Setkání akvaristů - Praha
Starší reakce
kdo by mel zajem, tak muzu poskytnout nekolik sneku a to okruzaky i piskorky, jen jsou to jeste miminka, tak vykrmit si je budete muset uz sami
a kdo by mel navic nejakeho krunyrovce (ne sp. nebo gibouska) miminko, tak se hlasim se zajmem
Právě jsem ho vyhodila... minule jsem si společně s mechem přitáhla ploštěnky
jeste bych hodila dotaz, jestli by nekdo nemel kousek mechu - ale ne java, flame ci phoenix
phoenix bych nabidla, ale desne mi ho zaneradila vlasata rasa :(
naprosto
10 krevetek by ti stacilo?
nema nekdo nejake prebytecne krevetky do 20l nano ? nebo specialni substrat, tak 1-2kg ... klacky
nj, budu zarizovat nano 20l a stale hledam inspiraci, samo platim, nejsem socka
Donesu. Kdyz si to nevemes ty, tak treba nekdo jiny.
Na oplatku muzu nabidnout nejakou Riccii, kdyby nekdo chtel
to je presne to, ceho se chci zbavit
To by bylo super, ale potřebuji jen tak 3-4 kericky. Díky
taky jich par mam a i neco s korinky
Beli, vracim se k tvoji nabidce na blyxu, ja bych nutne potrebovala par rostlinek, (korinky snad casem pusti) je to do novyho akva bez ryb. Takze prosim, prosim
dik , mas to u mne
Roman neprudí, nebo neprdí nebo taknějak. On na nás dohlíží, abychom se chovali mravně.
To je vončo.
To bude stylové. Už se těším na fotky Romana s kačenkou pořizované z toho podvodního tunelu. Teď ho tam jenom vylákat pod nějakou nenápadnou záminkou. Jo a hlavně dávat pozor aby mu to někdo neprásknul. Jak říkal Hrušínský v jednom filmu (Adéla ještě nevečeřela) - tady se vykecá všechno.
Snad Vás pozve k sobě domů a kačenku zaběhne ve vaně. V bazénu by to nebylo ono a v Labi by mohla uplavat.
Hradečáci se scházívali v Aldisu na burzách , myslím že tak velké akvo tam nikdo nevozí , ale poblíž je nějaké sportovní centrum , velmi blízko protéká taky Labe , ale netuším jak ho tam dostat , vono je ho taky kus chlapa a dobrovolně nepůjde
MonterMonty napsal: nejsem proti složit se a slavnostně zajet do Hradce na slezinu prezent předat
Předpokládám že součástí mejdla bude i slavnostní zaběhnutí prezentu, neboli Roman se s kačenkou slavnostně vyráchá ve vaně. A já si zamlouvám fotečku.
Specifikace výrobku:
"Specialitka pro všechny milovníky gumových kačenek. Tuhle obří kačenku, která měří 30 cm, prostě musíte mít"
Nespletla sis téma?
nejsem proti složit se a slavnostně zajet do Hradce na slezinu prezent předat
Seš grand. Doufám že to Roman ocení.
Pro jiného by byla fotka nejmín za deset kaček ,ale pač je to pro Románka ,tak je grátis , v případě zájmu můžu poslat i jiné pózy
edit : žluté bohužel došly , naskladnění nejdříve po 6 lednu 2017....
bude stačit ?
Tak mu pošli tu plastovou kachničku do koupele a Roman bude na vrcholu blaha.
Tady si už neškrtnu...
No, když napíšu kachnu, odpovíš že máš kačera, tak nic, budu si to pamatovat a zohledním to v novoročním předsevzetí v kapitole "krutost".
Mám housera
To by šlo
Njn, když já taky znám spíše ty dlouhověký, tak jsem lehce přidal a doplnil.
Jinak zde se O.T. používá jenom ve velmi, velmi omezené míře, tak se zbytečně nesnaž.
Při troše dobré vůle i těch předchozích "pět let i více" těm patnácti letům odpovídalo.
Prosím O.T.
A Teď, už je to akceptovatelnější?
Tak věk je hodně relativní veličina, zvlášť v akvárkách. Ale 5 let tady uvedených je opravdu málo
Kdyz bezne, tak by to chtelo zmenit v atlasu
Predtim jsem si nevedla denicek, ale ti thorakati co jsem mivala driv mi takhle dlouho urcite nevydrzeli.
"Tak to s nima ještě pár vánoc oslaví" pravidelne mu v tomto obdobi vyhrozuju panvickou
to by byla vanocni oslava
A jednohubka pro cicinu.
Tak to s nima ještě pár vánoc oslaví.
Taky mám jednoho "na dožití" a už si ani nepamatuju, jak se mi dlouho v AQ plácá, ale podle mě přesluhuje docela dost. Trochu se obávám, že místo "na dožití" to je "na vždy".
Pro me jo
kvuliva odlisnym predstavam o zahradniceni myho potapanyho thorakata. Pry delka zivota 5 let ("při dobré péči i déle"). Tomuhle je 11... Tak asi prejmenuju akvarko na Hilton.
To není žádné -
Starší reakce
Ted uz ji nemam, ale cca 3 roky mi prosperovala. Dostatek svetla, CO2 a jemny substrat by ji melo stacit. Hnojil jsem i mikroprvky a fosfor, pri dostatecne vyzivnem substratu by to vsak asi ani nemuselo byt.
Přidat reakci
1 ...... [99] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355261x