Setkání akvaristů - Praha
Tak dneska se bohužel nedostavím, ráno pro mě nebylo zrovna ideální. Užijte si setkání.
Jirko , nebud suchar
Ne, ten novej foun fakt uz zkouset nebudeme, na takove experimenty me laboratori jaksi dochazi kapital...
dudak napsal:jinak mám pro tebe zpožděně ještě jeden dáreček k 45 Mam se tesit a nebo bat
?
Designer napsal: To i ja budu mit problem Vas drive prichozi "dohnat" .
já bych v tom problém neviděl, ještě se nestalo, že bys všechny nedohonil
jinak mám pro tebe zpožděně ještě jeden dáreček k 45
pár malejch kousků mít budu, ale mám to smíchaný všechno dohromady a bude jich hodně málo, něco mezi 10-20 rostlinkama, kldyž si je najdeš, jsou tvoje.
PS: jestli na ně narazím při balení, tak ti je dám zvlášť
zdravím,
neměl by někdo kousek glossostigmy? takový to listí co roste v akvárku na podlaze
Díky Michal
To je furt vsude sama reklama, ze ziletka je tak ostra, ze urizne medene dratky misto vousu, a pak clovek zjisti, ze je urizne kazda ziletka. A je tech reklam takovych spousta. A pak svetlo v pivu sviti, je to jen blba reklama, to bude prece svitit i mobil... ne-e, ten fakt ne-e...
EDIT: Ale to neva, stejne byl Martinuv
.
----
Poznamka pod carou, cena jak za par luxusnich tercovcu a ani neplave...
U Jiříka je to vždycky překvápko , důležité zjištění ... mobil v pivu neplave ani nesvítí jako jeho led panýlky
S tvým splávkem se těžko někdo chytá...A co bude na progranmu tentokrát? Školení na vrtulník sem zažil...Na co natáhnu ráfy si mi určil naposled co sme se viděli...Co bude tentokrát? Řekneš nebo to je jako překvapení?
no mech by se hodil
pokud tedy kousek zbude
Určitě mám zájem.
0 26.03.2015 18:51 Burik [727] - Aquascaping To i ja budu mit problem Vas drive prichozi "dohnat"
.
Máš žízeň ?
Jestli bude pršet, tak přijdu už na pátou
Kdo bude na místě nejdřív? A v kolik asi?
ja bych taky prosil kousek.
Jirko máš ho mít
Tim mechem bych rozhodne nepohrdnul, moc by se mi hodil
.
napište mi prosím do zpráv kdo by chtěl násadu mikry, dám bud šneky nebo pivko nebo vyměním za rostlinky, mám k tomu i návod, někteří z vás už ode mě mají...je to jednoduché na chov a výživné pro rybky
tak si staurogyni podelite a mozna jeste nekdo prinese.
Mám je už nalovené,
pivo za ně nepožaduju, ale když mi ho někdo bude nutit, tak se hádat nebudu (moudřejší ustoupí).
taky bych si kousek odnesl
jinak nema nahodou nekdo doma clea heleny? za pivo
Chtěla bych si zamluvit kousek staurogyne repens, prosím.
Akvarijní silikon bohužel doma nemám, můžu posloužit něčím jiným?
ahoj,mam tady par kousku staurogyne repens a kousicek christmas moss,jestli nekdo chce.a kdyby nekdo mel kousek akva silikonu potesi to.
Jop , dnes mi potvrdil že příjde
Když tvoříš objednávku, tak vybereš nějaký osobní vyzvednutí, aby ti to neposlal a Trojky uvedeš do poznámky.
Kde se da poznacit ta donaska do knajpy?taky jsem chtel vyuzit jeho sluzeb
0 24.03.2015 22:50 Ivoš [1061] - Cichlidy nevím jestli přijde, ale mám u něj objednávku z neděle s donosem do hospody a nepsal mi zatím, že by nešel.
nevíte někdo jestli bude Pavel (akvarista.cz) ?
Pokud přijdeš, tak klikni na "Ano"
rybicky.net/akce/1579 Je to jen o tom abych věděl kolik přijde lidí a jak velký salonek objednat.
Ahojky, přijdu 100% , sice mě neznáte osobně ,ale to se změní
Beru 4 * Cabomba caroliniana (chebule karolínská) - nenáročná, rychle rostoucí. Zatím jenom cca 8 cm vysoké. Přenechám zdarma nebo výměnou za mechy, plovoučky ....
0 23.03.2015 21:17 gazely – Riccardia chamedryfolia
Lidičky neměl by někdo z vás náhodou trochu štěkovce vykrajovaného? popřípadě za kolik? předem děkuji =o)
0 23.03.2015 18:36 Macrosek – :)
caute. vzal bych nejake kytky co se hodi zasadit kolem echinodoru. neco so ty moje mrenky hned nevyhrabou
No i nejakej velkej kus neceho by se hodil. Tak kdyztak dejte vedet a tesim se na
Dva tydny po presazeni se mi rozhodl
rybicky.net/atlasrostlin/echinodorus_tropica , ze vyzene kvetni stvol (nejspis ve snaze zachovat druh), tak kdyz se zadari, na nektere z dalsich setkani bych mohl donest neco jineho, nez furt jen 'Tornado'
.
Nic nezahazuj, o neco je sice mensi zajem, ale uz jsem se kolikrat divil, co vsechno naslo zajemce, i kdyz jsem to donesl s tim, ze vyhodit se to da i po setkani
.
tak já se omluvuju, nedorazíme
Přidat reakci
1 ...... [148] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355262x