Setkání akvaristů - Praha
To nebyl zedník..to byl určitě kovář
Čím víc piju, tím víc žeru
Ale můj zedník vydržel od rána do večera jen s lahváčema, ani jíst nechtěl
Hlad je převlečená žízeň.
Dám si krupicovou kaši
Hlavně, jestli ses aspoň dobře vyspala, abysme si ten sraz dnes užily
0 11.12.2015 09:24 drvi [2940] Já jsem ráno docela brutálně zaspala, takže podle toho vypadají i rostlinky atd. , co jsem si chtěla v klidu ráno připravit na sraz.
Pogostemon jsem chtěla nastříhat rovnou z akva, aby byl pěknej, no to vůbec nebyla šance, takže jsem jen hrábla do kbelíku s přebytkama a pár jich popadla, jsou tam od dvou dní až po dva týdny skladovaný kytky - a podle toho taky vypadají. Snad z toho příjemce něco vybere. Piskořky jsem ulovila jen asi 4
, ostataní šneky zase nemám , to už nezbyl čas. Popadla jsem taky nějaký mikrosorko, měla jsem ho pro někoho připravený, ale asi ani ne pro nikoho z vás, nevím
, když tak mám ještě jiný. Takže se všem omlouvám, komu jsem něco slíbila a nedonesu, nebo donesu v horší kvalitě
. Koš na odpadky tam myslím mají .
Neboj, požádáme je, aby tentokrát krtky uvařili do měkka
. Já teď musím chodit k zubaři víc než často a vůbec ti to nezávidím
.
Stoliček nemá jedinec tolik aby si nepamatoval jak o kterou přišel. Tu poslední co mi to prase páralo z huby snad 2 hodiny si pamatuji dost dobře. Ten den jsem pak s hafem prášků v hlavě a hadrem na hubě ani nemohl mluvit a pak jsem měl dva dny dovolené aby se mi huba uklidnila.
tak budeš muset víc tekutýho
MartinH napsal: Ale třeba jak měšťan chytá psa by se představit dalo. Ještě za dob Švejka byl pes oficiální jateční zvíže. Nemuseli aspoň řešit přeplněné útulky.
To jsem nechtěl ani vzpomínat..aby mě nikdo nekamenoval i tady...nicméně, v číně je tak stále mají, ty krémové kožešiny co prodávají v asijských prodejnách v česku ..to nejsou ovce....
Vezmi všechno. Ono se to rozebere. A pak z tebe budu tahat rozumy co se týče pps pro.
Mě se rozjela po léčbě - rozhodilo to filtr, předtím jsem ji skoro vůbec neměl. Podmínky jsem trochu pozměnil, tak to snad už půjde, jinde ji nemám, nebo jen minimálně.
Kdyby zbylo pár kousků Phyllanthus fluitans i pro mě, tak by to bylo fajn
díky
Taky mám podobnou zkušenost s odřasováním savem , osvědčilo se mi zaměřit se trošku víc na podmínky pro rostliny , ikyž nejsou mou prioritou , třeba u Ramek už snad rok nehnojím vůbec ničím , nechal jsem to napospas samo sobě , 2X18W zářivky byly moc , černá štětička zlikvidovala polovinu anubiasů od Tebe , ted jsem světlo upravil na 9W china COB led 100LM/W ,na hladinu nasadil okřenek a testuji Akvaflor od HU-BEN -1ml denně , zatím to vypadá že se anubiasy vzpamatovávají a Ramkám "lehké" přihnojení nevadí
Jožine Phyllanthus fluitans jsem ještě neměl , rád pár kousků "otestuji u sebe , díky
ono to sice funguje, ale jak savo tak GA poškodí nepatrně i listy - samozřejmě podle ředění/ doby ponoření a když to hodíš do stejnejch podmínek zpátky, máš ji tam o to rychlejc.
Noo ja viim Blani
Přijeď , každej je vítanej , bez rozdílu tvaru ploutví nebo vybarvení
Ahoj lidi.
jestě jsem na srazu nikdy nebyla..
Když to tady tak čtu, tak se na další sraz přídu taky podivat. Ted v patek nestiham .
Já bych si kousek tridentu vzala
no vidíš , nech si to patentovat - skoro zadarmo , "Jackson utrail miliardu dolarů aby zbělal" -česká klasika v podobě "Horem- pádem"
Se skorosousedem se prát nebudu.
Přikládám mojí vybělenou ruduchu. Na té první fotce to měla být travička na kobereček, ale vždy mi jí ancíci vyhrabou (mají moc velký výtlak ocasní ploutve když se perou). Ale nakonec se vždy nějak porovnají (3. fotka).
chce nekdo trident a jávák?
Děcka, já jenom našel zapomenutou načatou láhev s nápisem "tekutý uhlík", je toho sotva 400ml. Když tak to rozdělím do dvou nádob a vy se o to poper... podělíte.
0 10.12.2015 15:51 MartinH [142] - L144 závoj Rád sleduji pořady naučné, v jednom kuchařském mluvili o tom, že vydávají kuchařku s výběrem receptů od našich předků a že bylo těžké vybrat takové recepty se surovinami co by dnes nikoho nepohoršily a ochráncům zvířat by nevstávaly vlasy hrůzou. Špačky, vlaštovčí hnízdy, vlaštovčí vajíčka, nadívaní vrabci, krysy, krtci, veverky, ježci...podívej se kdy se začaly v Česku chovat prasata na chov a kdo vůbec mohl, kráva byla primárně na mléko a ryby běžný člověk nechytil a když kaprovité (zkus chytit rukou štiku) tak jen na knížecím rybníku a za to byla šatlava natvrdo...jen jak se stravování změnil za 150 let ? Kolik v té době bylo v Praze pekařů, řezníků? a kolik v nějaký ...no na vesnici...? jen za první republiky bylo maso na stole svátkem..ve městě zvlášť..těžko představit měšťana jak na vinohradským hřbitově chytá veverky...
Takova pekna cerna rasa to byla. Asi se zase budu muset prijit kouknout ty jeden rasisto!
Ja bych si s dovolenim taky vzal kousek toho travidla, klidne i pul- az litr (predpokladam, ze se nekazi) ...
Condylura cristata se jmenuje tím nářečím co se mluví kolem kostela a prej je to rekordman v rychlosti žraní. A aby to nebylo úplně of tak prej tenhle druh vleze i do vody.
Prosimte, to jsem netusila, ze se vazne jedli.
Moc me prekvapilo, kdyz jsem jako dite poprvy videla krtka venku jak je maly, cekala jsem neco velikosti kralika, podle tech kopecku. A jak mel hebky a cisty kozisek (byl mrtvy, nevim proc, viditelna zraneni nemel).
A jeste jedno krtkovy prekvapeni - v jednom horroru jsem videla (zvetsenyho) krtka s divnou tlamou... a vono to vazne existuje, ale v realu je taky maly - Krtek hvězdonosý (Star-nosed Mole)
lemming46 napsal: Nebo kdyby se chtěl někdo trávit glutaraldehydem.Já bych ctěl trávit, ta s... černá to nechce sama vzdát. Už jsem porušil mezinárodní válečné konvence a anubiasy vykoupal v chlóru. Asi ze mě bude rasista takhle trávit černou řasu, ale krásně zbělala.
Stal sem se krtkomilem neboť ty svině si ze mě dělaj pr.graci a nic na ně neplatí tak sem se rozhod že miluju krtky abych nevypadal jako ten co z nich fakt nebyl.
Taky je pravda že starej Kestřáň se jich jednou myslím zbavil rychle. Pustil do nory autogenní flašku a pak nějak škrtnul.
Měl zvoráno a skrz spadlou stodolu se myslím neprohrabali. Ale já mám stodol málo..teda vlastně jen jednu a když neseženu na novou střechu rychle tak spadne i sama. Nicméně teď už krtky miluju takže bacha na to co píšete
Mám takovej pocit, že ať si v Pintě objednám k jídlu cokoliv, vždycky je to krtek
. Ale ve formě guláše byl poměrně chutnej
Delikatesa, v Pintě si objednám znovu
Můžu přinést hydrotriche hottoniflora, hydrocotyle leucocephala, endlerky. Nebo kdyby se chtěl někdo trávit glutaraldehydem.
Krtci se normálně pojídali ve středověku, nic špatného to nebude když my, jejich potomci tady jsme.
Krtek a panvicka = krtek na cibulce? na cesneku? se sipkovou?
Tak pálka nebo pánvička?
dám vám to sežrat večer, pánové, pálka se už chvěje nedočkavostí
Sežral krtka.
ty si dělal krtka na pánvičce?
nebreč, od Bobany by trpěl víc
Přidat reakci
1 ...... [128] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x