Setkání akvaristů - Praha
Sucu napsala: To by pak ale už nebylo biotopní akvárium Biotopní akvárium nedokáže vytvořit nikdo a kdo si myslí že ano a nebo dokonce tvrdí, že takové má, je buď lhář a nebo méně znalý. Lépe by bylo používat pojem jako třeba akvárium s rostinama dané oblasti a pod.
Sucu napsala: To by pak ale už nebylo biotopní akvárium
No, nejsem si jistý, že někde na internetu najdeš skutečné biotopní akvárium, vždy jen napodobeninu. Jinak díky lidem je mnoho rostlin dnes kosmopolitní. Tak je dost možné, že Valisnéria někde roste divoce i v JA.
A jak chceš zajistit biotopní akvárium bez detailních znalostí konkrétního biotopu. Amerika má spoustu nejrůznějších biotopů. Vytvořit biotopní nádrž znamená dát do ní rostliny a organismy z jednoho konkrétního místa. Pokud tam dám kytky a ryby z jednoho kontinentu, už se nejedná o biotop a pokud i nadále budeš tohle prosazovat tuhle tézi, dříve či později Tě někdo nazve ne zrovna lichotivým titulem. Jak jednu nejmenovanou blondýnu, která si nechala od policie zmalovat p.del, pak se dala dohromady s předsedou strany zelených a i když se tvářila jako ekologická aktivistka, nevěděla ani takové základní pojmy jako je třeba biomasa. Tak se nechtěj zesměšnit jako ona.
To by pak ale už nebylo biotopní akvárium
Když mi strejda gůgl ukázal fotky toho echinodoru, ne všechny listy byly tenké. Ledacos inklinovalo skoro k E. cordifolius. Já bych udělal kompromis a sáhl po Vallisneria nana. Ta je sice z Austrálie, ale těch zhruba 50cm doroste taky. Je to pořád lepší řešení, než dogmaticky trvat na kytce z Ameriky, protože její reálný habitus může být jiný než je Tvoje představa.
A co zkusit vyčistit filtr on je i filtr pod deskou a membrány moho být vytahaný
Protože chci něco hodně tenkého z Ameriky, co mi dosáhne až k hladině a to je těch 50 cm. Což valisnerie jsou delší.
My tomu říkáme pracovně ,,želva´´ Resun LP-40 Air Pump [LP-40]
To ti bude časem zvedat kryt akvária.
Proč si nevybereš něco normálního.
Já mám plný stav ... ke mě se jen tak nedostaneš. Lužiny
černý most, ale jako brigoška prý můžu být nasazena kdekoliv
Bože chraň....
Zadařilo se, od pondělka jsem součástí pet center v Praze
Naštěstí jen jako brigáda.
Starší reakce
PaDo: Musela to byt dobra parba
ty to nevis, ale i pres moji absenci jsme si vcera pokecali
nejak pred 23h, pravda, byl to spis z my strany monolog
Václave, patice bych bral.
dudak napsal: nevíte někdo jestli přijde Pavel? akvarista.cz?
Nepřijde, mluvil jsem s ním, taky jsem něco chtěl. Prý je to pro něj 30 minutová zajížďka a nedostal by se tam dřív jak v 8 a to už chce být s rodinou doma.
Potřeboval bych jen tu šroubovací část co se navlýká na trubici... (2x) stratil jsem oba konce na jedné trubici - respektive je stratil předchozí majitel. Jestli ještě nejsi na cestě tak prosím prosím.
Tu černou bych si vzal , dík
Poslusne hlasim,ze jsem nas dle predpokladaneho poctu nahlasil u pana hostinskeho,ahoj zitra!
Netuším, spíš ne, jestli s ním někdo nedomlouval objednávku...
Tak A. uz je zadanej
Teď hlavně tuhle trávu. Taky by se tam našly 2-3 druhy kryptokoryn ale ty až tak zběsile neodnožují, takže momentálně nejsou adepty na protrhání.
Ivoši , 4-5 kousků pokud se najdou ,díky
0 21.03.2017 09:29 Ivoš [1061] - Cichlidy Já přijedu na sraz z Brna, v Praze to skoro vůbec neznám, zkusím se domluvit s Blankou (Drvi), u které budu spát, jestli je to nějak reálný, abych někde nezbloudila
nemám vůbec představu... dám vědět. Každopádně díky za nabídku
Ä nemohla by sis přijet na Suchdol? Jsem doma..marodím...už jsem jí musel ostříhat a bylo by škoda kdyby přišla vniveč...
Někdy se zmrzačí i bez sportu..vlastní zkušenost.
MonterMonty napsal: Sportem k trvalé invaliditě PaDa napsal: To bych ti mohl donést tu pálku a můžeš si slepovat
Taky by sis konečně mohl přijít pro to mražené krmení a přestat ryby mořit hladem
Sportem k trvalé invaliditě
To bych ti mohl donést tu pálku a můžeš si slepovat
Zdar bando. Pivo se dát obouma
Ivoš napsal: No, jelikož jsem si před 2 týdny vykloubil rameno, tak u mě teď nějakou dobu budou mít akva srazy přednost před volejbalem Přidat reakci
1 ...... [91] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355262x