Setkání akvaristů - Praha
Dokonalost je nudná
Nečekám, piplám se s prezentací, aby byla dokonalá a nějak JÍ to trvá
proč tedy čekáš až na rybičky se založením prezentace???
zdravá výživa
to víš, změna je život
šnečkový salát už se ti přejedl?
tak to mi určitě doneseš ke 3trojkám ochutnat
Krevetky na pánev a zelenina je přílohová
Klidně daruju hvězdy jestli nějaký mám..o čemž ale silně pochybuju
Vždyť aqwa máš, kam jinak dáváš rostlinky a krevetky?
Rybičky tam nemusej bejt.
Je tam ještě jedna podmínka: nádržka
.
Ladím prezentaci a nějak mi to trvá.
Ale já to dám, už mě čeká další level. Fialovou nemusím, ale ty červený už chci
Už jsi řešila svůj počet celkové aktivity 2908 bodů odpovídá 5 fialovým hvězdám a ne modrým. Jako stálý uživatel by jsi neměla mít problémy s posíláním hromadných vzkazů.
Nastuduju a nechám si to kdyžtak dovysvětlit u Trojek, jo?
Návod u toho naštěstí byl
ale těch balíčků bylo pět nebo šest... bylo to z Plantagrow.
Kurňa, já bych to taky zkusila, ale se toho bojim, že bych něco po...kazila
Neboj, je u toho návod
.
Základní hnojivo PMDD by mělo být v jednom sáčku a složky, které se eventuelně přidávají (KNO3 a KH2PO2) přijdou sice zvlášť, ale stačí to jen smíchat, protože je to navážené v poměru tak, aby to k tobě pasovalo.
kamimira asi myslí namíchané ne s vodou, ale jednotlivé složky hnojiva mezi sebou - mně kdysi přišlo několik malých pytlíčků, popsaných chemickýma vzorečkama, které jsem po x letech ze školy už ani neuměla "přeložit" (KH2PO4, K2SO4...)
Přijde to v práškovém stavu - viz. ty webovky. Namíchat do flašky si to musíš doma sám. Kdyby se to posílalo s vodou, tak by asi poštovný bylo dražší
.
A Trojky jsou už za týden
Ahoj. A nebylo by dříve? Objednáváš ho namíchané, nebo jednotlivé složky?
Ahoj, chystám se objednávat PMDD, tak kdyby se chtěl někdo přidat, donesla bych ho v pátek ke Trojkám.
Informace jsou na
www.hnojivo-pmdd.ptakoviny.biz jo aha.. ono se tam jde na výstavu
já jsem nějak chvíli nečetla forum.. a tuto mi uniklo
díky za info
Ano prosím
uvedu to na pravou miru.... ja jsem jenom dobrovolnik, nic neorganizuju, jen vypomaham
v pripade dotazu kontaktujte rovnou Romana Slabocha predsedu poradajiciho spolku
www.akvarium.cz/…
dalsi kontakty okolo vystavy
www.akvarium.cz/… Rychnov končí ve středu
a jestli se hlásíš o práci na výstavě v Botance, tak zkus Mouchu, on už tě nasměruje
btw. ještě mne napadlo.. kdo vlastně ta setkání organizuje? a nechcete s něčím píchnout?
Lucka
příští týden ve čt jedu do Nového Města nad Metují.. je to kousek.. jestli někdo něco potřebuje - můžu to přiblížit Nováči či Náchodu.. ejstli to pomůže
Ahoj, nechytáte se někdo zítra nebo příští týden do Rychnova?
Já si myslim,že je to repens,ale klidně jí dál nazývej biomasou
Teda pokud jsi to byla ty. Mimochodem ve flexiobkladech u krevet se chytla nádherně
A pár rostlinek jsem dal do "pěstírny" s COčkem tak uvidim co provede tam.
Bella napsala: Shanels taky paculi vzprimenou? Mam v akvariu jeden kousek ze srazu, ale protoze mi ty jemnolistny rostlinky moc v akvarku nejedou, jestli mas zajem donesu ji taky
Jo, jo, určitě ji vezmi. Budu rád. Předem MOC děkuju!
Shanels taky paculi vzprimenou? Mam v akvariu jeden kousek ze srazu, ale protoze mi ty jemnolistny rostlinky moc v akvarku nejedou, jestli mas zajem donesu ji taky
Hmm, ludwigii mam, ale jestli je to repens nebo palustris to fakt nevim, barevna je... co jsem koukala do fotek akvarka, tak nikde poradne videt neni... donesu ji tak jako tak, podivas, a uvidis. Snehuldo - tys myslim tuhle kytku odemne dostal posledne - prislo ti to jako co?
0 13.09.2012 13:11 Marcel G – Zakucelka bahenní
Už si s těma svýma chamtivýma dotazama začínám připadat skoro jako vyžírka, ale i tak se ještě zeptám, jestli by náhodou neměl někdo z vás rostlinku
Zakucelka bahenní (Ludwigia palustris)?
Samozřejmě za všechny "úlovky" zaplatím dotyčnému pivo
Koukám, že vytopeni se opakuje, když sem tam byla nějak v březnu, tak akorát taky likvidoval potopu
ono v tak malým a plně využitým prostoru se není, co divit
asi zlobíš
Je pravda že u Václava jsou asi dost hejčkaný a já to řešim pouze hnojem od ryb
nemusi to bejt jen svetlem... ale i zivinama....
Už jsem ho kontaktoval.
Kytka : na diskuzi Burza v Praze 9
I ten od Václava
Ale ten jsem měl naštěstí jen v košíku,takže jsem ho přendal do "pěstírny" kde CO-čkuju a ten rozpad listů nebo jak to nazvat se zastavil...Docela mě to mrzí protože jsem chtěl do novýho akv. co chystám nějakej pěknej echin jako dominantu..(ne zrovna tenhle)
Stejně tak mam problémy s egerií...Ta sice roste,ale jakoby uhnívá odspodu..přesadil jsem jí na jiný místo tak se to trochu zlepšilo...Ale to sem nepatří...
jaky stop?? to kdyztak vyrid s rexem.... ten je nejvyssi
Kdo bude psát proti burze na Pankráci dostane stop.Já se ho dostal.
Děkuju za nabídku,ale skoušel jsemm jí asi třikrát(chtěl jsem jí jako pozadí,ale ani jednou se neujala.Stejně tak jsem skoušel několik druhů echinů a pokaždý se úplně rozpadly listy...asi málo světla?
Neměl byste ještě někdo rostlinu Růžkatec ponořený - pozde
pri protrhani dost letelo do kybliku. ALe neboj, toho tma tradicen byva dost
Vaclam nosi pačuli hvezdnatou (variantu s uzsimi listy), pačuli helferovu jsem mel taky, ale prestalo se ji darit, obcas se taky "objevi na stole"
ruzkatec se objevuje pravidelne
Moucha napsal: paculi vzprimenou nosim pravidelne...
Tak to bys mi Jirko opravdu udělal radost, kdybys mi nějakou donesl
. Jinak pokud máte někdo ještě nějakou jinou Pačuli (třeba tu hvězdnatou), tak budu rád i za ní.
PS: Neměl byste ještě někdo rostlinu
Růžkatec ponořený (Ceratophyllum demersum)?
paculi vzprimenou nosim pravidelne... pred rokem par vzorku dokonce putovalo do Vratislavy (Wroclaw )
pekna dekorativni, skvely rosti do pozadi, kdyz se ji nedari tak schazuje listy a to je pak zazitecek uklizet.....
Přidat reakci
1 ...... [266] ...... 350
Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 355260x