Setkání akvaristů - Praha
Jé, to je ale lákavé
, nebyl by náhodou kousek Ludwigie Mini Super Red?
Nebo Aleternanthera splendida?
Jestli ne, tak nevadí
Tak to abych přišel dřív, dokud bude, tripartitu bych si trochu vzal
To je to tak poznat?
Vánoce? Taky ajťák? (Oct 31=Dec 25)
OT pls
No jo ty bláho, už jsou tady zase vánoce. ach jo, zase o rok starší
když nezapomenu, vezmu ho zejtra, je to pro mě lepší...
jak je libo
Vyhráls ho
Nemám ho vzít už na pinec?
já si ho vezmu, u mě ještě nadělá parádu
Ta byla asi od mne ale tentokráte nejdu jsem mimo Prahu. Do příště zase doroste tak když vydržíš tak vezmu.
Jááá?!
Eště že ne zelený vláknity rasista
-okružáky, levatky a piskořky donesu
Minule jsem si od někoho přinesl Ludwigia peruensis, ale nebyl jsem pak o víkendu doma a pak nebyl čas a po týdnu v kýblu už pak nebylo co do akvárka sázet (prostě mi tam shnila). Nebyla by ještě k mání? Tento týden nikam nejedu
Dík předem.
No supyš! Jsem známý zelený vláknity řasista, takže v pohodě
Díky moc! Už si musim napsat seznam, komu co a kdo mi co...
To bych kousek měla, ale je zařasenej zelenou vláknitou, nejde to z toho moc vymotat
. Tak jestli bys ho chtěl, klidně přinesu. Jestli teda přežije právě probíhající odřasující kůru ( s výrazně omezeným osvětlením)
.
Joo, to se nejak rozdeli
Javak klidně beru, jestli ještě nějaký je
Jasně že ne...z důchodu to nejde
Nezbylo by na lahvový
Ale pozitivní je že udírna vydržela..je zrovna plná a koukal sem na hrušce co na ní roste víno tak tam zůstali všechny čtyry ptačí hnízda. Jak to ti čamráci umotaj že to drží je k nepochopení. Jo a sudy už bublaj takže vlastně pohoda
seš aspoň pojištěnej? sice to neřeší, co s tím ted hned, ale tak aspoň by bylo na opravy...
Ale zase máš aspoň na stodole novou střechu.
Vždycky musíš najít něco pozitivního.
Jojo, blyxu beru určitě, tak dva tři kousky max. Jáváku bych si taky trochu vzala...dík.
Zatím nevím, eště nemám rozpis šichet. No a včerejší vánek mi přesunul střechu kurníku na stodolu a 4 z dvaceti tisícilitrovejch plnejch hoboků převrátil a překutálel přes pár zahrad skrze ploty takže se nenudím
já se hlásím.
0 30.10.2017 13:48 MartinH [142] - L144 závoj Se mnou s Blyxou doufám počítáš, já už jsem takovej stálej odběratel
Kdyby na mě zbylo, tak bych si nějakou tu heterantheru klidně vzala, a blyxu můžu taky zkusit, jestli se mi chytne
Tridentu ti můžu trošku věnovat stále ho pro někoho schovávám.
Jestli je to Heteranthera zosterifolia tak já bych si s dovolením vzal
A o Blyxu se hlásila tramtra...
Ale piskořky to bude asi chtít až do zaběhlýho, co?
Pár jich tam klidně můžeš hodit hned
To by bylo fajn, díky moc
piskořky se neztratí, resp. v 300 se jich asi ztratí neomezené množství
Přidat reakci
1 ...... [75] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x