Setkání akvaristů - Praha
Ahoj - Zatím se nevyjádřil nikdo kolik ks. Ale říkám rovnou .. jsou to rybky cca do 2 cm . Problém je v počtu na jedno 54l Aq. 12 kousků je světlejších a 5 tmavších, podle toho z kterého akvárka je vytáhnu.
to je smutný
Nabízím mladé pancéřníčky zelené Šulcáky), cca 12 ks
Jestli se ti ozval zatím jenom Peťura a jestli by mu jich stačilo 6, tak já bych druhou polovinou omladil naší osádku v práci. Jestli už zájemce na všechny máš, nevadí.
0 09.12.2015 16:47 PaDa [6079] - mřenky a sumci Pokud se ještě někdo chystáte v pátek do hospody,
napište se do kalendáře.
Zítra budeme upřesňovat počet míst, tak ať to zase nelítá o 15 ks jako minule
To si piš, pánvička je připravená
Tak to radši proberem u piva
Fajn, povím ti pohádku "Jak krtek k železným kalhotkám přišel"
Koukám, že jsi v ráži, to bude večer masakr.
kocouři se ještě budou hodit
Dlouho jsem se ho snažil přesvědčit nenásilnými prostředky, aby šel jinam. Nepochopil a zničil trávník v půlce sadu. Tak došlo na jinej kalibr. Bylo to rychlé. Snad tam nenechal manželku s dětmi, aby se mi na jaře pomstily
To budeš muset povyprávět, to vypadá zajímavě - Texaský (pražský) masakr mortorovou pilou ...
0 09.12.2015 13:48 kataChlum [129] - divoká paví očka áááá.... krvavá historka?
taky bych si kousek prosil,dekuji.
Jj, hlásím se o kousek weepingu,. měla jsem ho, ale smíchal se mi s jávákem a není to už ono a nebo je zařasenej. A do miniíčka se mi bude hodit. Piskořky přinesu (teda tak do 10 ks
), ráda nějaký vyberu ze zdravýho akva (z třicítky nebo ze stovky ).
Ahoj. Já bych prosil corymbosu a palustris. Děkuji
Také bych si něco vzal
rybicky.net/atlasrostlin/cryptocoryne_crispatula_balansae
rybicky.net/atlasrostlin/hygrophila_corymbosa
rybicky.net/atlasrostlin/pogostemon_stellatus
rybicky.net/atlasrostlin/proserpinaca_palustris
díky
Já bych si nějaké vzal díky
Děkuju
Hlásím se o ten mešulín. Stačí trošku. Akorát jsem založila rodičům manžela k vánocům AQ a docela by se mi hodil.
Měl byste někdo kousíček tridentu - ze stejného důvodu.
tak já budu prositi od každýho,děkuji.
kdyby někdo chtěl,pár kouskú můžu vzít.
jinak bych prosil co nejdřív vymyslet nějaký termín na leden
Datum asi domluvíme rovnou na místě, ale už to nebudou středy. Takže nejspíš nějakej čtvrtek.
Děkuji.
Jj, vezmu ti nejakej
mužu poprosit erectus,děkuji.
To by bylo bezvadny, diky Pavle
nějakej pidinanamikro bych asi našel
pátky obecně mi nevyhovují a tento obzvlášť, takže tentokrát se bohužel nezúčastním a tudíž nebudu moci předvést "jmenovku", kterou jsem si pro tuto příležitost vymyslel.. tak snad příště
jinak bych prosil co nejdřív vymyslet nějaký termín na leden, abych si případně mohl včas domluvit prohození služeb
ok, počítám s tím
Hlásím, že bych si vzala od tebe těch 5 krevetek...prosím ...a děkuji
Mám jí tady 2g..a nevyužiju jí,přihlaš se o ní.Akorát ještě nevím 100% jestli půjdu.
Ahoj. Našlo by se tu pár lidí, kteří by měli zájem o Bromthymolovou modř? Zajel bych ji koupit sem
www.verkon.cz/… a pak by jsme si to rozdělily. Nebo jestli třeba někdo má přebytek?
0 28.11.2015 18:29 R romant [28001] To vypadá na hru na kočku a myš ve fázi: "A teď si to vyměníme."
Muzu pujcit kocicaky, u nas krtky spolehlive zahnali k sousedum
. Verim ze sice knirac by byl rychlejsi, ale zase bys mel zahradu misto sopek samej krater (bohuzel vlastni zkusenost z let minulych
)
Potkana Bobana si nenechá nic líbit. Tahle kočka si dovolila jí fackovat, Bobanka jí za to kouše do pacek. Kočka už má respekt. Bobana taky loví a žere myši.
Přidat reakci
1 ...... [129] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355259x