Setkání akvaristů - Praha
To je jasné
Navrhla-jistě myšleno, že wera o těchto setkání neměla ani tušení
were napsala: Já jdu také. Pokud můžu. Navrhla mi to Kahua
Jistě ve starších příspěvcích najdeš, že v účasti nikomu není bráněno. To ale Soňa ví.
oukej, tak až vytrhám, tak se uvidí
v patek mi zavolej a muzes se stavit,egerii nakou navic mam.
Já bych prosila kousek pačule, naposledy se odporoučela, tak to zkusim v jiným akvárku
O Paculi se hlasim, roste mi, ale desne pomalu a trosku bych rozsiril jeji rady, tedy pokud ji nebude chtit nekdo, kdo nema zadnou.
Vcera jsem Ruzkatec vyhazoval, ale ono je to jeste az za vic nez tyden, tak nejaky naroste a donesu, mam ho ted opravdu nadherny. Egerie jsem si nechal jen par malych kousku pro zachovani druhu, tak neslibuji, ale snad taky neco naroste.
Růžkatec určo donesu
Já jdu také
Pokud můžu
Navrhla mi to Kahua
0 25.02.2014 17:01 kahua [223] - Miniakvária Starší reakce
aha
Ono to tady zacalo mym podekovanim za to listi Sumcovi (
rybicky.net/profil/10783 ), ktere jsem si ze setkani donesl, a pac ho nikdo nechtel (na rozdil od sisticek), zbyla na mne cela taska. No a dal uz jsem jen ukazoval, ze jsem ho vozralej neztratil cestou domu, jak to nekteri z nas umi, ale ze naslo sve pouziti a udelalo jak se zda Ramkam radost
.
aha, to jsem nehledala, díky
0 22.02.2014 11:58 ivini – dubové listí
čtu tu o dubovém listí, tak jsem šla o pár stránek zpátky, ale nenašla jsem nějaký začátek.. může mi někdo nasměrovat, třeba na datum? děkuji
Listy z plastiku jsou nyní in
No naslepo je tam nikdo nenosi, to je jedine na konkretni dohode, pac tahat ryby jen tak tam a zpatky, jestli nahodou nekdo nejakou nechce... Proste si to musis dohodnout, pak ano.
Teda Jirko, takhle flákat údržbu, že se nestydíš.
Hele zkus to, když tam lidi strkají kočky, tak proč ne list.
A nemohl bych treba ten list vysusit v mikrovlnce, ze bych ho tim dezifikoval a mohl zase priste pouzit?
prosimte, hned strc ten list do mycky, ne
to by melo na tuty pomoct, tuhle to psali na tom internetu
Asi je to neco desneho, pac Ramky se to stale snazi zahnat ploutvickama, dobou do toho a nemuzou to sundat... A asi je to nakazlive, vypada to, ze se mi to zacalo delat jeste na druhe strane akvaria na kamenu. Necham to prirode, treba to Ramky nakonec zdolaji
.
to neznám, to musí být něco hrozného
Nebo bych tam nalila tu zelenou vodičku a pro jistotu dvojnásobnou dávku, aby to zabralo dočista dočista.
Mam reklamaci na to dubove listi od Sumce. Udelaly se na nem nejake bile kulicky, asi je nejake spatne
.
Starší reakce
Nechteli jste dubove listi, dobre Vam tak, uz ho mam v akvariu a k tomu nevycerpatelnou zasobu
. Zkousel jsem to v misce, sparene malinko pousti, to bude onco.
Starší reakce
0 11.02.2014 13:03 Macrosek – po obede
Tak takto vypada 20cm hadovka po 20 minutach v akvarku
Uz mi holt neni 20 ani 30, abych druhy den nasledky neceho takoveho necitil
.
Hele vy dva,dejte mi pokoj
ty jsi se probral až teď?Nebo ti ta tvoje po pátku rybicky.net zakázala?
Dekuji Kytce za rostlinky, a Sumcovi (doufam ze jsem to nepopletl) za dubove listi. Moje dost koukala, co jsem si to tentokrate mimo obvykle zoo donesl, a byla desne nadsena, kdyz jsem vyhlasil, ze ted listi bude bydlet s nami. Kdyz uz na mne ta taska listi zbyla...
PS. RadekH1, jeste ze jsem to pokracovani vzdal
.
Burik napsal: Když mě odvezeš tam a zpět,tak si pivko dám
Neříkal jsi před chvílí něco a cestě busem? Nechytaj tě panský choutky?
Příště přijedu busem a dám taky pívo A dámy tam dostanou kytičku k MDŽ? + Dorazím, až zas bude výstava v botance
Ahoj Dášo
Když dorazí dámy z takové dálky, určitě je nějak uvítáme
a klidně s kytičkou
Jinak dohoda samozřejmě pořád platí, určitě v době nějaké výstavy (bude-li nějaká) to budem tlačit na pátek
můžeš mi tu kytičku do té doby schovat
já? Ty asi nevíš, co mám za ryby.
Dorazím, až zas bude výstava v botance
, můžeš mi tu kytičku do té doby schovat
, jen tiše doufám, že až to bude, tak budou i trojky opět v pátek
Když mě odvezeš tam a zpět,tak si pivko dám :P
Už sem asi zapoměl co je to MDŽ ale předpokládám že nejspíš moc dobrá žranice!
Když dorazíš včas, můžeš si i vybírat jakou.
PaDa napsal: Příští setkání akvaristek a akvaristů v hospodě u 3trojek se koná v pátek 7. března od 18:30 hod.
Tak to mám volný víkend Hned to doma nahlásím, ať se mnou nepočítaj Burik napsal: Taky všem díky za fajn večer.Příště přijedu busem a dám taky pívo
No nevim, ale neslyšela jsem to už někdy dříve?
Pár lidem jsem slíbil ukázat video, jak si moje císařky pochutnávají na okřehku, najdete ho místy lehce nezaostřené zde:
rybicky.net/nadrze/12571 . Okřehek jsem do nádrže přidal asi 1/2 hodiny po běžném ranním krmení mraženou artemií a podobnou havětí, takže ty tetry ho nebaští z nějaké nouze sle protože jim zkrátka chutná
nestraš!
Přidat reakci
1 ...... [196] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355261x