Setkání akvaristů - Praha
Užijte si sraz, já se pokusím přežít tu horečku (skolila mě angína), abych se příště mohla taky zúčastnit ;)
teď tu mám pauzu 1,5 hodiny
usilovné instalace... ještě to dokouknu a snad už pomažu
tak hrozny to asi nebude kdyz mas cas tady psat kazdych 20 minut
já ještě tak 2 hodiny v rachotě...
BTW, jednu vyzivu... Kdyz jsem to jeste nosil ve sklenickach, musel jsem co setkani jist tyden italska jidla, abych spotreboval kilo rajskeho protlaku
. A ted uz ficim ke Trojkam, tesim se
.
Tak u te sklenicky co jsem nasel, jsem byl rad, ze uz byla prazdna, pac je od nakladaneho cesneku a snist ho pred setkanim, kde chci s lidma pokecat, by byl mazec
.
Jsem kvůli tomu posnídal dětskou výživu, rybízovou
Vzdycky se najde nekdo, kdo si chce neco odnest a nema na to obal, on ji nekdo oceni
.
Tak já ti dám aspoň tu prázdnou skleničku
Jak to hodim na stul, tezko bych uhlidal, ze na Tebe neco zbylo, to bych se bavil hlidanim lahve a v tom pripade jsem tu sklenicku fakt radeji velice rychle nasel, takze to budes mit nachystane. Co dokaze takovy pud sebezachovy, i sklenicka nejednou je
.
Bereš zase svůj smrtící koktejl? Jestli jo, schovej mi prosím trošku, beru si s sebou malou skleničku...
Už mám za sebou i návštěvu Mořského světa v Holešovicích
návštěvu v ZOO Bráník a nyní si dělám zahřívací kolo na večír
BTW, takze podle vseho uz jsi v Praze. No ja byt uz ted v Praze... no vlastne u mne "ja byt uz ted jak prase..."
Díky
Uz je Tvuj
.
o pupečník bych měl zájem
Mimochodem, doufám, že jsi nám složil nějakou oslavnou báseň, když máme dneska ty narozeniny.
Teď jsem strávil 5 dní u lopaty a dneska hafo práce, tak kolem šestý můžu maximálně smutně utrousit:
U trojek už pivo teče
mně se to tu sakra vleče...
PaDa napsal: to bylo dobré vnuknutí, jseš hotové médium
Houby médium, jen mu došlo, že jsem ho včera zmiňovala v poptávce
Mimochodem, doufám, že jsi nám složil nějakou oslavnou báseň, když máme dneska ty narozeniny.
Já jich měl taky plnou igelitku,ale musel sem je zlikvidovat
A důvod?Smíchal sem je s dubovým listím ve kterým byla ploštěnka
,takže šlo všechno do popelnice
riso napsal: ... jen doufam, ze ten tvuj sklenar ma dostatecne velke akvarko. Protoze ty dve gigantey co jsem prave vyrval z akva opravdu delaji cest svemu jmenu
To je jedine super. To akvarko je vetsi (nevim presne, rekneme kolem 200l by to mohlo byt), a prave proto mne napadlo, ze tohle by mu v tom rust mohlo. Z rostlin tam nema prakticky nic, takze to nebude mit ani cemu listim na hladine stinit. Diky moc, uz se tesim az mu to donesu, a to ne ze by mi delalo radost nekomu radost udelat, ale protoze budu potrebovat dalsi sklicka na Grindal
.
to bylo dobré vnuknutí, jseš hotové médium
PaDa napsal: poptávám obyčejnej růžkatec ponořený ...
Nevim proc mne rano napadlo ho pytlik zabalit (asi nejake vnuknuti), pac nic extrazadaneho to neni, takze uz ho mas na ceste
.
já budu mít micranthemum calitrichoides "cuba" a micranthemoides, zatím si o něj řekli Designer a Kytka, ale myslím, že vyjde i kus na tebe, je toho dost. Ale musíš se přihlásit.
Pokud mohu, tak pro mne dej stranou kousek toho uplakaneho mechu. Rad bych ho zkusil a tradicne dorazim trochu pozdeji, tak se bojim, ze na mne nevybyde ...
Dobře dobře, tak to bysme se pak nějak dohodli a díky
Tady někdo chtěl olšový šišky? Mám jich plnou igelitku, chce někdo?
0 21.05.2014 08:28 Bella [1047] - Rostliny Kytka - fialy (nezapomnela jsem! hura! a sekuritaci je v RTG nesesrotovali - budou ti svitit
), heter. zost.
Ivos - e. Beauty red (dospelej), e. Ozelot (malej, ale ve finale bude vetsi a mohutnejsi nez ten prvni), kdyztak se rozdelis
MonterMonty (pro Amrtin) - olsovy sisky (posledni, dlouho dalsi nebudou)
pro krevetky si muzes prijit do Taborsky ul. (RAK ti vysvetli kde)... prirodni krevetky cerveny, kolik budes chtit....
dneska mam skoleni a v tomhle vedru by nevydrzely....
jinak mam ruzkatec, rotalu, par malych blix, hrst weeping moss, proste co jsem za tu chvili natrhal a ostrihal....
a pak mam odmerky od kojeneckyho mlika... kdo bude chtit....
to nedělej
poptávám obyčejnej růžkatec ponořený, někomu jsem ho slíbil, ale po pěti dnech hladovky mi to ryby docela zdecimovaly, tak abych nebyl za slibotechnu
nezlob nebo ty okružáky ještě vysypu do 300litrovky
vrahu malejch šneků
4ks uloveny, tak snad budou stačit
Dej jim kus filé...vylezou.
45min. hledání a objevena zatím jen jediná Helena, přitom ve 300litrovce jich je takových 15ks a ve 2.120litrovce 8ks
nejspíš jsou rozumnější než já a po ránu ještě vyspávaj zahrabaný do dna
ještě maj necelou hoďku než vyrazím
Lahvička připravena, právě jsem spotřeboval posledních pár kapek. Vyšlo mi to dneska na poloviční dávku...
tak nak a dekuji,neco malo ubytuji.
jasan
Tak nic. Hottonia inflata mám, ale moc neroste.
Tak jen tu macrandru.
pupečníky chceš leucocephala i tripartita? rotalu rotundifolii ti dám bokem, macrandru má ale už dopředu slíbenou Jája a chce ji i kytka, tak se nějak budete muset popasovat, respektive, dostane ji Jája a kdo se s ní domluví... mám 6 řízků
ty ty mikrosorka snad pojídáš, je to sice ta krátká, ale trs je to velkej, když bude chtít někdo další tak ho rozdělíme.
já myslím že walchii ti tam moc nepůjde, navíc tam mám jen pár kousků a ty chtěla Kytka, ale taky chtěla macrandru, takže se můžete nějak domluvit, ale mohla bys tam dát třeba místo ní Hottonia inflata, taky tam kousek budu mít
Ok, tak já ty svoje výrostky nechám na příště.
Designer napsal: Prosim, mate nekdo momentalne nejake prebytky Vallisneria gigantea ? Potreboval bych ji pro jednoho ochotneho sklenare. Osvetlene ma akvarko dost slabe, a tohle by v tom rust mohlo i tak, ze by si z toho udelal lesik a mel by vyreseno.
jen doufam, ze ten tvuj sklenar ma dostatecne velke akvarko
. Protoze ty dve gigantey co jsem prave vyrval z akva opravdu delaji cest svemu jmenu
no , ještě s tím budu něco dělat , dal jsem moc liaporu a nějak se mi nelíbí zrnitost ,už mám kýbl a půl proseto na cca 3mm možná mín , a musím udělat výztuhy , je to jen 5mm sklo a celkem se to prohejbá , sehnat kolem opatva sklenářství je taky umění
Přidat reakci
1 ...... [179] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x