Setkání akvaristů - Praha
Já to dostal zadarmo a budu to prodávat
Pro jistotu jsem to došel zkontrolovat, nevyhodil jsem to.
Není problém, mám ve sklepě tak 1/4 pytle a další akva nemám v plánu. Pokusím se na to nezapomenout a sebrat odvahu a ve středu dorazit.

Vemu celej zbytek, vem si nějakou tašku a vemeš si kolik budeš chtít.
0 10.04.2013 19:58 Marcel G –
Re: RAP Pokud by to bylo zadáčo (nebo za pifko), tak jo. Jinak ale do toho moc investovat nechci. Chci to jenom na vyzkoušení.
Mně by toho liaporu stačilo tak 5L. Chci to nejdřív vyzkoušet v malinkém akvárku.
Připomeň mi to před srazem.
RAP napsal: doma žereme i piskořky
I ty Brute!
To víš, je světová krize

RAP napsal: To je něco jako jemná frakce liaporu tmavě hnědá. www.rataj-spk.cz/…
Tak jo prosím, testla bych to Beťákům do jedný kóje, podlaha 25*20.
doma žereme i piskořky
I ty Brute!

RAP napsal: ....nikdy s vámi nebyl v hospodě. Tak nevím jestli můžu příjit....
U třech trojek nikoho nediskriminujeme. Každý musel přijít poprvé....
Máš-li chuť a čas, vezmi dobrou náladu a doraž.
A peníze na útratu, jinak myješ nádobí

....nikdy s vámi nebyl v hospodě. Tak nevím jestli můžu příjit....
U třech trojek nikoho nediskriminujeme. Každý musel přijít poprvé....
Máš-li chuť a čas, vezmi dobrou náladu a doraž.

Co je profisoil?

Nějaký liapor mám, množství nevím, podrobnosti zítra.
Tašku a půl profisoilu nechceš?
Samozřejmě pokud by měl zájem někdo jiný, stačí se ozvat.

Něco bych doma měl

Myslím ten liapor,
Ale nikdy sem vás neviděl a nikdy s vámi nebyl v hospodě.

Tak nevím jestli můžu příjit, nebo jestli si to vyzvedneš u mě.

ja bych taky naky bolbitis vzal a krevetky taky,puosim.
doma žereme i piskořky, tak klidně

0 10.04.2013 17:57 Marcel G – Liapor, kongo, keramzit a spol.
A neměl by někdo tak 5 litrů liaporu (zrnitost 1-4 mm)? Nechce se mi kvůli té troše kupovat 50L balení

.
Pokusim se ti nachytat nějaký piskořky jestli chceš.
Někteří (třeba já) jsou spíše sběrači, než nosiči. Takže bych spíš řekl, že je tu pár takových dobrých duší, které pravidelně pořád něco nosí, a ostatní (jako já) to sbírají. I když se třeba občas snažím za to dotyčným koupit aspoň pifko. Samozřejmě platí, kdo dřív přijde, ten dřív bere. Ideální je si to zamluvit už dopředu, protože na místě je to pak krutý boj

vzal bych si nějaké xify, zpestřím to trochu v práci...
velikost je mi lhostejná, můžu nechat dorůst doma
škoda těch šneků

Mě je to jedno,budou dělat společnost rakům a krevetám.
Jestli bych mohl poprosit tak bych si nějaké ty ryby vzal a ty rostlinky by se také hodily ( jestli nebude veliký zájem) možná i kdyby zbyla nějaká ta kreveta.Předem děkuji.
Já bych si prosím vzal zase
mech (v jakémkoli množství) +
krevetky (pokud budou). Samozřejmě platím pití

. Jsem právě v nemocnici s angínou (od března už mám čtvrtou). Je to vopruz.
0 10.04.2013 14:36
Bella [1050] - Rostliny Vypada to, ze po se po dlouhe dobe stihnu stavit.
Snecci uz ale bohuzel nebudou. Nikdy. Sama mam malo. Stacila jedna helenka, mmch donesena nechtene z hospody spolu s rostlinkami. Zasnekovane 300 litrove akva je po cca pul roce skoro snekuproste (ampular, dve neritiny, jeden clithon a velke piskorky odolavaji, kotulky a kruznici - pouze sporadicky vyskyt...)
Muzu donest biomasu - nejspis nejake kryptosky, javsky mech, plovoucky (salvinia natans, limnobium, pistie), obyc. ludwigii, ceratopteris, hygrophylii polysperma, krehky plevel najasku, ceratophyllum, mozna i ech. quadricostatus (takova travicka do popredi)... aaa nevim k cemu jeste vsemu se protrham... Budu protrhavat tento vikend (pristi pred hospodou mam uplne zabity), tak si zavcasu reknete.
Muzu se pokusit donest krevetky - nevim jestli se mi je povede pochytat a nevim jestli neni moc zima na transport...
Muzu se pokusit donest nejake xify - mely to byt lyrovite cervene, chci vyradit ty ktere nejsou - nemaj lyrovitej ocasek, nebo je cerny. Jestli to treba nekdo bude chtit na skrmeni. Nevim ale kolik a jak velkych mam, mam to ted strasne desne hrozne moc priserne zarostly az hanba. A nevim jestli se mi to v ty dzungli povede vylovit (anizby me knokautoval blaznivej starej thorakat - furt se mi snazi nabit moncla a udelat ze mne "pandaka")
Děkuji

píšu si, pánové

bojím se že nestačí, že udávaj nosnost kol, teď nevím jestli rámů nebo ráfků či středů - ložisek, 110 nebo 120kg

Nebo vyměnit za traktorový

To stačí jen přifouknout trochu pneu.

to by mně zajímalo jestli tam měli i kolo, které by uvezlo 130kg

Já bych si s dovolením taky vzal
Mimochodem v pátek jedeme s Treemanem na veletrh chovatelských potřeb do Letňan, nepůjde tam taky někdo?
Jáááááá nedostala! Ale nechci ho

Já bych si určitě kousek vzal.

Starší reakce
V sobotu v Braníku se to ještě nevědělo. Tu hrůzu jsem spatřila naplno na vlastní oči až dneska. Jo a zkoušela jsem to, jenže mi nebereš telefon
Zavolám slušně v úterý v pracovní době. Nebo ti to pošlu písemně

A co takhle otevřít pusu v Braníku??? My si hýčkáme vlastního špičkovýho lepiče

co pro nás pracuje už nějakej ten pátek. Teď lepil další akvária přímo pro mně....
Krásný nový nádrže pro kytky, včetně vrtanýho dna...
Až budou akvárka hotový tak nejsem ani trošku v praze...Mě to stačilo jednou

invalida napsal: A hodně trhlýho autobusáka na lince Liberec Praha taky znáš?
A ještě prosím nosiče, dohromady to bude mít asi metrák

Bezva, v tom případě sháním frajera, kterej mi to doveze do Prahy. Zn. auto nemám a do busu mi to nevezmou

A hodně trhlýho autobusáka na lince Liberec Praha taky znáš?

Kytíí v Jablonci je sklenář kterej dělá svou práci poctivě mám od něj tu svou nádrž. Termín dodržel na den předal mi akva přesně i přez mé naléhání o dřívější termín s tím že bylo zatuhlé odzkoušené napuštěním a vyčištěné bez šťípanců a škrábanců a pčesně podle mých specifikací ihned k napuštění.K akva sem grátis dostal krycí skla což je standard u kterých mě ještě na místě dle přání seřízl rohy kvůli filtraci a udělal krmící vývrt i s víčkem.
Mohu doporučit další akva bude zase od něj přikládám odkaz.
www.sklenarstvi-bulvar.cz/…
Přidat reakci
1 ...... [242] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357676x