Setkání akvaristů - Praha
Je, ale za ten bych chtěla 100kč, stál 150, ale já do dalšího akvárka chci jen kameny a je na něm jávský mech a kousek hnědovky.
invalida napsal: Poptávám egerii různejch druhů, případně něco podobnýho z americkýho kouta světa...a dále bych tyto rostliny potřeboval u někoho v praze nechat tak den dva pro kamaráda abych je nehonil poštou. Jo a někdo mě dejte do tabulky účastníků...nějak to neumím. A díky
Ahoj, zaujal mne ten kořen vpravo. Je ještě/taky k mání?

Kdo co? Jsem nějak přehlídla....hlásit se, vezmu

Na fotce vidím Egerii, kterou poptával Venca.

Asi budu za blondýnu, ale kdeže jí to chceš koupit?

Jedna, dvě, tři krabičky?

0 19.09.2012 20:14
kahua [223] - Miniakvária Super, tak já bych si prosil jednu dvě tři pistie.

Super, to jsem přehlídla

Ten si jí vyzvedl minulý týden. Už jí má i zapsanou v nádrži

Jseš statečná a odvážná

A prosím Tě, s Kamimirou jsi domluvená nebo mu to mám vzít?
Mám na to strávníky

.
S kýblem jedu. A možná i na kolečkách

, musím ho vrátit Belle, povezu Cryptocoryne aponogetifolia pro šest lidí (momentálně v desetilitráku a do menšího se ne a ne vejít) a dvě flašky krevet. Ty malý pytlíky a skleničky nepočítám

. A tohle celý od rána po Praze - do Bráníka, do Botanky a večer ke Trojkám. Už chápeš, proč si píšu ten seznam

.
Chtít samozřejmě můžeš. Je ale úplně maličko zařasený, jestli to zvládneš.
Ty abys už jela s kýblem

Přivezeš, odvezeš

Mohla bych chtít ten Echináček

Jestli chceš Pistii, můžu něco donést.
Kdyby měl někdo zájem, tak můžu nabídnout Vallisneria nana, Riccia fluitans, Vesicularia dubyana (pokud se invalida rozdělí), Echinodorus 'Red Diamond', piskořky a paví očka větší i menší.
To už je tvůj boj

A kousek anubíku taky snad najdu.
Restaurant nabídne...nás zajímaj domácí udírny,sklípky a tak
SAMOZŘEJMĚ SI DĚLÁM SRANDU!!!!!!!!!
Kldině, hlavně ať není moc náročná.

Tak změna.našel jsem v kytkáriu nějakou bacopu...Bereš?
pokud restaurant nabídne...obědnám na stůl. vezu švýcarskej sýr na ochutnávku

jo, tak to chapu.. ja se ted snazim hladinu udrzovat "cistci", aby mi slo svetlo vic an rostliny dole.. sneky chovam v nadobe zvlast a taky par prinesu

ja mam prave ted v tom "velkym" - 110l akva problem, ze mi japonicy vyrostly a zlenively a radsi si odchyti patentku, kterou davam Hrotikovi, nez aby oziraly rasy, potvory

a fakt hodne ras se mi objevilo v mensim akva - 60l - kde byly dlouho jen 3 krunyrovci a jinak nic.. no.. a nove dokoupene japonicy se do tech ras taky nehrnou

Jé já čekal jitrnice,jelita,klobásky...

Tak třeba nějaký malý anubias, ale nemusí být nic... nejsou to žádné výstavní kousky.

Tak to bohužel nemůžu sloužit...skus vymyslet něco jinýho

Dám ji rád, protože se mi nehodí. Jak už tu psal invalida, tak sháním něco z Jižní Ameriky. Chtěl bych něco na zakrytí filtru nebo klidně plovoucího typu pistia.
tzn: pivo limo víno

Nebudem to komplikovat... JEstli jí opravdu můžeš postrádat tak si jí rád vezmu a budu věřit,že je křídlatá..

A co ni za ní můžu nabídnout?
Podle fotek bych řekl křídlatá, ale ruku do ohně ze to nedám.
Můžu jí vyndat a vyfotit, jestli to k něčemu bude...
Změna..nakonec se zúčastní

ehm..co si máme představit pod pojmem naturálie?

Má na sobě hvězdy a pruhy

Jak na kytce poznám, že je americká?
Kdyby si to chtěl kamarád vyzvednout až v pondělí, jsem k dispozici, o víkendu nebudu doma.
Pteropus jsou označený všechny..Tak mrkni do atlasu a jestli je to křídlatá nebo úzkolistá tak beru

Nebo by nám mohl PaDa objasnit čim že tě to podaroval

Není zač, pokus to byl

Děkuju za nabídku,ale opravdu bych chtěl tu křídlatou.

Já mám dva kousky a rád je pošlu do světa, jen úplně nezaručím, že je to opravdu pteropus. Dostal jsem ji kdysi od PADA a "určoval" jsem si jen podle seznamu rostlin v jeho nádrži.
von se ti jeste nikdo neozval?

to sou teda lidi..

Mám jen tuhle...http://rybicky.net/atlasrostlin/microsorum_pteropus_cv_windel kdyby stačila, donesu
Musím to zopakovat....invalida napsal: Poptávám egerii různejch druhů, případně něco podobnýho z americkýho kouta světa...a dále bych tyto rostliny potřeboval u někoho v praze nechat tak den dva pro kamaráda abych je nehonil poštou. Jo a někdo mě dejte do tabulky účastníků...nějak to neumím. A díky
Trošku si tu s půlpym a soukym přihřejem polívčičku: kdyby se někdo chtěl podívat na
akvaristický sraz v Liberci, tak nejbližší se koná
v pátek 19.10.2012 již od 17:00 v restauraci Na kopečku v centru Liberce. Vlakové i autobusové nádraží v dosahu 10 minut pěšky

.
já nějaký beru...

Přidat reakci
1 ...... [264] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357676x