Setkání akvaristů - Praha
cau, nejake endlerky bych vzal, jestli jich mas hodne

nemam :(
v zasade prinesu to co je v Pracovni relax a V sphere, plus ruzkatec pro raka.
Nemas ze stonkovek hygrophilu corymbosu? 2-4 kousky... ale potrebuju vzrostly.
Dudak - blyxa, ok
sneky predpokladam, ze nepohrdnes 
naopak, ještě se uctivě ukloním

To je ze stopaře?
jasně

a dalsi prebytky, stonkovky, nejaky konkretni zajmence? Jinak hazim na stul na hromadu. Uz mi zase nemaj kde plavat ryby ;)
PaDa - sneky predpokladam, ze nepohrdnes
A jestli nekdo chce endlerky, tak houknete.
Mě by se jedna blyxa hodila, sice tam mám asi 3 od václava, ale rostou hodně pomalu, tak bych to jedním kouskem doplnil. Díky
Jééé škoda hnědovku bych ještě snesl, možná bych zkusil i tu blyxu, ale třeba příště. Jinak ten kosokvět se mi vůbec nechytl, pár malejch kousků, tak snad se rozbují no

mě je minulý sraz bral designer, tak pokud jsi tam byl minulý měsíc, tak je to možné
To je ze stopaře? Nebo se pletu a magrathea v tom nemá žádnou roli?
PaDa napsal: To záleží, co chceš probrat. Třeba na "Základní otázku života, vesmíru a vůbec" je Odpověď již dlouho známa: 42
A podobně závažné problémy tam většinou neřešíme
Třeba na "Základní otázku života, vesmíru a vůbec" je Odpověď již dlouho známa: 42
Tak to mi budeš muset vysvětlit!
no já mám taky pancéřníky a to pigmeje, ale pochybuju že se mi vytřeli, samec je ještě mladej a mám jen 3 a taky nevim že by sis bral nějaký kytky ode mne
Zrovna to mě zajímalo no, takže držím bobříka mlčení
To záleží, co chceš probrat. Třeba na "Základní otázku života, vesmíru a vůbec" je Odpověď již dlouho známa: 42
A podobně závažné problémy tam většinou neřešíme

aby jsme vůbec stihli pokecat apod.
Ok no předpokládám, že bych musel nejpozději v půl 8 vylétnout
nebo pokud by to šlo dřív?
V šest už tam obyčejně sám nesedíš

Tak myslím si to, ale je to ještě docela těžký poznat je fakt malinkej a furt se schovává chtělo by jich vícero a ne jen jednoho no každopádně jsem fakt koukal

Jestli je to panda tak to je docela možný, pár se mě jich taky objevilo. Jinak někteří jsou tam i podstatně dříve než 18.30

Ahoj lidičky, měl jsem v plánu, že bych se mohl stavit, ale nemůžu, možná tedy v prosinci ale jen na otočku kvůli spojům, nebo pokud by to šlo dřív? Nejsem si jist, ale začínáte v 18:30 že? No, ale to není to o co jsem se s vámi chtěl podělit. Prosím kdo z vás kdo byl minulý měsíc má v akva nějaké pancéřníčky(corydoras)? Jen jsem dnes u rostlin našel 2 krevetky a malinkýho pancéřníčka cca 1-1,5cm velkého. Nejspíš se někomu z minulých dárců vytřeli pancéřníčci a já ho vyfasoval na rostlince

Takže ještě jednou děkuju

Většinou trošku dýl trvá, než se to chytne, ale pak roste celkem rychle

Jeden kousek bych zkusil. díky.
nazvy ryb pis radeji latinsky. Anglicky to neznam

0 17.11.2013 19:27
půlpy [2168] jen prosím doraž včas, já musím tentokrát do osmi zmizet

Dobře vezmu zátahovou síť.

tak si hlavně vem s sebou fajfku, nebo malou síťku, aby sis je mohl odendat, sáčků bude dost

v úterý se s Padou podělíte, bude jich dost (ze tří aqwí)
potřebuji to hodně zredukovat, aby byl na chvilku opět klid

Předem moc děkuji.Jestli by ti zbyli nějaké ty oka ( dal bych je k červorovcům aby tam pojídaly zbytky) klidně i strakaté ( vůbec na barvě nezáleží).
Mojí miláčkové je rádi dají.
nosit, nosit

zkrmíte s Rakem i piskořky? nebo ty nenosit?

0 17.11.2013 16:38
PaDa [6088] - mřenky a sumci To se snad ani nedá zapomenou stejně jako jezdit na kole.

ani ne, rozborku sborku jsem naštěstí už dávno zapomněl

ahoj,kdyby nekdo chtel tento koren muzu ho prodat za 300 kc nebo vymenit za neco...cpo,krevetky,neritiny anebo vzduchovaci moturek.
chceš? seženu

děkuji velmi mnohokrát

Jo jo. Cokoliv. Jen po trosku, ono prece jen to dno je maly. Dekuji
dneska jsem šel kolem vás pro martinské víno a málem mi skákali na záda ti tvoji ochránci, měla bys je krotit, samopal jsem neměl

zatím je to klasika, účast mezi 20 - 25, přesně na hraně mezi malým a velkým salónkem

tak jo

kyblicky vystridaj zavarovacky

bude to pekne cinkat
Bella napsala: RAP - krevetky - donesu
Bella - za krevetky - děkuji.

Přidat reakci
1 ...... [214] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357676x