Setkání akvaristů - Praha
Vteřinové lepidlo gel například Loctite, zeptej se Burika!
Ono v podstatě to samé bude k dostání i v normálním obchodě, jen v akvaristice to maj s přirážkou. Jsou vteřiňáky použitelné k lepení živých tkání místo šití, jenže si nepamatuji, jaké (složení).
Jakým lepidlem lepíte rostliny na dekoraci (popřípadě kde se dá koupit)?
Vím, že jdou přivázat. Pamatiji si že se už tady někde řešilo, ale nemůžu dohledat. Potřebuji přichytit pár hnědovek a bucek ke kamenům a keramice a nechci otrávit ryby. Akva silikon zase dlouho tvrdne a to by mi rostlinky uschly.
Našel jsem přímo lepidlo na rostliny na akvaristických e-shopech, ale 119 Kč za 4ml vteřiňáku nedám...
Dík
Hrbouš byl bez ocasu už v baru příčinu ztráty asi nenajdeš , nechal bych ho bejt , pokud je to silnej jedinec a nechybí toho ocasu moc velkej kus,mohlo by to dorůst, postarej se o co nejčistší vodu(dusíky) , kvalitní krmení a odpovídající teplotu. Ta agrese ze strany většího jedince , tak nějak ty ryby poznaj že maj mezi sebou kryplíka a zvláště když před ostatními "utíká" tak si do něj just dloubnou.
Hrbohlavce jsem nikdy nechovaj ani to není můj šálek , nicméně , tím čím si prošli než jsi doputoval domů (stres ve stísněném prostoru pet flašky , neustálé kolísání teploty, zřejmě i nedostatek kyslíku, neustálé kvedlání s lahví po cestě atd , je myslím zázrak že vůbec žijí.
Na Pr. Povstání jsme jeli ještě společně sockou , kam ses vydal pak , to nevím , já šel"chytat" fofr plech domů ...
Rád bych ještě poděkoval za mnou doslova vysněný Hrbohlavce, ke kterejm jsem nakonec přišel jak slepej k houslím

Jsou to ryby, do kterejch jsem se zamiloval zhruba před dvouma měsícema, ale pořád jsem jejich pořízení oddaloval vzhledem k tomu, že nemám ještě založený velký akvárka... Tak tohle mě donutí
Měl bych k nim drobnej dotaz, jeden z tý pětky nemá ocásek. Dost se schovávaj když se přiblížim k akvárku, takže jsem ho pořádně z blízka neviděl, ale přijde mi spíš jako nevyvinutej, než aby mu ho někdo ukousnul. Je možný, že mu ještě naroste, nebo jsem úplně mimo? Viditelně mu to nevadí, jen ten největší ho po každý když se potkaj prožene...
A ještě jednou díky

Starší reakce
Žerou to mřenky...?

No když jsem kolem desátý odcházel, tak vykřikoval něco o panácích, takže to asi dopadlo dobře...

Tak vše ubytovaný já živej...ale furt nevím proč Pada shání ježky.
To zni jak by sis nedonesl opici, ale primo King Konga

Já už jsem dokonce v práci

...a ty promile se mnou

A víš jistě, že jsi doma...?

Rada jsem si s vama pokecala, vtipalci

Milosi dik za tu knihu. Vyhledove mas u me echac

(no dobre, pivo). To se hned clovek neboji jit v noci sam uzkym schodistem, protoze ma bichli a nezvaha se ji pouzit.
Rozhodně děti.

Děti očekávají krevety, žena opici. Tak uvidíme, kdo bude spokojenější

Juchů, můžu večer domu!

Heleferei bych taky kousek užil

Tak dnes rano jsem sbalil:
- kryptosky pro Makky (ci jeji kamosku)
- trs pohstemon helferi
- nekolik kousku bucky fino minosy
Dorazim odhadem az kolem pul 8, tak se pak prihlaste, kdo bude mit o neco zajem. A to jsem netusul, ze je az takovy zajem o ten drobny pupecnik, ten bezne vyhazuji. Tak treba nekdy priste ...
Ne. Skrehotavou funkci jsem delegovala tem sneckum ktery dostanes, a kdyz budes hodnej a budes pilne naslouchat, tak ti i neco sborove zaskrehotaj.
A taky si musim nechat nejakej skrehot pro svoji vetsi polovicku, az se vratim z hospody.
Ale zaskřehotat bys mohla

Jo. Budu kreativne drzet krevetku mlceni. Smutne si vychlastam ten caj, odeberu se dom, a padnu za vlast, nebo za dve vlasti.
Prisla jsem o hlas
To jako nebudeš mluvit?

0 02.11.2017 10:18
Bella [1050] - Rostliny Dle situace v praci dorazim jakmile tu bude mozne (teoreticky a optimisticky mezi 17-18h). Prisla jsem o hlas, tak se v hospode hlaste sami (poznavaci znameni - dziny, modrej svetr a chlastam caj). Doufam, ze jsem na nic a na nikoho nezapomnela:
2 x krevety po 10 ks - invalida a PertBIF (vim, ze jich mam v akvi vic, ale jako na potvoru zalezly, normalne mi do naberacky lezou samy, tentokrat kladly odpor, a mely i nejaky blby vyskakovaci napady)
sneci - PaDa
blyxa - Drvi, tramtra, Fidorka, mozna zbyde i na dalsi?
kryptosky a bolbitis - Drvi
javak - PetrBIF (myslim, ze je to v delitelnem mnozstvi, kdyby jeste nekdo chtel

)
heteranthera - Fidorka (mnozstvi vetsi nez male, kdyby chtel nekdo dalsi)
lomariopsis - sice nikdo nerekl, ze ho chce, ale vzala jsem ho... par lidi se z toho podeli
Kdo bude mít čas budu v hospodě dřív..za chvíli razím. Jinak ježci jsou někde po zahradě..už je nestačím najít.
0 02.11.2017 09:03
Ivoš [1061] - Cichlidy Zdravím všechny - na sraz sice nedorazím protože tou dobou budu krutě sportovat ale využiju to, že teď tohle vlákno sledují hlavně Pražáci.
Nemáte někdo náhodou zájem o Thomasky (
rybicky.net/atlasryb/pestrenec_thomasuv) mám jich ještě asi tak 50-60 na prodej (po 20. Kč) ve velikosti kolem 5 cm, takže prakticky už dospělé ryby, žádní chcípáčci.
Případní zájemci - pošlete mi vzkaz a jinak si všichni užijte večera a kdybyste někdo náhodou cestou chytil/našel živého ježka, dejte ho Padovi, bude mít radost

Úplně v klidu, hod jim tam nějaký kousek rostlinky, třeba růžkatec.
Naprosto v pohodě...

Ok.
Otazka do plena - sem zjistila, ze nemam zavarovacky, jenom takovy maly, asi jak sklenka vina. Prezijiu v tom krevety cca 12h transport? Podle toho jak se mi to povede rano polovit tak chci dat do kazdy nadobky tak 10-15ks.
Kdyby to bylo možné chtěl bych taky nějaké cherry mému prckovy do krevetárka na obnovu chovu.
Je mi to jedno..jde o vylepšení chovu ..barevnosti. Mám to ve více nádržíchtakže co přebejvá beru když nebude jinej zájemce

A dík Rád tě uvidím po delší době

Kolik tak asi tech cherryn chces? A rekni si jak to chces namichat, jestli prevahu samic, nebo samy samice...
Ok.

Hele ráčky jsem viděl naposled v Září při úklidu v tom trsu chaluhy. Od tý doby jen dva svleky. Takže tam asi někde jsou. Ale jestli přežijou tví svěřenci, tak je to v klidu, Doubler teď zas ráčky nabízí...
A Cheryny se mi vesele množí ve filtru, takže krmení zajištěno...

Domluvíme se večer

Ehm, tedy zvaž, jestli jsou vhodný do mojí "200". Ať tvoje děti nepřijdou na zmar...
O ty se nebojím

Ty ráčky tam máš? To vůbec netuším, jak by spolu vyšly, oni ty dajánky jsou dost průbojný... Ale někdo to musí ověřit
A malá cherryna může občas posloužit jako zákusek.

Pokutu s pokoru přijímám!!! Piju za trest cokoli, co ve výčepu točí!

Koukám že se za klávesnicí nudíš. Uděluji ti pokutu za nudu v hodnotě jednoho piva

Tak to já nejsem, já nejsem čekatel, já jsem blbec

Takže nezklamaný!
Jo a čekatelé na modrý krevety zklamu..zatím neodlovitelní prcci.
No a je to tady!

Aby se blbci měli na co ptát! Další otázka?

No já abych zas nebyl nařčen z neplnění povinností vola

Neblbni Vencovi hlavu.

Přidat reakci
1 ...... [75] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 358086x