Setkání akvaristů - Praha
Chci se zeptat, můžu se taky zúčastnit ? I když na výměnu momentálně nic nemám, rád bych alespoň některé z těch kteří tu radí poznal osobně.
Účastní se nějakej rakař nebo kreveťák?
0 11.02.2012 12:15 PaDa [6079] - mřenky a sumci minule se jich udalo asi 15, tak nevím jestli není trh nasycen
Mám malý ancíky...když je přinesu, neutlučou mě?
V atlasu mi to ukazuje to samý,takže je to on má i jinej název co.Tak bude určitě stačit.
Echinodorus quadricostatus by ti nestačil.
Peťura napsal: Neměl by někdo trochu Helanthium bolivianum 'Isthmicus' -šípatkovec odnožující?
Pro kámoše,slíbil jsem mu,že se zeptám.Díky.
Tak co nikdo by neměl trochu do vínku.
Možná bych si nějakou vzal
Přiměřeně
... děkuji
Piskořky to není problém. Kolik jich chceš?
jeste dotaz, kolik tech krevetek?
Hahaha
něco dáš na berle,něco na krk no a něco potáhneš za sebou...neboj,,ze dveří Ti někdo pomůže,,tam je to samej dobrák
Jestli zrovna potáhnu i berle
ti to zabalim.... neboj... v nouzi se o to budes moct opirat...
aspoň to akva pořádně vyčistila, takhle nablejskaný už dlouho nebylo
i se sinicí si snad nějak poradila, teď tráví
od kohopak to byl dárek?
jsem tě varoval
0 09.02.2012 17:30 Peťura Neměl by někdo trochu Helanthium bolivianum 'Isthmicus' -šípatkovec odnožující?
Pro kámoše,slíbil jsem mu,že se zeptám.Díky.
Jo tak jo....se zase ztrhnu...
Papír je výborná věc...když ho zrovna nešmejkneš
ja abych zavcasu rekl sluzbe u plotru, voni to jinak muchalj a vyhazujou... byla by to jedna role, treba by jsi to vyuzil i jinak.... treba jako balicak
Brzdi...jedu vlakem a asi přečkám noc na nádraží...až budu vědět tak se případně ozvu
nejsem tažnej kůň
nix a chces nejaky papiry z plotru pro decka na malovani?
Ty máme ale pro novou krev bych vzal...co mám vzít já Tobě?
staci ti prirodni forma krevetky cerveny?
Nebude mit někdo nějaké krevetky? Venca
Měl by někdo samce platy pestré (hiphophorus variatus)?
Na srazu bude (zadarmo), zase doroste, ale nyní mi jde o dnešek. Jestli po ní někdo netouží tak moc, že by si ji do zítra vzal za vlastní.
Když se dostavím tak bych si vzal
Když nebude drahá
0 06.02.2012 12:26 HaDaS – Rotala rotundifolia
Kolegové, nechtěl by někdo z vás Rotalu rotundifolii. Budu dnes notně krátit. Bude jí hodně. Pokud ne, poputuje do veřejné kanalizace.
Já jenže bych poslal po někom...
Nejezdí. Jen Praha a blízké okolí, z větší dálky byli minule rychnováci čestnou výjimkou
Mám otázek...Jezdí do Prahy někdo od Jihlavy?
dobrak od Kosti (Kostice)..... to bylo jen konstatovani pokroku v oblasti tezke stavebni techniky.....
Ty seš taky dobračisko
jenze ty dnesni buldozery jsou pomerne rychli....
Jo o občas machruju už bez klacků...
Chalybda napsala: PaDa napsal: Buldozeru se dá poměrně snadno vyhnout
...slalom o berlích??? Taky bych se přidala, ále jsem v prac.neschopnosti a nemám chlastací vycházky... Já nemám chlastací vejšku důchodu
Asi ne...doktorka se tváří, jak když to dává ze svýho... (ne,máme na to letos novej zákon
) - za trest zkrácený vycházky, asi jestli si to s tou operací do tý doby nerozmyslím a neuzdravím se radši sama...
To je koukám samej lazar
No jestli nemáš vycházky teď, do měsíce se dají zařídit
PaDa napsal: Buldozeru se dá poměrně snadno vyhnout
...slalom o berlích???
Taky bych se přidala, ále jsem v prac.neschopnosti a nemám chlastací vycházky...
Rád opět dorazím
Myslím, že pro příživníky i nové návštěvníky bude místa dost. Předběžně máme zamluvenej velkej salónek, jen kdyby nás bylo málo, krouhnem to na ten menší.
To se bude řešit tak týden předtím, jako vždycky...
Buldozeru se dá poměrně snadno vyhnout
Když budu tak nabízím zhangiensis...prcci jsou
Přidat reakci
1 ...... [305] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355259x