Setkání akvaristů - Praha
-ten anubáč by se hodil ,zařasení je spíše pro mne pozitivum ,tak pokud je volný

Super, dik

0 12.04.2018 21:14
dudak [1895] 
stejně jako PaDovi se mi dostal do ruky trsík anubiasu, kdyby měl někdo zájem, ale je dost zařasený. Pro Bellu beru Barclayu, budu mít pár menších rostlin, kdyby chtěl ještě někdo.
Sháním Sagitarii nebo nějakou menší Valisnérii a možná si vezmu i nějakou tu Blyxu
No jo ale umět to najít

Poklona dík největší

Dobrý, už to nemusim hledat
To bylo v republice, jak jsi remcal, že už ti naskakujou reklamy na levnou kremaci...

Nedávno tady někdo dával odkaz na odreklamování..buď tady nebo na republikovým srazu. Už ho nemůžu najít. Poradíte mi někdo?

Děkuju. Ok, tak do hrsti, to bych tam mohla zvládnout nacpat. A kdyby nikdo nechtěl ten bolbitis, tak ho ubytuju, ten malinkej, co jsme objevily v jáváku, který jsem od tebe dostala se pěkně drží a rozrůstá se (na rozdíl od toho mechu, ten je na zotavenou na okně)
Mas ji mit. Malounko je pod moji rozlissovaci schopnost

Dostanes primerene

Dekuju

Ahoj, já bych s dovolením tu blyxu opět uvítala...ale malounko, tak tři rostlinky max.
Nabídnout můžu Ech. "Janii" od Anguse a Difformisku od Magica

dodatečně vše nej k svátku

Je tvůj

Ten takovej delší, nahoře, by se mi hodil

Dám ti kousnout

Já bych si vzal... Tu Tatranku...

0 12.04.2018 11:10
Bella [1050] - Rostliny Do plena:
Kdyby mel nekdo volnou barclayu, ktery se nutne potrebuje zbavit, tak bych to s ni rada opet zkusila. Zatim jsem si bohuzel pokazde zahubila
A par kousku Alternanthery reineckii 'Splendida'
OK. Neco ti nalovim (a zabalim do blyxy

)
Dekuju za optani, nic

On chtěl Venda asi napsat jiné slovo, začínající stejně, ale pak se zalekl silného výrazu a napsal "pr...aha"

invalida napsal: Zejtra budu v praze...nešel by někdo se mnou na pivo..cca púo 11 hodině?
By mě zajímalo, jak je velká obec, kde bydlíš, když Prahu píšeš s malým "p".

Prosím O.T.
Já taky nejsemm nadšenej když si jedu pro chobot.

No já nevím, kolik jich můžeš postrádat a rychle nalovit? Stačí tak 5 - 6
Díky

. Co bych tak mohla přinést já tobě? Nenapadá tě něco?
Teeeda, tak s tou blyxou jsi me tezce sklamala
Echac mas mit.
Kolik asi tak priblizne tech krevetek chces?
invalida napsal: Zejtra budu v praze...nešel by někdo se mnou na pivo..cca púo 11 hodině?
Vendo neprovokuj

, víš, že všichni makáme

Echáč (červenej) bych zkusila, plánuju nový akvo, tak ho budu dost možná potřebovat.
Blyxu tentokrát nee, ale posledně jsi mi s ní přinesla asi 4 nádherný , sytě červený krevetky, takže kdyby ti zas nějaký vlezly pod ruku ...

. Ale to jen tak kdyby náhodou...
Zejtra budu v praze...nešel by někdo se mnou na pivo..cca po 11 hodině?

Hospoda je již za týden, pište se do kalendáře

Já si je klidně vezmu, jsou krásné. Chceš za ně něco?

Ještě můžu vzít tyto epesní šutři... Menší nepoužité, větší použité. Pohled shora a z boku...
Atman je tam jen kvůli velikosti

OK, zabalím ti pytlík

Ahoj, bral bych tu Microsorum pteropus 'Narrow'
Micranthemum micranthemoides (malokvětka drobnokvětá)
Monosolenium tenerum (monosolenium křehké)
Myriophyllum aquaticum (stolístek vodní) - Cca 3-4 odstřižené spodky. Jakože spodek stonku, ne trenky...
Vesicularia dubyana (měchýřka jávská) - Možná trochu
Limnobium laevigatum (voďankovec vzplývavý) - Pár kousků
Okřehek - pár set kousků
Microsorum pteropus 'Narrow' (hnědovka křídlatá 'Narrow') - pár prcků
Tých 30 modrých do 50l ešte ide, ale chce to zabehnuté, stabilné a patrične orastlinkované akvárium.
když jich tam dáš osm - deset, tak ani nebudeš vědět, že tam jsou a na třicet je to malý, ale to je jen můj názor, třeba s tím má někdo zkušenosti a posvětí Ti to

i kdyz jsou to ty modre u kterych se pise, ze jsou vhodne do mini ?
neonky by měli být v pořádným houfu aby krásně vynikly, takže já bych je do padesátky nedával

Zeptám se tu na váš názor. Dali by jste neonku modrou do necelých 50 litrů ? Na délku to má tuším 53 cm. Všude uvádějí, že je vhodná do menších nádrží, tak jestli ano, či ne. Než zas pořídím něco špatně.
Nyrany, domluvte se a dejte vedet, neni problem, naskubu. Ale chci s detma na zahradu, tak fofr

Taky bydlim v Plzni, můžu vyzvednout a odvézt na sraz do Prahy.
Do rokycan asi tricet ode me.. potrebuju protrhat.. ale to skoro kazdy tyden, takze bez problemu..
tenhle víkend tím směrem nejedem, jsem nemocná :( Ale jezdíme na chatu u Rokycan.
Přidat reakci
1 ...... [62] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357676x