Bohužel se už i EasyFish může připojit na seznam odpadlíků , teda aspon co se artemie týče .Nevím čím to je , jestli nakupují někde jinde , nebo se změnila (spíš zlevnila) technologie , prostě už nestojí ani za to hov..o , minulé dvě čerstvé balení se i při nejlepší péči a skladování v lednici ,po měsíci od otevření nelíhne nic , našel jsem rok a půl starou plechovku se zbytkem a ta se líhla jak má i po takové době... )mezi náma to nikdy nijaká špička nebyla ale za ty prachy se dala)
momentálně kupuji Ocean Nutrition 240000 nebo 260000 ,podle toho co maj , je malinko dražší ale je opravdu jemnoučká ,na 1,5l kohoutkové měkké vody jen jedna kávová lžička obyč soli , vylíhne se opravdu 95% , už po 18ti hodinách v pokojové teplotě 24° poprvé stahuji , půl kávové lžičky mám problém zkrmit, mrazím to na druhej den kolik toho je.
mixy vůbec nemá smysl kupovat ,sůl nevratně poškozuje vajíčka při skladování , jestli tě vytrhne z bídy kávová lžička/už jsem taky na dně/ vemu Ti vzorek
EDIT: pro některé už je 27 moc , myslím že právě ta Nutrition to má i na obalu ,staří mazáci mi doporučovali,když už se nechce líhnout , co nejmín soli ,teplotu do 25° ale ani to u té Easy nepomohlo ,šla středem , naštěstí bylo otevřené okno ...
vono , až jednou vyzkoušíš něco jiného ,sakra rychle na Easy zapomeneš