korka ja na baru, hnedka u vchodu, kde se i koriii... salonek, kde se schazime, je na opacnem konci provozovny.... jen cekam, kdy premisti pipu bliz k salonku... chudaci z obsluhy se dost nabehaj....
To nejde, špunt jsem ztratil někdy kolem puberty a doteď nenašel, druhý den nefunguju, takže já můžu kalit jen v sobotu protože po-so mám otevřeno a jelikož prodávám auta, tak to nějak nejde dohromady
invalida napsal: Zatím se vzpamatovávámb ale vštm děkuju za společnost a zároveň dávám otázku...Jak se akvaristovi má říct trochu...Rozsázel sem všechnu zeleň ale trochu jí fakt nebylo...a za červenou rostlinku jsen neskutečně vděčnej Venca
To je vecny problem a zvykej si ze reseni k tomu moc neni. Ja takhle jeden cas mel asi 60 druhu rostlin ve 120L akvariu!
Obcas pomuze privest pritelkyni/manzelku ktera nad tebou stoji a rika ti "Uz to zeli neber, nemas to kam davat".
btw, tu cervenou kytku jsem tam dlouho obdivoval, ale nevymekl jsem a nevzal ji. Jsem na sebe pysnej
Zatím se vzpamatovávámb ale vštm děkuju za společnost a zároveň dávám otázku...Jak se akvaristovi má říct trochu...Rozsázel sem všechnu zeleň ale trochu jí fakt nebylo...a za červenou rostlinku jsen neskutečně vděčnej Venca