Setkání akvaristů - Praha
Ale "užítné" to skvěle
Psal jsem z mobilu, tak mi to občas užitné. A gril jsem určitě nemyslel elektrickej, tatuldo!
A taky mě napadá že grilovat se dá i na vohni..jo to asi neznáte ...tento přístroj ve vašich reklamách nebude řekl bych.
Eště chyběj polský kuřata a igelitovej stan
Jo a tuty bych našel kyjak mi rybník
Jar-oslaw napsal: Vybrať místo s dobrou dostupností MHD a čas. Dobrý flek by mohl být na kyjak mi rybníku, kousek od nádraží k je, nebo kdekoliv u vody. Otázkou zůstává gril, ideálně kdyby ho někdo dovezu autem. Hospoda je u nádraží, úklid by byl v klidu. Ideálně o víkendu, ať se ráno neostáva do práce. O hudbu se postaral mobili, nebo jestli někdo umí na kytaru?
Nic proti návrhu, ale ty tomu češtinovi dáváš na pr..l!
Vybrať místo s dobrou dostupností MHD a čas. Dobrý flek by mohl být na kyjak mi rybníku, kousek od nádraží k je, nebo kdekoliv u vody. Otázkou zůstává gril, ideálně kdyby ho někdo dovezu autem. Hospoda je u nádraží, úklid by byl v klidu. Ideálně o víkendu, ať se ráno neostáva do práce. O hudbu se postaral mobili, nebo jestli někdo umí na kytaru?
1 27.05.2017 15:29 Makky [101] Vše je na domluvě, zatím sondou zájem.
určitě, ale záleží na datu
Vážení akvamilovníci,cobyste řekli na grilpárty v přírode,mimo oficiální sraz,byl by zájem?
Starší reakce
Tvoje vstupný dostal někdo jinej..tak příště. Myslím že za měsíc budu mít čas.
A měl jí! A tvářil se jak yntygnintent!
Ani jsem si nestih prohlídnout tvojí kravatu
Anubiasy jsem rozdal jiným, kdyžtak příště zase nějaký budou
Vše ubytovaný i roznesený a rozvezený, škoda že sem musel tak brzo domů. Zase příště.
Ne, přišel jsem třetí a objednal si jako první už v půl šestý...
To jsou ty nováčci, starý psi musejí čekat.anebo jsi po něm hodil očkem?
Já měl jídlo za 15 minut na stole
Rád jsem vás všechny poznal, i když část jen na pohled
A děkuji za celou židli...
no,bylo zase fajn,až na ten Pulpyho hodinový smažák,ale bylo toho víc.hlavní účel splněn,kytky a pokec,noví známí...kolem 20 nás bylo.
A já jsem stále v práci :( Nechte mi tam něco do akvárek
No, bohužel sleduju, na mobilu. Aplikace ČT4 to jistí
Ale už jsem to vypnul, škoda kilobajtů...
Buď rád,že ten hokej nevidíš,už prohráváme 2-0.
Už se řítím. Za 20 minut jsem tam...
Píju zatím sám.
Už to houká u lesa takže čau v pinTě
Tak malej nech rozrůst..Nemusej mít hned všechno co si řeknou.
Souhrně rozesr.ná...
Chceš teda ty 2cm, pokud ti někdo nenabídne něco lepšího?
Jaká roz..vojová? Spíš roz..kradená
Životaschpnej řízek mi taky moc nepomohl
Kdysi jsem dostal asi 3cm a celkem roste. Pomalu, ale jistě. Je z něj těch 7cm a to už je jen nový. Ten původní kus je už pryč. Jinou zkušenost s Anubiasem nemám, tak abych nebyl za blbce, když donesu 2cm...
Pro mě je plevel jen Okřehek a ten dostaneš s prostřihem z "61", ať chceš nebo nechceš...
Odečtu si to tedy z daní jako humanitární pomoc rozvojové zemi...
Kousek je životaschopnej řízek
Teda dle mé laické mysli. Ale není to úplně nutný. Většinou to stejně nakonec skončí u někoho. Jen zkrátka to co je pro vás paneláčata plevel se tady blbě shání a třeba tady ve vsi znám človíčka kterej má v zimě problém udržet přijatelnou teplotu vody když je pod minus 15. Tady je furt středověk v bydlení
a když už páchám přesun tak se ptám po nechtěném.
Definuj "malinkej kousek"
Mám ve "200" asi 7cm zakrslíka, tak bych ti ucvaknul, pokud by ti stačil, nebo pokud se do čtyř neozve nikdo s většími možnostmi...
Cherrynu nějakou bych z krevetárka odlovit mohl, jestli se nechají
A teď i vážnějc..kdyby někdo měl malinkej kousek anubiasu a nějakou cherrynku na oživení krve tak nebudu lakomej a nějak se dohodnem.
Hokej fakt nepiju
Je vidět, že jsi ostřílenej srazař
Taky vezmu švestičky ze zahrádky, pro jistotu...
Krávuvatu mít nebudu, ale přežehlím si sandály...
Mimochodem, holduje se tam sledování hokeje...?
Já tam za a nejspíš budu dřív, za b nesu mu sedmičku vstupnýho a za c budu maskovanej za yndelygenda
Možná i tu krávu krávatu najdu
Vezmi si jich pro jistotu víc, kdyby tě PaDa nepustil dovnitř...
Dyť to nemám zas tak daleko..4-5 piv a sem u vás. Jo a ty cedulky tam byli ale hostinskej naopak tyhle lidi měl rád..připsal datum, vyúčtoval 2x , připsal tu pivko tu rumíka
Bejvávaly v hospodách cedulky: Podnapilým osobám nenaléváme
Tak bando večer se uvidíme. Cestovní lahváče už jsou v lednici.
dudak napsal: V tom akvarku asi v pohode, jen nevim ta voda, pod pojmem studnicni si predstavuju neco uplne jineho nez tyhle ryby potrebuji. Jinak párů je dost, neni to jeden par co chci udat za kazdou cenu. Mam jich tu kolem 50.Tak to nech, mám tu vodu dost tvrdou a kyselou. Ancíci se v tom sice úspěšně množej, ale třeba takový obyčejný krevetky red cheryny už ne, nosej vajíčka, ale nic z toho nakonec není. Nechám to na tobě jak uznáš.
Tipoval jsem si zeměměřič...
V tom akvarku asi v pohode, jen nevim ta voda, pod pojmem studnicni si predstavuju neco uplne jineho nez tyhle ryby potrebuji. Jinak párů je dost, neni to jeden par co chci udat za kazdou cenu. Mam jich tu kolem 50.
Já trpím nutkavou potřebou vědět, co je ve které krabici a kde která krabice je...
I když pravda, když není čas, tak mi stačí vědět, kde je sklep...
A tak když teda budu mít svoji židli, tak můžeš
je na zemi...
To je dobrý znamení, víš kde je krabice.
Já většinou jen vím, že je to v krabici. Ale už ne, ve které a kde
Jestli si můžu vybírat, tak 15ti minutový
Přidat reakci
1 ...... [86] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x