Setkání akvaristů - Praha
Ahoj. Neprinesl by mi nekdo prosim vhodnou skladbu kytek do 9 ti litroveho akva pro krevetky? Neco muzu pouzit z velkeho akva ale mam spise stonovky. Chtel bych neco co zustane u dna. Dekuji
Pokud jsou ještě volné rád bych si vzal. Děkuju
Pár kousků na okrasu a případný odchov bych si vzal.
Uz jsi nejake odemne dostal. Nechytly se? Nemnozi se? Nebo s nima krmis?
Kdybys krmil pochytam ti samy bledy samecky, jestli chces chovat tak prihodim i cerveny samice. Tak dej vedet. A neboj, donesu.
Měl bych o nějaké krevety zájem.
Zdarec , no snad někdy vyjde čas a taky se rád zastavím na pokec, zajimavy popis akce
0 14.11.2013 12:35 Macrosek – Pavi ocka
Pokud mate nekdo zajem, muzu vzit do sacku hrst pavich ok. nejak se premnozily a nechci je davat tlamovcum
Je to spis drobotina, ruzne velikosti.
Budu si objednávat rostlinky od pana Skácela z
www.akvarijnirostliny.eu Pokud má někdo zájem se přidat a podělit se o poštovné, ať se ozve nejlépe dnes, nejpozději do zítřejšího rána.
Rostlinky k vyzvednutí na Spořilově nebo v úterý u Trojek.
Takže již za týden
Kdo se chystáte, přihlašte se do pátku na
rybicky.net/akce/1262 , to by kdyžtak možná ještě mohlo klapnout přiobjednání míst v salónku. Jinak si budem zase sedět na klíně
oběma díky
Můžu poprosit o nick pána z Akvarista.cz? Díky
Pokud si chceš s Pavlem domluvit něco z eshopu, udělej u něj na stránkách objednávku a do poznámky napiš "osobní odebrání u 3trojek"
kacercz napsal: Pisu semka pac sem chodi nejvic lidi z Prahy a okoli. Vytrhal jsem asik 5 litru egerie. Nekdo zajem. Jinak krmeni pro raka.
Kacer
egerie huz je pryc
tfuj to jsem se lek, já taky nemusel, tak doufám, že se nebude muset recitovat i zpětně
Protože to platí až od teď
Můžu poprosit o nick pána z Akvarista.cz? Díky
A že Tys žádnou nerecitoval
v podstatě je to jak říkal tady Designer,ale všichni nováčci si musí připravit básničku s akvaristickou tématikou a tu pak před všemi odrecitovat
Prijdes, reknes dobry vecer, potreses si s nami ploutvi, usadis se, objednas si pivo, pak koho jsi pripadne nastval poznas jako fajn chlapa, a pak uz debatujes s kymkoli mas o cem, mezicimz si objednavas dalsi pivo, parkrate skocis k popelniku (v salonku se nekouri, muzes tam i setrvat, kdyz se to tam sejde), vyhazes na stul do plena co jsi (mas-li co) donesl k rozebrani ostatnim, prohlizis co kdo donesl a hodi se Ti (bezna cena je na veci dane na stul zdarma), proberes ci predas na cem jsi se s kym domluvil, az zjistis, ze se konci. A tak se rozhlednes u vychodu, kdo jde pokracovat jinam, pridas se, vozeres, ujedou Ti vsechny spoje, a domu jedes taxalem, pricemz mas nejvetsi starost, aby Ti neoschly rostliny, ktere v te tasce paris uz nejakych 6 hodin u piva. No a pokud chces, muzes cestou domu nekde i ztratit mobil, brejle a buhvi co jeste - ale to uz je na uvazeni kazdeho dle svych zvyklosti
.
Vytrhal jsem asik 5 litru egerie.
Já bych zájem měl, čím více tím lépe. Ale rád se rozdělím.
Krevetky ti donesu (red cherry)
Chci se zeptat jak to probiha a od kolika to je?
Začátek mezi 18 - 19 hod., přijdeš ke 3trojkám, nafasuješ osobní lístek na útratu, projdeš hospodou až nakonec do uzavřeného salónku a pak už je to na tobě
Rostlinek je tam vždycky hromada, to se neboj, krevetky jsou spíš po domluvě zde v diskuzi
Kvůli přehledu o počtu účastníků je fajn se dostatečně dopředu přihlásit tady v kalendáři, teď v listopadu na
rybicky.net/akce/1262
dobry vecer, chystame se s kamaradem poprve zajit na sraz. Chci se zeptat jak to probiha a od kolika to je?
(jeste bych mel dotaz na nekoho jestli nekdo nema prebytek krevetek a nejakejch nenarocnejch rostlinek? dekuji za informace
Pisu semka pac sem chodi nejvic lidi z Prahy a okoli. Vytrhal jsem asik 5 litru egerie. Nekdo zajem. Jinak krmeni pro raka.
Kacer
no myslím, že tady je to takový tabu
no zkusil jsem dík
Že by se možná někdo našel kdo by je někde vyzvedl a dopravil k tobě.A klidně se může jednat o člověka co krevetám rozumí.
jen otázečka, co bych tím řešil možná že jsem jen natvrdlrj
Zkuste dát dotaz do pokecu z názvem Pomoc s dopravou
nechci to právě zadarmo, to se neboj a nikdo je nenabízí, tak jsem se jen zeptal. Vlastně nabízí, ale ti je neposílají a nebo jsou na druhým konci republiky a chce 100 za ks a to se mi dávat nechce, když není jisté v jakém stavu by případně došly.
A což takhle si dát inzerát, že koupíš nebo sleduj nabídky. Tigři se běžně nerozdávají.
Ahoj lidičky nemáte náhodou někdo nadbytek krevetek kantonských var. tiger ?
Mám jen to co mám, ale zatím nechci. Uvidím jak se jim bude dařit.
Na sraz tentokrát nepůjdu. Na 20. 11. jsem pozvanej na ČUZK ke zkoušce, tak si radši budu doma opakovat látku. Škoda, že to je takhle posobě.
tak OK dovezu, snad transport přežijí, abych nedovezl jen pošlé krmivo
mam tady hafo piskorek kdo chce
Kdyby se ti neozvali zájemci o chov, tak já zkrmím jakékoliv hafo
Pada: zkrmíš paví očka samičky kolem 3cm (možná i víc) a dospělé samce?
udělej selekci a já si s tím poradím
0 08.11.2013 23:09 půlpy [2138] zatím jako jediný ofic. přihlášený dávám i tu vědět, že opět přijedu do Práglu,
Terezo : nevím jestli deset, ale snad nad pět malých Helenek donesu ((nevím tedy jestli pomůžou na levatky, když to jsou šneci, kteří se na dně moc nezdržujou).
Pada: zkrmíš paví očka samičky kolem 3cm (možná i víc) a dospělé samce?
nějak se začínaj přemnožovat, tak bych se zbavil nevyhovujících
Já nejsem schopnej dát skalárám ani ty čerstvě vyprdlý
Když to neuvidím,tak mi to vadit nebude
ahoj,mam tady hafo piskorek kdo chce.a kdyby se nekdo chtel zbavit neritin,par jich klidne ubytuju.na vymenu muzu nabidnout koren s anubiasem 20x20.
Ještě bych počkal až pořádně zakoření a potom bych je rozpůlil. Jestli máš jen tyhle, tak ti na sraz přinesu další, to by ti trvalo strašně dlouho než by to k něčemu vypadalo.
kahua - děkuji je to ona
Burik - takhle jsem si jí už přinesl. Na fotce je ale vidět, že ta nejvíc vpravo už obráží.
mam oboje, hlava 500/h -unistar
Kahua má pravdu..Staurogyne..evidentně má málo světla
ahoj,nema nekdo spinaci hodiny mechanicky a filtracni hlavu?koupim,nebo na vymenu muzu nabidnout koren s anubiasem 20x20 cm.
Vypadá to jako staurogyne repens...
Přidat reakci
1 ...... [214] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x