jáváku, který jsem od tebe dostala se pěkně drží a rozrůstá se (na rozdíl od toho mechu, ten je na zotavenou na okně)
Mas ji mit. Malounko je pod moji rozlissovaci schopnost
Dostanes primerene
Dekuju
Ahoj, já bych s dovolením tu blyxu opět uvítala...ale malounko, tak tři rostlinky max.
Nabídnout můžu Ech. "Janii" od Anguse a Difformisku od Magica
dodatečně vše nej k svátku
Je tvůj
Ten takovej delší, nahoře, by se mi hodil
Dám ti kousnout
Já bych si vzal... Tu Tatranku...
0 12.04.2018 11:10 Bella [1047] - Rostliny Do plena:
Kdyby mel nekdo volnou barclayu, ktery se nutne potrebuje zbavit, tak bych to s ni rada opet zkusila. Zatim jsem si bohuzel pokazde zahubila
A par kousku Alternanthery reineckii 'Splendida'
OK. Neco ti nalovim (a zabalim do blyxy
)
Dekuju za optani, nic
On chtěl Venda asi napsat jiné slovo, začínající stejně, ale pak se zalekl silného výrazu a napsal "pr...aha"
invalida napsal: Zejtra budu v praze...nešel by někdo se mnou na pivo..cca púo 11 hodině?
By mě zajímalo, jak je velká obec, kde bydlíš, když Prahu píšeš s malým "p".
Prosím O.T.
Já taky nejsemm nadšenej když si jedu pro chobot.
No já nevím, kolik jich můžeš postrádat a rychle nalovit? Stačí tak 5 - 6
Díky
. Co bych tak mohla přinést já tobě? Nenapadá tě něco?
Teeeda, tak s tou blyxou jsi me tezce sklamala
Echac mas mit.
Kolik asi tak priblizne tech krevetek chces?
invalida napsal: Zejtra budu v praze...nešel by někdo se mnou na pivo..cca púo 11 hodině?
Vendo neprovokuj
, víš, že všichni makáme
Echáč (červenej) bych zkusila, plánuju nový akvo, tak ho budu dost možná potřebovat.
Blyxu tentokrát nee, ale posledně jsi mi s ní přinesla asi 4 nádherný , sytě červený krevetky, takže kdyby ti zas nějaký vlezly pod ruku ...
. Ale to jen tak kdyby náhodou...
Zejtra budu v praze...nešel by někdo se mnou na pivo..cca po 11 hodině?
Hospoda je již za týden, pište se do kalendáře
Já si je klidně vezmu, jsou krásné. Chceš za ně něco?
Ještě můžu vzít tyto epesní šutři... Menší nepoužité, větší použité. Pohled shora a z boku...
Atman je tam jen kvůli velikosti
OK, zabalím ti pytlík
Ahoj, bral bych tu Microsorum pteropus 'Narrow'
Micranthemum micranthemoides (malokvětka drobnokvětá)
Monosolenium tenerum (monosolenium křehké)
Myriophyllum aquaticum (stolístek vodní) - Cca 3-4 odstřižené spodky. Jakože spodek stonku, ne trenky...
Vesicularia dubyana (měchýřka jávská) - Možná trochu
Limnobium laevigatum (voďankovec vzplývavý) - Pár kousků
Okřehek - pár set kousků
Microsorum pteropus 'Narrow' (hnědovka křídlatá 'Narrow') - pár prcků
Tých 30 modrých do 50l ešte ide, ale chce to zabehnuté, stabilné a patrične orastlinkované akvárium.
když jich tam dáš osm - deset, tak ani nebudeš vědět, že tam jsou a na třicet je to malý, ale to je jen můj názor, třeba s tím má někdo zkušenosti a posvětí Ti to
i kdyz jsou to ty modre u kterych se pise, ze jsou vhodne do mini ?
neonky by měli být v pořádným houfu aby krásně vynikly, takže já bych je do padesátky nedával
Zeptám se tu na váš názor. Dali by jste neonku modrou do necelých 50 litrů ? Na délku to má tuším 53 cm. Všude uvádějí, že je vhodná do menších nádrží, tak jestli ano, či ne. Než zas pořídím něco špatně.
Nyrany, domluvte se a dejte vedet, neni problem, naskubu. Ale chci s detma na zahradu, tak fofr
Taky bydlim v Plzni, můžu vyzvednout a odvézt na sraz do Prahy.
Do rokycan asi tricet ode me.. potrebuju protrhat.. ale to skoro kazdy tyden, takze bez problemu..
tenhle víkend tím směrem nejedem, jsem nemocná :( Ale jezdíme na chatu u Rokycan.
Prijed si do plzne, narvu ti kolik potrebujes..
Ahoj. Poslední pokus za který nic nedám. Nemáte někdo přebytečné stonkovky ? Takové ty základní, naprosto nenáročné, za komančů rozšířené
Starší reakce
romant napsal: Možná nějakej druh sinice.
Dík, to mě taky napadlo hned jako první. Docela mě to zajímá. Asi jí napíšu ať na to příště mrkne pod mikroskopem jestli to tam ještě bude.
Cesty Páně jsou nevyzpytatelné...
Možná nějakej druh sinice.
Tak koukám že můj mobil je asi až moc chytrej a snaží se mi asi něco naznačit, když mi zakalení mění na kalbu... asi se na to mám vybodnout a jít na pivo.
Jenže tady nikdo neměnil vodu celej měsíc...
Mně se jednou udělal červený "zákal", když jsem chytře měnil vodu po tom, co nám odstavili vodu. Ve vodě byl bordel z potrubí, jakoby rez. Po usazení jsem to odkalil a bylo po zákalu...
Zdravím, kamarádka se mě ptala na červené zkalení vody v akváriu. Mají ho u rodičů a je v místnosti která není vytápěná a v akváriu není topítko. Osazenstvo paví očka a rostliny jen pár valisnerií. Po víkendu kdy se tam topilo se ten červený kal usadil na dně. Všechno je v tom akváriu zajeté. Nevíte co to je? Já se s ničím takovým ještě nesetkal.
Přidat reakci
1 ...... [61] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355259x