Setkání akvaristů - Praha
tady je uplnej seznam co prinesu:
Rotala rotundifoli
Bacopa caroliniana
Echinodorus isthmicus
Echinodorus tenellus
a urcite se tam dostane i par kousicku okrehku, odstreneni sneci i nezmari (Gastropex)
Kristína má vofeifolii tu mám taky
právě se mscháněl klasickej barterák
cofeiku ti nějak taky budu mco hodit ale né teď ještě jsou malý :X :(
Ahoj , děkuju ale tenhle už mám
) někdo by určo měl zájem takže přenechám jiným
Jojo, vypadá to slibně
Jenom jsem chtěl poprosit, budu zakládat jedno Mini, tak kdyby byly nějaké rostlinky - kobercovky, mechy, drobnolisté, ... nebojte se přinést
Se těším, jak babka na důchod
Já tam kus svého anubiasu taky pošlu, možná to bude celý trsík, protože mám anubiasů víc
.
no dyk s tim ja pocitam a proto to nechci mit na dva kusy ale v jednom
Volcomek na to stejně zase zapomene
Nez aby z toho byly bonsae, strihni radeji 1x. Bud bude volcomkovi stacit jeden, krome tebe nabizela anubias i Kristyna, nebo mam smulu, on si rekl drive.
Tak střihnu 2x ale budou to kousky
Ahoj, nejaky prebytecny anubias bych taky velice rad prijmul, jinak uz se moc tesim na stredecni pokec a beer.
kousek šmiknu a přinesu
ať jenom neberu
0 09.05.2010 23:26 AquaDoubek Taky dorazím na pokec a pokud má někdo zájem o lávové kameny do akva,tak mi napište do vzkazu.
prinesu nejaky kyti, cekam s protrhanim na hospudku (bude to rotala a par bacom, samozrejme i par echynacku co mi vlezly kam nepatrej a javskej mech)
0 09.05.2010 21:43 Peťura Nebyly by k mání nějaké krevetky.Měl bych o nějaké zájem.Díky.
Nějaký plevele tentokrát beru klidně i já, nějak se mi ve vzkazech nahromadili zájemci a začátečníci, bohužel zrovna poté, co jsem minulý týden udělal radikální průklest své džungle
Nic nevyhazujte a směle s tím do hospody
P.S. není to nějakej zákon, že pokud má člověk kbelík rostlinek, nechce nikdo nic a ozvou se, až když to vyhodíš?
Starší reakce
uz se tesim, mozna prinesu nejaky kyti...pokud nekomu nebudou vadit nezmari, zacinam pomalu nahrazovat rychle rostouci kyti
Takže akvaristky a akvaristi z Prahy a okolí, první připomínka: akce se koná již příští středu.
Starší reakce
0 22.04.2010 10:36 RAP – Re: Danila
Zase špatně!
Vyjímečně zůstávám do konce.
0 21.04.2010 21:58 PaDa [6079] - mřenky a sumci Nějak jsem zatím nestíhal tu pozvánku na další termín... Takže tady je, zapsat do kalendáře a zrušit všechny ostatní kolizní akce
Příště opět ve
středu 12.května od 18:30 hod., akvaristická hospůdka na Žižkově, podrobnosti na
rybicky.net/akce/463
Všichni jsou zváni
Ahoj, na sraz bohuzel nemuzu nikdy pokud bude ve stredu.... nemohl by nekdo postradat nejake kytky? po praze dojedu , to neni problem.
0 21.04.2010 08:32 RAP – Re: PaDa
Nezdrhnul, jenom jsem se decentně ztratil ze sportbaru.
Mimochodem, na kdy je plánován další srazík?
srabe, ty jsi zdrhnul?
0 20.04.2010 22:22 RAP – Re: Danila
Protože tam s tebou ostali do konce Václav a Henry
.
Starší reakce
0 16.04.2010 23:48 Peťura Hezký fotečky,byxlo to super,kytičky jsou už v aqa,všem děkuji.
Proč mám sklerózu???
A kdo vlastně jsi, si tě nepamatuju
0 16.04.2010 21:54 Usine – Re: Danila
Máš už hezkou sklerózu.
Opět krásné a uvolněné odpoledne
Nádherné rostlinstvo, za které všem děkuji. Rozdělil jsem také mezi pár severočeských akvaristů - není nad rostlinky z dovozu
0 16.04.2010 10:16 JuraS – Re: paja66
díš pravdu..těch nádherných echináčů do donesl václav ! grrr škoda jich....asi vyhážu orchideje (nééé) a nasadím echináče....
ale ty kytky nebyly ode me.... ja je jen dorucil a rozdal.....
chtelo by to nejakou policku, neco kam by se to dalo vysypat, aby to nemuselo bejt na stole a lip se to zavlazovalo, kdyz kazdej probere svy akvarka pred srazem a donese prebytky, ktere by stejne vyhazoval, mam dojem ze ty nase sraziky ziskaji znacny vehlas
Přidat reakci
1 ...... [337] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355259x