Setkání akvaristů - Praha
Zatímco jsme chlastali na srazu tak se mi doma rozplavali malí ancáci. Už zase! Si snad nedají pokoj!

Japoniky se dokáží ubránit rybám

A taky dobře schovat

vcera jsem se zmionovala, ze u skalar v nadrzi mam i krevetky japonky a od nasazeni skalar jsem je nezahlidla, vcera jak jsem vyndavala stary a davala ten novy koren, tak mi dve japonky prisli dat pac, jsou tam a cekaji

tenhle korinek se jim bude pozdavat vic, nez co tam bylo predtim
jo a ta blyxa co byla u krevetek, je uzasna, vazne se tesim, az odtajnim to nano - a vymyslim, kam ho dam

co to je na tom koreni za rostliny ?
Kdybych vypil ty tvý 4 čaje, jsem teď mrtvej

0 07.01.2017 10:30
Bella [1050] - Rostliny Asi uz vim jak se citi chlap, kdyz se vrati domu, po te co slibil, ze jde jenom na jedno

moje vetsi polovicka navic jeste nasla karticku, na ktery bylo napsano Kocicak Raskenius. No ja vam nevim, tuhle jsem zas ja u nej nasla karticku (ruzovou!) na ktery bylo napsano Stoptussin. A rikala jsem neco? Ne.
Ale jako asi dobry, kdyz videl v jakym stavu jsem byla rano, tak pronesl moji nejoblibenejsi vetu: vis co, lehni si na gauc, a pekne odpocivej, dneska budu varit ja (kdybych jeste mohla mluvit, tak bych vyuzila prilezitosti a dodala: a uklizet, prat a myt nadobi

)
Jooo, to jsou vysledky chlastani caje v hospode. Ale zatim me jeste nikdo neprechlastal

trenink dela mistra.
Ps: a probirat vazani stredovekych knih v akvaristicky hospode! (vystudovana knihovnice, no). Tam se vazne probere kde co

Děkuji, to je milé

Václave,
že zrovna Ty vstávat nebudeš, to mně vůbec nepřekvapuje, i když Ti připravuji krásný dáreček ke schválení, tak možná budeš muset ten spánek omezit
zatím vše nej všem z Pražského srazu

velvyslanec z Liberce má židli v Pintě vždy nachystanou

na to se nehraje, nějaká procenta
už se na Vás chlapi a dívky na únor těším

percentuelně na počet obyvatel sever nad Prahou vede

a já

já
a ve 4:30 vstávat nehodlám

co to znamená - odpovědní?
jít spát ve 2:00 a vstávat v 4:30 , není moc zodpovědný
opět jsme vůči Praze propadli, nás bylo v Liberci i s jednou manželkou 9
snad Vás jednou doženem

Takovej mladej, a uz takhle zapometlivej

Za hoďku vyrážím, jestli ještě někdo něco chcete tak dejte rychle vědět. Nebo jestli jsem někomu něco slíbil, tak taky, už jsem to totiž zapomněl.
pocitam s tim, ale netusim, jak dojedu, je to dost zavysle na tom, kdy me prijede hlidani :(
0 06.01.2017 13:40
MartinH [153] - L144 závoj
0 06.01.2017 13:38
MartinH [153] - L144 závoj Ano ano, pocitam. Blyxy mam dost. Taky prijdu na otocku, doufam cca na 18h, nejsem uplne ok. Pytlicek s blyxou pro tebe je podepsanej, pak bude dalsi pytlicek blyxy na rozebrani - kdybys Drvi nemela dost tak si jeste priberes

Člověk který žije pouze jednou věcí, je obvykle suchar. Když dojdou témata v jeho oboru, není se s ním o čem bavit.
a nekdy jsou ta setkani burza kytek (jinych nez akvaristicky) nekdy zase konacky... ne samou akvaristikou clovek zije

a kolik hobby mas tolik casu postradas

si clovek aspon rozsiri obzory
afc1886 napsal: Teda,chvilku jsem si myslel,že jsem si spletl stránky.
Taky mám takový pocit že ta jejich setkání jsou něco jako erotická seznamka.

vaaclav napsal: Chce někdo odkalovač průměr 4cm délka 40cm.
Jája napsala: A na jakou je hadici? Jestli je na šestnáctku, tak bych jeden prosila.
Ano, je to na 16ku, odvčera jsem také vlastníkem jednoho kousku, dneska jsem s tím hned odkaloval čtyřstovku a byl to naprostý luxus

PaDa fláká osvětu na akvarista.cz ,to je pak marný ...
Fláká, protože to tam nikdo nečetl, Pavla nevyjímaje.
Nerad dělám zbytečné věci

A ... tak jste to našli

... Já si pamatuju pěknej článek o odskořápkování artemie na aquar.cz. Ale je to celý nějaký nový, překopaný ... už to smazali ... vlastně všechny články (například o nemocech a léčení ryb) jsou fuč ... škoda.
Já to četl RAPe , i několikrát myslím, neříkám že je to špatný když potřebuji makrmit dvacet potěrů ,nějajak mi to příjde moc pracné ,takže je jednoduhší nelíhnoucí vyhodit a pořídit i dráž něco co vím že nasypu do vody se solí a vím že za 18 hodin mám co potřebuji , nedovedu si představit takto chystat pro deset výtěrů ....
dudak napsal: on myslel zřejmě odskořápkovat živý vajíčka ne tu odskořápkovanou mrtvou co se tak už prodává, někde sem na to viděl i návod, tuším na Dajaně někde. Necháš to správnou dobu v roztoku sava, pak to neutralizuješ a pak dáš normálně líhnout.
Jj, to jsem měl namysli. Jinak v tom článku autor popisoval, že ta odskořápkovaná artémie měla 100% líhnivost. Zítra ten článek zkusím najít.
Edit: Ta skořápka se rozpustí a zůstane jen vnitřek. Změní se barva z hnědé na oranžovou.
z mixů mi taky ještě nikdy nic nevyšlo, ale ty čistý vajíčka maj v pohodě, já jsem akorát dopotřeboval to malý balení co tam prodávaj expirace byla 1/2018 a i ten konec se líhnul dobře, ani jsem to neskladoval v lednici.
Jozko, ja mam od Hobby mix z Hbchu a ani ň.
Zkusim jeste zitra zavolat do Branika, jestli tam neco nemaj, uz bych o vikendu potrebovala krmit

.
jo takto je jiná , no krapet složitější verze
on myslel zřejmě odskořápkovat živý vajíčka ne tu odskořápkovanou mrtvou co se tak už prodává, někde sem na to viděl i návod, tuším na Dajaně někde. Necháš to správnou dobu v roztoku sava, pak to neutralizuješ a pak dáš normálně líhnout.
nj PaDa fláká osvětu na akvarista.cz ,to je pak marný .....

Blanko já líhnu bez problému Sandersku (artemia sanders premium) z akvarista.cz nebo pokud to potřebuješ rychle, dá se koupit od HOBBY v Hornbachu, ale kup jen čistý vajíčka, protože prodávají i mix a ten tak dobrej není. obojí jsem líhnul i bez bublání v plochejch miskách a nestalo se mi ze by se neco nevylíhlo. Jen je potřeba dát pozor na vodu aby měla vyšší pH (případně přidat jedlou sodu), a soli stačí míň než se většinou uvádí v návodech.
nema, dneska jsem u nej byla na prodejne a ani netusil, ze nejaky sraz bude

Přidat reakci
1 ...... [98] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357676x