Setkání akvaristů - Praha

No ale mimo pitomosti delam i nejake pokusy. Sice tenhle neni prave akvarijni, ale on se k tomu nakonec taky pouzije. Jak rostline hormony rict, ze ma poradne zakorenit...
Já se musím omluvit, ale nemohu dorazit, ale mechy i rostliny můžu v týdnu privezt do Prahy
MonterMonty napsal: Jirko , nebud suchar
Jakej mas mobil? A plave? Nebo se to musi zkusit?
Jsem strasne rad, ze uz se ted tomu muzeme i smat, a ze Martin o nic nejprisel (a dopadne to cele nakonec jeste v plusu). Jako blbec jsem, co mam k tomu rict, ze uz to neudelam... ja se znam, udelam nejakou jinou pitomost, to fakt nemuzu slibit

.
Sakra..já mám šichtu

Chtěl bys něco ode mě.

Ahojky kamarádi,
jak jistě už hodně z vás ví, chystám stěhování. A vzhledem k tomu, že to dnes bohužel asi na sraz nezvládnu, vás proto musím požádat takhle - našli by se tu nějací dobrovolníci, kteří by měli ve čtvrtek (asi od poledne dál) čas a chuť mi píchnout? Hodili by se mi ještě aspoň dva nebo tři silní chlapi. Kdo se dobrovolně přihlásí a pomůže, tomu příště u trojek platím pivní útratu

. Tak kdyžtak prosím piště do zpráv a nebo na mobil, kdo ho na mě má. Díky moc a užijte si hospodu

.
Jj ja valim za chvili jeste na for bikes, a az pak ke trojkam. Vyfot padovi, co mu muzes nabidnout a on se milerad dostavi osobne

Kdybys to vzal přes nás, mohla bych Ti jich hromadu přibalit. Ale asi pojedeš rovnou ze St, že?
Tak dneska se bohužel nedostavím, ráno pro mě nebylo zrovna ideální. Užijte si setkání.

Jirko , nebud suchar

Ne, ten novej foun fakt uz zkouset nebudeme, na takove experimenty me laboratori jaksi dochazi kapital...

dudak napsal:jinak mám pro tebe zpožděně ještě jeden dáreček k 45
Mam se tesit a nebo bat

?
Designer napsal: To i ja budu mit problem Vas drive prichozi "dohnat"
.
já bych v tom problém neviděl, ještě se nestalo, že bys všechny nedohonil
jinak mám pro tebe zpožděně ještě jeden dáreček k 45

pár malejch kousků mít budu, ale mám to smíchaný všechno dohromady a bude jich hodně málo, něco mezi 10-20 rostlinkama, kldyž si je najdeš, jsou tvoje.
PS: jestli na ně narazím při balení, tak ti je dám zvlášť
zdravím,
neměl by někdo kousek glossostigmy? takový to listí co roste v akvárku na podlaze

Díky Michal
To je furt vsude sama reklama, ze ziletka je tak ostra, ze urizne medene dratky misto vousu, a pak clovek zjisti, ze je urizne kazda ziletka. A je tech reklam takovych spousta. A pak svetlo v pivu sviti, je to jen blba reklama, to bude prece svitit i mobil... ne-e, ten fakt ne-e...
EDIT: Ale to neva, stejne byl Martinuv

.
----
Poznamka pod carou, cena jak za par luxusnich tercovcu a ani neplave...
U Jiříka je to vždycky překvápko , důležité zjištění ... mobil v pivu neplave ani nesvítí jako jeho led panýlky

S tvým splávkem se těžko někdo chytá...A co bude na progranmu tentokrát? Školení na vrtulník sem zažil...Na co natáhnu ráfy si mi určil naposled co sme se viděli...Co bude tentokrát? Řekneš nebo to je jako překvapení?

no mech by se hodil

pokud tedy kousek zbude
Určitě mám zájem.
0 26.03.2015 18:51
Burik [727] - Aquascaping To i ja budu mit problem Vas drive prichozi "dohnat"

.
Máš žízeň ?

Jestli bude pršet, tak přijdu už na pátou

Kdo bude na místě nejdřív? A v kolik asi?

ja bych taky prosil kousek.
Jirko máš ho mít

Tim mechem bych rozhodne nepohrdnul, moc by se mi hodil

.
napište mi prosím do zpráv kdo by chtěl násadu mikry, dám bud šneky nebo pivko nebo vyměním za rostlinky, mám k tomu i návod, někteří z vás už ode mě mají...je to jednoduché na chov a výživné pro rybky

tak si staurogyni podelite a mozna jeste nekdo prinese.
Mám je už nalovené,

pivo za ně nepožaduju, ale když mi ho někdo bude nutit, tak se hádat nebudu (moudřejší ustoupí).

taky bych si kousek odnesl

jinak nema nahodou nekdo doma clea heleny? za pivo

Chtěla bych si zamluvit kousek staurogyne repens, prosím.

Akvarijní silikon bohužel doma nemám, můžu posloužit něčím jiným?

ahoj,mam tady par kousku staurogyne repens a kousicek christmas moss,jestli nekdo chce.a kdyby nekdo mel kousek akva silikonu potesi to.
Jop , dnes mi potvrdil že příjde

Když tvoříš objednávku, tak vybereš nějaký osobní vyzvednutí, aby ti to neposlal a Trojky uvedeš do poznámky.
Kde se da poznacit ta donaska do knajpy?taky jsem chtel vyuzit jeho sluzeb
0 24.03.2015 22:50
Ivoš [1061] - Cichlidy
Přidat reakci
1 ...... [149] ...... 351
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 357676x