Ahoj, tak ještě aktualizace informací, něco z kytiček určitě přivezu, ALE! Mám takový návrh. Byla jsem dneska ve Veřejném akváriu tady v České Lípě a s panem majitelem (Petr Jasanský) jsem se asi tři hodiny bavila o tom, jak musí být těžké uživit v takhle malém městečku zájem o takovou atrakci, jakou veřejné akvárium je. No, co Vám budu povídat, není to žádná prča. Na druhou stranu jsem absolutně nadšená, protože mi pan Jasanský opravdu padl do noty a vypadá to, že by mohlo dojít i k nějaké formě spolupráce.
Každopádně bych Vás poprosila, jestli byste byli tak hodní, a věnovali nějaké přebytky svých akvarijních výpěstků, předala bych to panu Jasanskému a on by s nimi dozařídil akvária, případně nějaké kytičky prodal. Byla by to taková "nefinanční" forma příspěvku, který by přijal s otevřenou náručí.
Další věc, jak by bylo asi nejlepší ho podprořit je samozřejmě osobní návštěva. Je to úžasný člověk, co zasvětil celý svůj život rybám a tomu, aby mohl lidem ukázat, jak ryby v přírodě žijí. Doufám, že Vás můj příspěvek neurazí nebo tak, ale jsem ještě pořád plná dojmů z téhle mega schůzky.
Mimochodem, zítra mu ponesu do akvária raka, myslím, že se u něj bude mít více než dobře...