Setkání akvaristů - Praha
Na základě hlášení od PaDy jsem to byl teď objednat.V hospodě 2 lidi a nová servírka.To zas bude ve čtvrtek hukot,až se tam slezeme.Holt Leden,do hospody pudem!
Makky napsala: Re:Pada: my nejdem spolu?Ne už jsem se vám tam vmáčnkul mezi vás.

No já vím, kdo je (a) a už ho počítám

Hlavne pocitej s tim, ze se budes muset na srazu venovat Makky, kdyz uz tam jde tentokrat s tebou ...

Vidíš, ani jsem si té ankety tam nevšimla. Díky

Ahoj, raději použij odkaz akce, kde si najdeš podle data chystanou akci a tam klikneš na ANO. Tak
PaDa lépe posčítá přihlášené.

Určitě z Radotína budeš dřív v hospodě než já ze Žižkova.

Kdyby někdo se zbavoval pistii,tak známý ubytuje klidně plnou igelitku.a já bych prosil nakou alternátoru a spol,jestli někomu prebejva.dekuji!
Tahle rostliny ti bez CO2 asi neporoste.

54 je plná, tam mám hejno neonek modrých a páreček ramirezek, nic dalšího se tam ani nevejde, ani by to nebylo hezký. Ale mít tak ještě jednu takovou, nacpu si tam modrý moskvy <3 a bettu k tomu

Desítka je založená z 54, takže jede, jak kdyby jela už rok

ale já tam původně žádný ryby dávat vůbec nechtěla, to byl jen momentální nápad, když jsem vygůglila, že to jsou pidi živorodky. Můžu to nechat při starém, bez ryb, to bude asi nejrozumnější. O důvod víc manžela začít pomalu tlačit do té 240l Juwel Rio
edit: na octopus stojí ve frontě už od minulého prostřihu Jan Jonáš, ale do čtvrtka času dost, ono to zase obroste a podělila bych vás

Tak jestli ti to vyjde, rotalu a octopus bych brala. Elegansky přivezu tak jak tak, když to rada zkušených schválí, nějaké si odvezeš.
Edit: tak ta desítka není ještě ani tři týdny stará, tam bych je nedávala, ale do té 54 by klidně mohly.
Jsem zvědavý a držím ti palce!
Jinak já teda poslušně hlásím, že se opět pokusím zajistit hlídání a konečně dorazit. Když se to povede, budu mít pár rostlinek Pogostemon octopus, Rotala rotundifolia a eventuelně i šneky (okružák, piskořka, levatky jsou ještě prťavé)
Jůů! Desítka by na ně ale byla asi malá, co
Neboj,do ty doby budou pryč!
Já bych chtěl určitě, už dlouho se na něj chystám.
Ok. Nebudeš je dávat k těm třem mečovkám, že ne.

Já si prosím do minicka, děkuji ti dobrá vilo!
Tak příště. Trochu ti je vykrmím.

Já bych chtěl, ale nejdu

Můžu přivézt potěr Neoheterandria elegans, kdyby někdo chtěl.
Beru všechno zelený, zkusím zas po letech rozjet akvárka

Kousek od obojího prosím, děkuji!
Ahoj, jestli je ještě volný, tak bych si vzal kousek liliovníčku i nějakou bucku. Děkuji
Mel by nekdo zajem o liliovnicek? Nejak mi zaplevelil akvarko, byl jsem nucen znacne ho zredukovat, tak ve ctvrtek muzu donest, treba i s nejakymi buckami ...
Tak na zdraví

dík
ale zatím to moc nevypadá, stále nevědí
Tak se brzo uzdrav.

já určitě nedorazím, od 02.01. jsem v nemocnici a nechtěj mně zatím pustit domu natož do Prahy

Starší reakce
Tak ti to zarezervuju jako rezervu

Vzal bych si to jako rezervu nad krevetárko, pokud to nebude někdo potřebovat hned

Starší reakce
Dík. Na sraz nejdu, budu na horách. Písnu sz.
0 31.12.2019 06:05
RAP [1682] Posílám zas další termíny,
třeba je doplnit huminy, taniny.
Pokud nám to doma dovolí,
sejdeme se v Pintě v Podolí.
leden - čtvrtek 23. 1.
únor - čtvrtek 20. 2.
březen - čtvrtek 19. 3.
duben - čtvrtek 16. 4.
květen - čtvrtek 14. 5.Starší reakce
a kdo chtěl ,tak svíčku v podobě dortíku .
Prostě vánoční večírek akvaristický, cukroví, kalendáře, vodítka no kdo nebyl, šanci má za rok!
Ahoj všichni.

Přidat reakci
1 ...... [29] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357676x